Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone" #2

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
iste o kati vurus hissi yok agzina mi vuriyom yuzune mi o mu bana vuruyo anlayamiyorum. icimden geciyo falan. bi ayar mi yapicam belli serverlerde mi oynicam duzgun calismasi icin.

bi de 2xW seklindw topuklari gote vura vura kacsam da yetisiyo acik alanda. enseye yiyorum illa. sonra bleeding.

bugin pesime takildi balta olmasina aragmen zar zor kestim. yere dusunce bi on dk kafasina kafasina vurdum emin olmak icin. dovus anormal ve zor. yaylanmalar kaymalar.

earyl access oldugunu biliyorum da aylardir duzelmedi bu hayati sey.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
yalnız bu oyun resmen apple fanboylarının apple ürünlerini savunduğu gibi savunuldu. bildiğin warz'den fersah fersah boktan bir oyun. warz'nin tek sıkıntısı hileyi çözemediler bi de steam'de dönen mevzuları oyunun isminin değişmesi falan. fakat oyun olarak dayz'den daha stabildi hakkaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende milletin gazıyla aldım. 10-15 saat oynadım. Fenalık geçirdim. Hayatta kalmayla ile alakası yok. Bir kaç simülasyon öğesi var diye yere göğe sığdıramamış insanlar diye düşündüm.

Sonra suçu yine kendimde arayıp, gittim 30 saatden fazla twitch de proları izledim. Yanılmadığımı görünce aynen sildim. Olay para değilde, bu kadar para kazandıkları halde oyunlarını adam edemeyen firmaya üzülüyorum.

Neyse umarım soe yüz üstü bırakmaz bizi ve h1z1 iyi birşey olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...