bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 donanımhaber neden eso hepsiburada reklamı veriyor lan video açılmadı bu arada bende kendileri mi host etmeye çalışıyor nedir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 bingildak said: donanımhaber neden eso hepsiburada reklamı veriyor lan video açılmadı bu arada bende kendileri mi host etmeye çalışıyor nedir anlamadım nasıl açılmadı gayet temiz açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ThrB8Io_OGA frankie yeni video sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 razzRaziel said: her zaman link atmam, ama attığım zaman... Merhaba Gökhan Bey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 haxlanmışlar, galiba oyunun source code çalınmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 asrın vurgunu warz dediler... Biz de dayz aldık. 5saat gameplay yok :P. http://www.youtube.com/watch?v=yuJCqEGn8F0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Bohemia: Servers hacked dayz source code possibly stolen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 http://i.imgur.com/OHIVW1m.png fixlediler eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=PLveMFmNTmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ahaha herif ağır sayko ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Xenus said: http://i.imgur.com/OHIVW1m.png fixlediler eheh Bir an ne sevinmiştim ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Şu oyunu beraber oynayabileceğim birisi yok mu? Tek başına çok sıkıcı oluyor. Bir de ne kadar saklanırsam saklanayım, sonunda hep bir zombi geliyor. Yeter lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 onca hezimetten ve trollenmeden sonra süper bi spawn yaşadım. balta, kask, gömlek, konserve, kola. doydum, susuzluğumu giderdim, silahlıyım, şık da görünüyorum. zombiden değil pislik insanlardan kaçınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Çok uzun sürmez en olmadık yerde gideceksin. BAHAHAHA. Bu arada bu mod olanın ömrü bitti sanırım, herkes standalone oynuyor değil mi? Paragöz bohemyaya para vermek istemediğimden almıyorum sırf şunu ya. Şark kurnazı adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 tombiler duvardan geciyolar. bi de havayi mi dovuyorum tombiyi mi belli degil. bok yoluna yaralanip kan kaybindan gidiyorum. oyunun en hayati eksigi bu. fare bi garip hareket ediyo kayiyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 verical synci ve mouse smoothingi kapa zombilerle evde kapışma mümkünse kafaya balta en temiz çözüm 2 vuruşta iniyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2014 iste o kati vurus hissi yok agzina mi vuriyom yuzune mi o mu bana vuruyo anlayamiyorum. icimden geciyo falan. bi ayar mi yapicam belli serverlerde mi oynicam duzgun calismasi icin. bi de 2xW seklindw topuklari gote vura vura kacsam da yetisiyo acik alanda. enseye yiyorum illa. sonra bleeding. bugin pesime takildi balta olmasina aragmen zar zor kestim. yere dusunce bi on dk kafasina kafasina vurdum emin olmak icin. dovus anormal ve zor. yaylanmalar kaymalar. earyl access oldugunu biliyorum da aylardir duzelmedi bu hayati sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/196861/dag-bisikletcisini-soyan-eskiyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 asdasd kaskı almamışlar hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 kukuleta lootlamış biyerden daha önceden zaten.slot dolu diye almamış kaskı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 alıpta en çok içimde patlayan oyun bu oldu ya. bi düzgün oynayamadım zevkle. var mı hala oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 WARZ daha stabildi dayzden. Sırf dayz diye adı var diye forumda milyonlar artislik yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 yalnız bu oyun resmen apple fanboylarının apple ürünlerini savunduğu gibi savunuldu. bildiğin warz'den fersah fersah boktan bir oyun. warz'nin tek sıkıntısı hileyi çözemediler bi de steam'de dönen mevzuları oyunun isminin değişmesi falan. fakat oyun olarak dayz'den daha stabildi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2014 Bende milletin gazıyla aldım. 10-15 saat oynadım. Fenalık geçirdim. Hayatta kalmayla ile alakası yok. Bir kaç simülasyon öğesi var diye yere göğe sığdıramamış insanlar diye düşündüm. Sonra suçu yine kendimde arayıp, gittim 30 saatden fazla twitch de proları izledim. Yanılmadığımı görünce aynen sildim. Olay para değilde, bu kadar para kazandıkları halde oyunlarını adam edemeyen firmaya üzülüyorum. Neyse umarım soe yüz üstü bırakmaz bizi ve h1z1 iyi birşey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 tam almadan burdaki son yorumlara bakayım demiştim ki, kötü yorumlarını görünce bi durdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar