mascio Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Steam'in geliştirici hesabından bir görsel yayımlanmış. 2014 yılında geçiş yapılacak para birimleri üzerine. anlaşmalar tamamlandığında TL kurundan işlem yapılabilecekmiş. kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 oo ucuz olcak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 aksine bence ötv kdv gelcek tlye gecince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 direk tlye çevirirlerse efsane olur ama yapmazlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Dolar'dan direk ceviri yerine iTunes gibi yaparlarsa cok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 haberde de yazmış hedeflenen para birimleri arasında tl yok, bu yıl geçiş yapıyor falan çok abartılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Haritada var ama para birimleri simgelerinde yok gerçekten. Kurlara girmeden çevirse güzel olur ama. 30 dolarlık oyunu 30 tl'ye almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 GERGE said: Dolar'dan direk ceviri yerine iTunes gibi yaparlarsa cok iyi olur. this 10$ 10tl falan olursa şukela olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kazık yeriz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 of harbi bire bir conversion olursa rekor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 29$ oyun 39TL ya da 44TL olur diyorum ben. iTunes gibi olma ihtimali cok uzak geliyor, iTunes soyle: The Hobbit: An Unexpected Journey (Extended Edition) - 1080p: Türkiye -> 18,99 TL US -> 19,99 $ Dream Theater - Dream Theater: Türkiye -> 8,99 TL US -> 10,99 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 gift region change falan var zor o ya adam 100€ dan tr kuruna çevirip bütün steami satın alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 oha bizi niye kazıklıyorlar, nahoş apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 BonePART said: aksine bence ötv kdv gelcek tlye gecince hepimiz böyle totem yapsak belki direk tl olur fiyatlar. keşke bu postu yazmasaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 kazık yiyebiliriz, bence almak istediğiniz birşey varsa bu geçiş olmadan alın heh. ama yok ucuzlatmayı başarırlarsa st gaben'a bağlılığımı 10 yıl daha uzatırım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Bana da kazık yicez gibime geliyor. Gerçi şu anki kurla 50 dolarlık oyunu direk 100 tl yapsalar bile kafadan 4-5 dolar falan indirim gibi olur sdgdfg. Region lock yaparlarsa trade biter yalnız. Genelde rastgele hoşuma giden birşeyi wallet birikintileriyle aklıma estiği zaman tradele alıyorum ben hep :| Sale fiyatına takaslayıveriyor herkes, bugünler geride kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 abi zaten paso indirim mindirim oluyor steamde pahalı birşey yok aldığının yarısını bile oynamıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 optional yaparlar belki hehe. diğer türlü TL yapıp kazığa satarlarsa millet steam den almaz amazon vs den felan alır ekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Region lock illaki gelir AAA oyunlar icin.Bence 1.3-1.5 arası bir conversion rate olur. 10 dolarlik oyun 15 tl gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Fin said: GERGE said: Dolar'dan direk ceviri yerine iTunes gibi yaparlarsa cok iyi olur. this 10$ 10tl falan olursa şukela olur hee olur :) itunes'ta oyle olmadı ki? doların tl karsılıgı o an neyse oyle oldu. + vergi falan binmedi ama gabe pisman olur tl'ye bulastıgına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Region lock zaten yok mu? Her kampanyada alamadıgımız birkac oyun cıkıyor illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 iTunes soyle: The Hobbit: An Unexpected Journey (Extended Edition) - 1080p: Türkiye -> 18,99 ₺ US -> 19,99 $ Dream Theater - Dream Theater: Türkiye -> 8,99 ₺ US -> 10,99 $ TL'nin karsiligi hic bir zaman $'dan dusuk olmadi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 app'ler icin bahsetmistim ben, film fiyatlarına bakmadım hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Bankaların provizyonda abandigi uçuk kurlardan kurtulmak bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bi mucize olur da fiyatlar bizim için ucuzlarsa nüfus cüzdanında din hanesine GABEN yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar