Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 olmamış, heryerde bi gönderme, birşey yoruyo adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 tırt olmuş ya cidden. sarışın kız degişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Trailerlarda gösterdikleri sahneler haricinde pek bi olayı yoktu sanki ya. Ne biliyim kötü değil aslında, bayağı güldüm, ama daha iyi olmasını bekliyordum. İyi bir fikri alıp zayıf bir şekilde sunmaları hayal kırıklığı yarattı sanırım. Potansiyelini boşa harcamışlar, çok daha iyi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2015 http://store.steampowered.com/app/374570 steam'e de koymuşlar bi de oyunu çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 film o oyun değil heh altındaymış görmedim onu pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 oyun da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 bunu sevdiyseniz Danger 5'i izleyin, ilk sezonu 60larla ikinci sezonu 80lerle dalga geciyor. Hatta hitlerden tutun dinozorlara kadar konu Danger 5'in ikinci sezonundan araklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 4:35 ayağını yere vurduğunda video glitch.. şimdiye kadar güzel hitlere luger bulamamıslarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 bu arada bts'deki bi sürü sey burda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Valla ben arkadaşlarla izledim, çok beğendik. :) David Hasselhoff'un söylediği şarkıyı da Itunesdan alabiliyorsunuz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Daesu said: tırt olmuş ya cidden. sarışın kız degişmiş Farkedeceğin şeye sokayım abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 İlk 3-4 dakkasını izledim, MOTY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 xunn said: üzgünüm tamammı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 gayet kötüydü çok fazla zorlamışlar, kanırtmışlar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 bunelan ahahaha ben eğlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 barbarianna erik tier direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 İyiydi ama daha iyi olabilirdi. Hoff'un şarkı süper bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 rezalet felan diyenlere katılmıyorum, gayet zevkli film olmuş. 80ler klişelerinin hakkını vermiş ve muziklerle orgazm yaşatmış. şurda uzun yorumumu belirtmiştim: http://kafakutu.com/2015/05/29/80ler-tadi-kung-fury-hakkinda-bilmeniz-gerekenler/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 xunn said: Daesu said: tırt olmuş ya cidden. sarışın kız degişmiş Farkedeceğin şeye sokayım abi.iyi de onu en mal insan bile fark etmistir, baya degisik tip ve cirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 xunn said: Daesu said: tırt olmuş ya cidden. sarışın kız degişmiş Farkedeceğin şeye sokayım abi.iyi de onu en mal insan fark etmistir, baya degisik tip ve cirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Bone said: rezalet felan diyenlere katılmıyorum, gayet zevkli film olmuş. 80ler klişelerinin hakkını vermiş ve muziklerle orgazm yaşatmış. şurda uzun yorumumu belirtmiştim: http://kafakutu.com/2015/05/29/80ler-tadi-kung-fury-hakkinda-bilmeniz-gerekenler/ iki diyalog yazsalarmış daha izlenilebilir bir film olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 olm film yerine trailer'ı 15 kere izlemek daha iyiydi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Fragman + True Survior şarkısı daha çok zevk/zaman oranına sahip o kesin. Çok büyüttüler beklentiyi ondan sönük kaldı. Yine eğlenmedim mi eğlendim ama beklediğimi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 filmin beş para etmeyeceği belli değil miydi ya? 2 goygoya 3 sene beklediniz resmen sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Dolu dolu bir 30 dakika heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar