karatan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Left 4 Dead 2'yi steam bedeva veriyor(muş). O nedenle de steam göçük durumda şu an. Yılbaşı olduğu içinmiş sanırsam. Epeydir girmeye çalıştım ama yoğunluk had safhada maalesef. Başarabilen varsa hayırlı olsun diyeyim şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ilk denemede girdim lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Yumul hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bende sen böyle yazmışın diye denedim girdi direk. oyumu verdim iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 25$ vermiştim vaktinde ama helal olsun her kuruşu. Efsane oldu çıktı oyun. St gaben sen çok yaşa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 En son ne zamana kadar? Giremiyoruz, kaçırmasak bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ben buna para vermiştim ya. NOOOOOO gerçi 48saato ynamışım iyi bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 install diyince direk bizim library'e ekleniyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 meh kaptım multi atarız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi steamde nerde göremedim ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 şu saatlerde yine iyi 3-4 saat önce girmek imkansızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Fakirler hucum edince,dayanamamıs steam serverlari asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 2014 yılında hala l4d2'si olmayanlar var lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Demek ki her oyunu beklesek valveden çıkan hepsi belej olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 fakirlere gün doğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paticik'teki şu fakir muhabbeti bitsin artık ya. Adam gelmiş şuraya gayet güzel bir konu açmış. Evet 2014 yılında oyunu oynamayan da olabilir. Oynamış, beğenmiş fakat satın alamamış olan da olabilir. Valve bunun gayet normal olacağını düşünüp, böyle bir işe girişmiş belli ki. Babasının kredi kartıyla alışveriş yapan çoluk çocuk bile özenip şu muhabbeti yapmıyor mu, ağzını kırasım geliyor milletin. haklı bir eleştiri yaparken kullanacağımız ifadelere dikkat edelim ki haksız çıkmayalım. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ulan bi ara ne l4d oynuyoduk, ne dramlar dönüyordu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 böyle lan party ortamında kafalar iyiyken oynananabilecek en güzel oyun ya. daha geçen gün muhabbetini yaptık. arkadaş horde sesini duyunca önce irkilip, sonra üzerine koşmaya başladıklarında oyundaki karakterin sırtını zombilere verip kaçmaya başlamıştı, sonra da koltuktan fırlayarak odadan çıktı "ben oynamıyorum" diye ahhahahahaha geri geri koşmadı bakın, sırtını döndü ve kaçtı adam. ADAM YAŞADI OYUNU AHAHAHAHA. kaçarken ki smoothluk da odadan kaçması ayrı bir efsaneydi. kendisi bir paticik üyesidir bu arada hahahaha geçen gün yine güldük lan sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 rush atmış işte. kimi zaman hiç savaşmaya gerek kalmayan yerler de oluyordu. tabi arkadaşın abartmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kafası fazla iyiydi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Deno hiç bir zaman oyunu beceremediği için genelde arkasına bakıp kaçıyordu zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 özlenen l4d oyuncuları, - cthulhu - ammoniac - lathspell - bonecrusher - xunn - holy (...) - lyvanna - fastreloader nerdesiniz totoşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Holy said: Deno hiç bir zaman oyunu beceremediği için genelde arkasına bakıp kaçıyordu zaten :( senin ağzına sıçayım bir önceki mesajımdan siliyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 -Deno- said: ulan bi ara ne l4d oynuyoduk, ne dramlar dönüyordu be. toplaşıp oynasak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 vallahi olur. ben varım. yukarıdaki listeden de çoğunluk gelir sanırım toplanılırsa. ben 3 çıkar yakında diye yüklemiyordum ama ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar