DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Abi konu dışına mı açsam buraya mı karar veremedim. said: İngiltere, ameliyat ettiği hastanın karaciğerine imza atan doktoru konuşuyor. Cerrah Simon Bramhall'ın isminin baş harflerini hastanın karaciğerine yazdığı ortaya çıktı. Hastanın karaciğerindeki S ve B harfleri rutin bir ameliyat sırasında bir başka cerrah tarafından farkedildi. Cerrah Simon Bramhall'un harfleri hastanın karaciğerine ışınla yakarak yazdığı tahmin ediliyor. Uzmanlara göre yanıklar yüzeysel ve zararsız ancak yapılan tıp etiğiyle bağdaşmıyor. Cerrahın çalıştığı Queen Elizabeth hastanesindeyse endişe hakim. Cerrahın, 10 yılda ameliyat ettiği yüzlerce hastanın iç organlarına isminin baş harflerini yazmış olmasından kaygı duyuluyor. İddialar üzerine hastane yönetimi soruşturma başlattı. Cerrahın hastanedeki görevi de askıya alındı. http://www.ntvmsnbc.com/id/25487974/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 surgered by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dert olmayınca, böyle oluyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 çok ilginç adam sanat yapmış imzasını da bırakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 "o kadar oku, uzmanlığı zartı zurtu sonra bir tane zararsız minicik bir imza atama. yerim lan öyle diplomayı." demiş ki haklı olabilir, olmayabilir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 cenk erdem esprisi lan bu. adam hayata geçirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 imzayı atarken fotosu var mı diye açtım, yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 uzat ciğerini tatlım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 adam gm surgery olmus, ister istemez kazınmı ismi işte naapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ne var ki bunda mis gibi ameliyat edip çakmış imzayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 iyi lan yine, penis falan da çizebilirdi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 sanssizsansli said: surgered by güzel görmüşsün kankuturello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 5 bin senelik tarihi eserlere mehmet yazmak gibi bişi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 gerzekmiş afedersin yaptıgı insanlara muhtemelen bişe olmıcak ama kendi hayatının içine etti muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 her ameliyatta biri imza atcaksa işimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 bizde olsa adam karısını öldürür ''doktorla ne yaşadın da ciğerine imza attı'' diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Çiğer dedigin gercegi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 sus sus onu fark ettim de iş işten geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 h- doktor nasıl geçti ameliyat d- iyi ya iyi, turp gibi olursun iki güne h- evet gerçekten iyi hissediyorum şimdiden. parayı biliyorsunuz maaş çekince hesaplaşıyoruz. d- tabii, ben senin ciğerini bilirim. (ehehehe, gülüşmeler) http://www.allmystery.de/i/t51e4b5_1cd234e6_half-trollface.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 evet belki de ben bu yüzden doktor olamadım. her hastaya mühim olan iç güzellik der gülerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 abi bari s.çtın sıvama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 farkeden doktorda tam bir ispiyoncuymuş... ben görsem aa iyi fikirmiş lan bundan sonra bende yapayım deyip fikri araklardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 imzası kötüymüş onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 ciğere imza atan doktor, fotoğrafçı olsa imzaya fotoğraf koyar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar