Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

True Detective (2014) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ve bazı arc'lar direkt bomboş, hiçbir yere baglanmıyor. O kız kardeş Chessani, BEZELYEDES'in babasının kurdugu 4 cocuklu komünde nasıl büyüyor, var daha.

En çok yandığım oyuncuların performansları çok çok iyi ellerine verilen materyel için.

Özellike Colin ve Frank çok iyi kotarmışlar sikko scripti. Ama yazıda dedigi gibi nereye kadar.
Mesaj tarihi:
frank'end ben sevdim, iyiydi.

kadın cocuk düşürmüş olaydı ,bide kadının yanında onuda görseydi en son, iyice drama

collin, 1 tık daha damardan istedi ya. telefon ve turuçun belgeleri okeydi ama bişey daha olmalıydı son bi vuruş.
Mesaj tarihi:
Cok gereksiz suspend de kaldı bende, eee yani dedim bittikten sonra. Hani bi deyim vardır motorcular arasinda ; varacağın yer degil yolculuğun kendisi onemlidir diye, aynen bunu hissettirdi.
Mesaj tarihi:
ilk sezonun sonunda dinsizliğe yeter deyip vahiy indirmişti adam, bu sezonu da ilk sezonu mutlu son yaptığı için mecburen böyle bitirmiş. Bende öyle bir his uyandı; zorlamaydı.
Mesaj tarihi:
http://www.vulture.com/2015/08/quentin-tarantino-lane-brown-in-conversation.html

tarantino ben beğenmedim yee demiş.

Have you seen True Detective?

I tried to watch the first episode of season one, and I didn’t get into it at all. I thought it was really boring. And season two looks awful. Just the trailer — all these handsome actors trying to not be handsome and walking around looking like the weight of the world is on their shoulders. It’s so serious, and they’re so tortured, trying to look miserable with their mustaches and grungy clothes.
  • Yeni Oluştur...