Asriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Illa Imax mi izlemek lazım bunu?Brandium 3d sarmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 aman aman bir 3dsi yoktu zaten filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 at gözlükleriyle izleyen bir sağcı olduğun içindir meherehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Son beş dakikası dışında ben bayağı beğendim. Düzgün bağlamaya yetememişler sadece. İçinde seks olmayan holivud filmi ergenlerden fazlasına hitap edebiliyormuş ^-^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Film baya iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Filmin yarısından bildiriyorum. Baya iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 yani film çıkmadan önceki yorumlar daha efsane. ön yargı tavan. bu tarz oblivion district 9 benim filmlerim. film gayet başarılı. zamanda hareket konulu filmler paradokslar barındırır. bunda da bolca var. scifi daha ne olsun. illa star wars trek mi olacak ? bunların devamı bence gelmez. zira bunlardan türetmek kolay. ilgi çekici biri olursa o zaman gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Redeagle said: Son beş dakikası dışında ben bayağı beğendim. Düzgün bağlamaya yetememişler sadece. filmin sonu resmen buram buram "buy uncut director's version" diyor. böyle filmlere ifrit oluyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=spD2KAgBH-s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 ip var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Filmde 1 / 2 / 3 gün var. - Hep 2. güne yani son uyandığı zamana reset alırken neden 1. güne aldığı, aslında 3.günün şafağından önce ölen omega'nın neden 1. günün şafağından önce öldüğü söyleniyor hiç belli değil. - mimicler neden yerin altından roket atıyor - mimic neden alphadan korkuyor - close combatta güçlü olan mimiclere karşı kılıç kullanmakta neyin nesi ? - Mutlu son için kastırmışlar. İkiside ölmeliydi. Senaryo ve müzik boktan, çekimler süper. Oblivion daha iyi bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Sorulari yanitlamakla ugrasmicam da oblivion daha iyi degildi kesinlikle. Hani zaten cok iyi deigldi de, ustune bir de Space Odyssey'den, Event Horizon'dan alip alip cakmalari iyice pic etmisti o filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Kevinromeo said: - close combatta güçlü olan mimiclere karşı kılıç kullanmakta neyin nesi ? kadın zaten savaştaki ilk gününü sürekli reset edebildiği için karşısına çıkan mimicleri nasıl öldürebileceğini biliyor Verdun'da. mimiclerin güçlü olup olmaması önemli değil verdun'da kadın için. bi de mermi dayanmıyor zaten dikkat ettiysen. kadın "hundreds of mimics" öldürmüş savaştaki ilk gününde. kitapta başka açıklaması varsa bilemeyeceğim. günü resetleyemediği zaman -sahilde öldüğü gün- dikkat ettiysen alıyor karşısına çıkan mimici. kahpe roketle arkadan vuruluyor sonradan. close combatte mimic kendisine vuruyor ama yaralamıyor. Filmde 1 / 2 / 3 gün var. - Hep 2. güne yani son uyandığı zamana reset alırken neden 1. güne aldığı, aslında 3.günün şafağından önce ölen omega'nın neden 1. günün şafağından önce öldüğü söyleniyor hiç belli değil. omega'yı ikinci günün şafağından önce -sahilde öldürüldüğü gün değil, daha gün doğmadan önce- gidip öldürüyorlar. omega'yla kanı birleşince ilk güne reset atıyor abimiz. sahilde öldürüldüğü güne reset atmıyor. - mimic neden alphadan korkuyor hangi sahnede korkuyor. ben de merak ettim şimdi. bi de master sergeant farrell dünyanın en iyi çavuşu falan herhalde. ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 spo şu barajdaki sahneyi diyorsun galiba korkuyor diye. bence korkmuyor orada mimic alphadan , adamı öldürse geri gidecek yine. alphaya bırakıyor o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ya mimic orada cage'in üzerindeki el bombalarını kapıp kaçıyor, ondan sonra da çıkışı tutuyor cage kaçmasın diye, öbür taraftan da alpha geliyor, cage'i sıkıştırıyorlar oraya, ama cage sıvışıp kurtuluyor, mimic'in korktuğu falan yok alpha'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Hiç beklemiyordum bu kadar iyi bi film olacağını, çekimler, senaryo, kurgu, oyunculuk vs hepsi iyiydi valla. PCde izlediğime pişman oldum yarın öbür gün TV'de izleyecem bi daha (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 kadın aynı demet evgara benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 İkisini de yeerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 emily blunt, demet evgar'a mı benziyor? yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bende bunu demeye gelmiştim yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Şu filmi sinemeda izlemedim ya osuruk dışk bışk aksiyondur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 aynen ya IMAX te nası kaçırdım ben de ona yanıyorum :( ama IMAX e gelmemişti sanırım ondan uyuz olmuştum da gitmemiştim IMAX ten başka filme gitmiyorum ben sinemaya çünkü EVde var sinema ODAM 3 metre perdeli 2+11 THX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 benziyor ben demet evgar diye izledim bütün film. emily blunt değil filmdeki hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Kevinromeo said: - Mutlu son için kastırmışlar. İkiside ölmeliydi. + Katılıyorum. - Oblivion daha iyi bir filmdi. + Oblivion hayatımda izlediğim en "osur osur ipe diz" ile "çalıntı" karışımı filmlerden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2014 Nako said: İkisini de yeerim. http://imgfb.mynet.com/batch/fbthumbseb/1297740.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar