Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İyi iyi , bu 900lerden 500lere falan düşüşte yaptığım zararı kapattım en azından , o da bişidir. Şimdi yine deli düşüş yaşayacağı günü beklemek kalıyor geriye.
Mesaj tarihi:
buhafta olay var bence btc bukadar artti altcoinler sayiyo yerinde hayra alamet degil, btc 1000 uzerine gecerse altcoinlerde firlar eski oldugu yere bence herturlu. Sabredin :)
Mesaj tarihi:
500lere düşmediği sürece almam daha btc yi.
Anasını satayım bende şans olsa zaten..
İçerde bıraktım bi miktar al sat yapıyorum ltc den ufak ufak.Onun harici dediğim gibi büyük crashleri bekliyeceğim.
Her çıkışın düşüşü,her düşüşün bir çıkışı var diyerekten lafı inzivaya çekilmeye bağlıyorum
Mesaj tarihi:
altcoinler fırladı zaten daha neye fırlayacak. uçuk gain olayı bitti. :)

dün yazdım da uzun yazdığım için pek okunmuyor ama altcoinlerin yerinde saymasının nedeni milletin btc ile trade yapması direk usd satmaktan ziyade. kaybediyorsunuz ama farkında olmuyorsunuz o zaman. btc belli bir seviyeye kadar perma bullish devam edecek hergün artıyor

917'den ne güzel çıkacaktım şu programlardan edinmem lazım ya. site ile anlık işlem yapamıyorsun

mtgoxta adam ne yaptı ama ya 1m $ bastı hayvan asdf
tamam tamam sistem basıyor onları
Mesaj tarihi:
Hafta sonunda NMC'den çok deli para yaptım. 7,2 ile 7,6 arası sürekli al sat. En son da 7,7 oto emir verip dışarı çıkmıştım, teşşekkürler NMC. Şimdi oklar BTC'yi gösteriyor. Fakat ne zaman girmek lazım, ptesi beklicem gibi.:S :)o
Mesaj tarihi:
Bugün hanımla gezelim dedik , dışarı çıktık.NMC yi kaçırdım karı yüzünden.

Ne para çıkardı be NMC den 7.4 - 7.6 arası trende girmiş.

Tüüh lam bu karılar paso zarar ha, onlarsız da olmuyor bir yandan.

Xenus said:

917'den ne güzel çıkacaktım şu programlardan edinmem lazım ya. site ile anlık işlem yapamıyorsun

https://bitcointalk.org/index.php?topic=201062

Xenus ben bunu kullanıyorum henuz beta, ama bir çok şeyde işe yarıyor.
Mesaj tarihi:
Xenus said:

altcoinler fırladı zaten daha neye fırlayacak.

hata yaptigin nokta burasi iste, nmc 4 civarinda gezinirkende öyle dedik, 3 saatte 8'i vurdu. Market cap'i 60m olan coin, 2-3 saatte yuzmilyon dolarlar giriyo btcye bazen. Bianda nmc/ppc vs kaydigi anda firliyo iste. Asil trenin basladigi zamanda varmiydin bilmiyorum ama hatirladigim sey nvc'yi 6 civarindan 26'ya hoplatip 10'a indirmislerdi 30 saniye icinde :)
Mesaj tarihi:
abi midterm konuşuyorum. discount olayı yüzünden pumpladılar işte ama 9 ocak'a kadar yavaş yavaş altcoinlerin btc değerini düşürecekler. ltc de bunu yaptılar gördük. hani btc'de kalmış olsan birşey farketmeyecek gibi olacak. nmc zaten pre-pump öncesine gelmiş bile ppc/btc de düşüyor. al-sat yapmayacaksanız elinizde tutmayın. yoksa 5k'lık nmc al 6 ay bekle 10 katına satarsın zaten ama arada bir crash olursa çok daha ucuzdan alma şansını tepersin. btc şuan sürekli arttığı için ortalık güllük gülistan. bugünkü pump çok kritikti, kıyamet öncesine döndük, bu hafta 1k'ı zorlayabiliriz gibi geliyor bana. bearlar çok zarar etti artık bulla dönüştüler. o yüzden sağlam basmadan dump'a girişmezler.

31 ocak çin yeni yılı olayı var. manipülatörler devreye girebilir. çinliler şimdi pumplayabildikleri kadar pumplıyorlar sonra cash out yapıp kaçıcaklar diyen var. ben bu hafta btc'nin çıkabildiği yere kadar çıkmasını bekleyip çekilmeyi bekliyorum bir süre.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...