toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Yarın acılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 son follower'ım: http://i.imgur.com/8Bayr87.jpg iyice commander shepard oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 a - f2 hamstring ve yeri ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Koskoca generaliZ elde kazma maden kazıyoruz her gün. Baydım kazmaktan be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 toggie said: http://i.imgur.com/kh8rArr.jpg Frameler için hangi addon? Bide haritayı frameliyip aşağıya almak istesem ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Sexymap yapıyor o isi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 frame'ler icin shadowed unit frames. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Saeros said: son follower'ım: http://i.imgur.com/8Bayr87.jpg iyice commander shepard oldum ya IIYYY ALLIANCE IYYYY KAKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Yok toggie unit frame değil de chat box, action bar vs. etrafındaki çerçeveden bahsediyorum. Hepsi derli toplu duruyor. Yalnız yavuzun dandik arayüzünde sol alttaki REPE addonu gözlerden kaçmadı. Ezik ya gitmiş indirmiş kullanıyor bide hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 lordum bugün nasılsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 kgpanels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Saeros said: son follower'ım: http://i.imgur.com/8Bayr87.jpg iyice commander shepard oldum ya npcler her gecisinde selam durup commander commander dedikce orgazm oluyosundur sen kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 maşallah herkes laf sokmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 grafikler ultrada maşallah. Bineğin götü 4 üçgenden oluşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 toggie said: ahahaha http://i.imgur.com/kh8rArr.jpg UI addonlarini yazabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 toggie said: ahahaha http://i.imgur.com/kh8rArr.jpg Ben hafta sonu aldım bunu ya, içine ettim cuma akşam ve cumartesinin. Bizimkinde spawnlaması 90+ saati buldu. Server reset gelince buda resetleniyor sanırım. 48-96 saat spawn time ı var, rezillik =p 90+ kusur saatin tümünde orada olan adamlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 aklıma gelenleri yazayım eksik kalan olursa eve gidince yazarım, is icin gunubirlik istanbul'a geldim. kgpanels - transparan gorunen ortalıgı toparlayan frame'ler shadowed unit frames - unit frame bartender - action bar (bunun bir de skini var ismi aklımda değil) recount - sagdaki dps meter ve onun solundaki raid dps grafigi prat - chat addonu titan bar - en altta gold, repair, fps falan gorunen yer quartz - cast bar, action barların uzerindeki boslukta cıkıyor npc scan - rare npc alert screenshot'ta gorunen kısım sanırım bu kadar. eskiden kare monitorde oynadıgım icin alt taraf tamamen kapalıydı. tekrar o sekilde yapıp ben de haritayı alta alacagım. ui scale en dusukte kullanıyorum. bu hale getirebilmek icin epey ugrastım ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 valla ben 1 saat falan bekledim de sonra cok gereksiz geldi. alt tarafı mount yani. fena da bi sey degil ama daha begendigim mountlarım var, buna kasmak bosa vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Rasmon said: grafikler ultrada maşallah. Bineğin götü 4 üçgenden oluşmuş. Bİ SEN EKSİKTİN abi o benden kaynaklı bişey değil ya, texture için kasmamışlar ayıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 saerosun rp addonu var eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Dragonfire said: Toggie interface ne kullanıyorsun tertemizmiş mis gibi. http://www.youtube.com/watch?v=uNbwIyp1zxs şunun ui'yi yaptım bende, gayet temiz. videoya baka baka git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Raidler ne zaman geliyor abi artık çok sıktı aynı boku tekrar tekrar yapmak 1 aydır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 raidlerin sıkmayacağını mı ima ediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 toggie said: bartender - action bar (bunun bir de skini var ismi aklımda değil Skine bakıp soyleyiver be plz. Bende boyle durmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Raid Unlock Schedule To help you plan your escapades into the heart of this dangerous new place, we’ve broken down Highmaul’s unlock schedule for you. December 2, 2014 - Highmaul opens with Normal and Heroic difficulties accessible. December 9, 2014 - Mythic difficulty and the first wing of Raid Finder (Kargath, Butcher, Brackenspore) unlock. December 16, 2014 - Raid Finder Wing 2 (Tectus, Twin Ogron, Ko’ragh) unlocks. January 6, 2015 - Raid Finder Wing 3 (Imperator Mar’gok) unlocks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar