Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok toggie unit frame değil de chat box, action bar vs. etrafındaki çerçeveden bahsediyorum. Hepsi derli toplu duruyor.

Yalnız yavuzun dandik arayüzünde sol alttaki REPE addonu gözlerden kaçmadı. Ezik ya gitmiş indirmiş kullanıyor bide hahahahaha
Mesaj tarihi:
Saeros said:

son follower'ım:

http://i.imgur.com/8Bayr87.jpg

iyice commander shepard oldum ya

npcler her gecisinde selam durup commander commander dedikce orgazm oluyosundur sen kesin
Mesaj tarihi:
toggie said:

ahahaha

http://i.imgur.com/kh8rArr.jpg

Ben hafta sonu aldım bunu ya, içine ettim cuma akşam ve cumartesinin. Bizimkinde spawnlaması 90+ saati buldu. Server reset gelince buda resetleniyor sanırım. 48-96 saat spawn time ı var, rezillik =p 90+ kusur saatin tümünde orada olan adamlar vardı.
Mesaj tarihi:
aklıma gelenleri yazayım eksik kalan olursa eve gidince yazarım, is icin gunubirlik istanbul'a geldim.

kgpanels - transparan gorunen ortalıgı toparlayan frame'ler
shadowed unit frames - unit frame
bartender - action bar (bunun bir de skini var ismi aklımda değil)
recount - sagdaki dps meter ve onun solundaki raid dps grafigi
prat - chat addonu
titan bar - en altta gold, repair, fps falan gorunen yer
quartz - cast bar, action barların uzerindeki boslukta cıkıyor
npc scan - rare npc alert

screenshot'ta gorunen kısım sanırım bu kadar.

eskiden kare monitorde oynadıgım icin alt taraf tamamen kapalıydı. tekrar o sekilde yapıp ben de haritayı alta alacagım. ui scale en dusukte kullanıyorum. bu hale getirebilmek icin epey ugrastım ama :p
Mesaj tarihi:
valla ben 1 saat falan bekledim de sonra cok gereksiz geldi. alt tarafı mount yani. fena da bi sey degil ama daha begendigim mountlarım var, buna kasmak bosa vakit kaybı.
Mesaj tarihi:
Rasmon said:

grafikler ultrada maşallah. Bineğin götü 4 üçgenden oluşmuş.

Bİ SEN EKSİKTİN
abi o benden kaynaklı bişey değil ya, texture için kasmamışlar ayıya.
Mesaj tarihi:
Raid Unlock Schedule
To help you plan your escapades into the heart of this dangerous new place, we’ve broken down Highmaul’s unlock schedule for you.

December 2, 2014 - Highmaul opens with Normal and Heroic difficulties accessible.
December 9, 2014 - Mythic difficulty and the first wing of Raid Finder (Kargath, Butcher, Brackenspore) unlock.
December 16, 2014 - Raid Finder Wing 2 (Tectus, Twin Ogron, Ko’ragh) unlocks.
January 6, 2015 - Raid Finder Wing 3 (Imperator Mar’gok) unlocks.
  • Yeni Oluştur...