Roqq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 female süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 heyecanlanmayın lan pis sapıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Update 1, Class Tuning Changes: 12:00pm PST Please note that some of the class tuning changes listed below are not yet live and are still in the process of being implemented. Racials Orc Hardiness now reduces stun duration by 15% (up from 10%). Undead Will of the Forsaken has a 2-minute cooldown once more (down from 3 minutes). Classes Death Knight (Forums / Skills / Talent Calculator) General Blood Plague, when used in PvP combat now has a duration of 24 seconds and may no longer have its periodic duration extended past 30 seconds. Frost Fever, when used in PvP combat now has a duration of 24 seconds and may no longer have its periodic duration extended past 30 seconds. Talents Necrotic Plague, when used in PvP combat now has a duration of 24 seconds and may no longer have its periodic duration extended past 30 seconds. Druid (Forums / Skills / Talent Calculator) Balance Moonfire, when used in PvP combat now has a duration of 24 seconds and may no longer have its periodic duration extended past 30 seconds. Sunfire, when used in PvP combat may no longer have its periodic duration extended past 30 seconds. Feral Predatory Swiftness no longer increases the healing done by Healing Touch. Talents Heart of the Wild bonuses are now halved when used while in PvP combat. Pulverize (Guardian) now extends up to 130% of its normal duration when refreshed, similar to periodic effects. Mage (Forums / Skills / Talent Calculator) Arcane Arcane Blast damage has been increased by 10%. Fire Pyroblast damage has been increased by 35%. Monk (Forums / Skills / Talent Calculator) General Rising Sun Kick (Windwalker, Mistweaver) now causes enemies to take 15% increased damage (down from 20%). Tiger Palm (Brewmaster, Windwalker) now extends up to 130% of its normal duration when refreshed, similar to periodic effects. Brewmaster Guard damage absorption shield now absorbs 100% more damage. Stance of the Sturdy Ox now defers 30% of damage taken to be divided over 10 seconds (up from 20%). Glyphs Glyph of Keg Smash should now correctly increase the range of Keg Smash. Paladin (Forums / Skills / Talent Calculator) Protection Mastery: Divine Bulwark now increases Shield of the Righteous' damage reduction by 0.5% per point, down from 0.75% per point. Grand Crusader now also has a 30% chance to trigger its effect from Crusader Strike and Hammer of the Righteous. Shield of the Righteous now reduces physical damage taken by 25% (up from 20%). Shaman (Forums / Skills / Talent Calculator) General Chain Lightning damage has been increased by 20%. Lava Burst (Elemental, Restoration) damage has been increased by 35%. Lava Burst now has a chance equal to the character's Critical Strike chance to trigger an additional Multistrike. This is separate from the standard two chances for Lava Burst to Multistrike; one Lava Burst could trigger up to three Multistrikes (two standard Multistrikes, plus one more from Critical Strike chance). Enhancement Lava Lash damage has been increased by 20%. Stormstrike damage has been increased by 20%. Warlock (Forums / Skills / Talent Calculator) Affliction Agony damage has been increased by 20%. Unstable Affliction damage has been increased by 20%. Demonology Shadow Bolt damage has been increased by 25%. Soul Fire damage has been increased by 25%. Touch of Chaos' damage has been increased by 25%. Destruction Chaos Bolt damage has been increased by 8%. Conflagrate damage has been increased by 8%. Immolate damage has been increased by 8%. Incinerate damage has been increased by 8%. Rain of Fire damage has been reduced by 60% and no longer generates Burning Embers. Shadowburn damage has been increased by 8%. Talents Demonbolt's (Demonology) damage has been increased by 10%. Soulburn: Haunt (Affliction) now extends up to 130% of its normal duration when refreshed, similar to periodic effects. Warrior (Forums / Skills / Talent Calculator) Protection Revenge damage has been reduced by 20%. Shield Slam damage has been reduced by 20%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 yok zaten prieste bi bok vermesinler ne gerek varki.. arkadaş şu wowda biz spler kadar dışlanan bir class yok, 100 olsunda warriorumu ya da rogumu kasim vurcam ağzına blizzin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 patch bu sabah mı geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 zygor kafayı yemiş beyler http://i.imgur.com/PjbBBTs.png sürekli böyle yürüyerek 20 sn sürecek yerleri yok şuraya git vs ordan şuraya git diyo kullanmayın amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Yeni belf kasılır sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 gençler en zevkli tank class hangisi bi söyleyin bakalım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 warrior eğlenceli duruyor. dk ez mode, etrafı flm iyi izlersin. paladin ez mode, daha eğlenceli dkdan. warrior ya da pala seç. hoplayım zıplayım ekstra bana ayı desinler ama içten içe bir pandayım diyorsan monk seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 skyreach yaptım demin normal 97 oldum, ya her şey iyi güzel normal boss 1-2-3 geçtik geldik 4e, arkadaş biz buna vuruyoruz falan normal çıktı bi kuş summonladı kuş beni tutmasın mı, lan bırak.. yok.. götürüyor köşeye aşşaa atacak ellam, didim olm yardım edin, edgeden döndüm 2 kere, hayır bide ne musibet bir şeyse sürekli geliyor beni alıyor, sevdi heralde belf female.. onuda geçtim dungeon bitti, yanda reşat diye bi kuş daha, dur dedim konuşurum ben bununla, konuşayım derken beni dungeonun önüne koymasın mı.. al birde oradan questing areaya git.. işin özü bende dedimki disc olayım, hem insta que alırım hem healer olurum. holy mi olsam disc mi bilemedim prieste, öneriniz, oynayayınız var mı? önceden holy raid heal, disc tank heal olarak geçerdi ama değişmiştir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 shadowu challenge a bile almıyorlar :d 10k dps le oynuyorum 363 ilvl ile. Hoş belki bende sorun vardır ama healer olarak çok daha çabuk yer bulup hızlı itemlenirsin. Ben healerı tbc de bıraktığım için oynayamıyorum artık. Keşke warriorumu açsaydım :( dmg büyüleri ortalama 800 manayken heal büyüleri neden 6.5k mana orası soru işareti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 97de 10kdan çok dpsim var shadow form kullandığına emin misin uasojdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Lectre said: skyreach yaptım demin normal 97 oldum, ya her şey iyi güzel normal boss 1-2-3 geçtik geldik 4e, arkadaş biz buna vuruyoruz falan normal çıktı bi kuş summonladı kuş beni tutmasın mı, lan bırak.. yok.. götürüyor köşeye aşşaa atacak ellam, didim olm yardım edin, edgeden döndüm 2 kere, hayır bide ne musibet bir şeyse sürekli geliyor beni alıyor, sevdi heralde belf female.. onuda geçtim dungeon bitti, yanda reşat diye bi kuş daha, dur dedim konuşurum ben bununla, konuşayım derken beni dungeonun önüne koymasın mı.. al birde oradan questing areaya git.. işin özü bende dedimki disc olayım, hem insta que alırım hem healer olurum. holy mi olsam disc mi bilemedim prieste, öneriniz, oynayayınız var mı? önceden holy raid heal, disc tank heal olarak geçerdi ama değişmiştir elbet. tatava yapma bas disc'i geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mortis said: gençler en zevkli tank class hangisi bi söyleyin bakalım bana dostum, tank zevk isi degildir, gorev adami olacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Brewmaster harici hepsi güzel warrior biraz fazla güçlü nerf yiyebilir pala/dk optimal şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Regalya said: Brewmaster harici hepsi güzel warrior biraz fazla güçlü nerf yiyebilir pala/dk optimal şuan. Yedi bile shield slam vs %20 nerflendi guardian specin dps çokmuşmuş. Onu kısacaz diye tank threatini öldürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 threati etkilemez ama aptal bu adamlar arms ile furry ne yapacak bu haldemi kalacak? adamlar heralde şey düşünüyor çok iyi gear olursa zaten iyi dps yaparsınız peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 shadow priest nasıl sürünüyor yani tbc zamanı böyle sürünmedim ben hele naxx zamanı bile shadow oynardım rotasyon yoktu o zaman meehehe kanser etti gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mortis said: gençler en zevkli tank class hangisi bi söyleyin bakalım bana bare drud 5 lyfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Darksun said: Warrior (Forums / Skills / Talent Calculator) Protection Revenge damage has been reduced by 20%. Shield Slam damage has been reduced by 20%. eee? lan arms ve fury'e buff yok. en boktan dpslerden şuan. düzgün 5. veya 6. sıradaki glad'a mı nerf geldi..yapacağınız işin ben sizin ya. hayır glad'a nerf gelmesini bekliyordum da bari diğer dps speclerini adam etseydiniz önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 ABBOVVVV faction change attığında bütün trait ability ve follower qualityleri reroll oluyormuş ABBBOVVVV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Female belfe squat yaptırmışlar; dimdik olmuş poposu sdf. Ben ayı druidle tanklıyorum bu arada, hem bayağı zevkli hem de eşek yüküyle utility var. Heroiclerde falan faceroll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 O değişiklikler class tunin part 1 diye geçiyor yanlız, devamı gelecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bingildak said: ABBOVVVV faction change attığında bütün trait ability ve follower qualityleri reroll oluyormuş ABBBOVVVV Ohahahaha blizz ters köşeden vurmuş Peki geçmiş olsun mu diyeceğiz yoksa tebrik mi edelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Bol scavanger & epic mount lu follower gelmiş olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar