Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 cogu tutuyo bende :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ortalama Türk erkeğine göre hazırlanmış herhalde (yazar burda ben farklıyım demek istemiyor) hiç biri tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 30 yaşına geldiğimde sakallarımı kesip 20 yaşına geri dönerim. Sakal ile zamanda 10 yıllık yolculuk yapabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mal said: biri sorarsa yaşımı anlıyorum sonra geri unutuyorum ne güzel lan benim daima aklımda var kaç yaşında olduğum bilgisi ölüm korkusuyla falan ilgisi olabilir mi acaba bi'düşüneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 o değil de şu gif süpermiş http://vasisdas.com/wp-content/uploads/2013/11/vasisdas-vedat-milor.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 4 tane tuttu. 24. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben 30 da porschede çalışıyorm daha ne olsun bilemedim iyi mi kötü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben her gün vosmerin önünden geçerken bayağı üzülüyorum.sen içindesin bi de dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 tr'de ayda 10k + porsche veya us'de yıllık 100-120k üstü birşey alamıyorsam 30'umda sıkıntı olcak baya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 GEd said: ben 30 da porschede çalışıyorm daha ne olsun bilemedim iyi mi kötü mü Adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Esh said: GEd said: ben 30 da porschede çalışıyorm daha ne olsun bilemedim iyi mi kötü mü Adres ver şurası gel beklerim çay kahve sunayım http://www.youtube.com/watch?v=Y756tF6gR5E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yav said: Mal said: biri sorarsa yaşımı anlıyorum sonra geri unutuyorum ne güzel lan benim daima aklımda var kaç yaşında olduğum bilgisi ölüm korkusuyla falan ilgisi olabilir mi acaba bi'düşüneyim kaç yaşında nasıl davranılması gerektiğini belirleyen kuralları takmakla alakalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kırmızı porsche nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ged füme 911 turbo içi espresso ayarla gelip alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Double mi olsun espresso? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 DareJedi said: Bir tanesi bile tutmuyor luzumsuz bir calisma olmus. Liste o kadar lüzumsuz ki, maddox şu videonun Türkçe'sini yapmaya karar vermiş http://www.youtube.com/watch?v=8lni1b3Lw1U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Esh said: Fazla yola gerek yok, huviyette yaziyo. %100 çalışıyor arkadaşlar daha 30'uma gelmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kafa kagidini bulamiyorum, KAC YASINDAYIM LAN BEN!?!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bacağını kes halkaları say abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Küçükken kaç yaşındaydınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 ben koluma her yaş günümde 1 faça atıyorum...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 axedice said: BURAK AMCA NE LAN allahın yaşlısı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 kuzenin çocukları amca dedi, yok abi deyin filan diye tembihledim. sonra aklıma küçüklüğümde öyle kafamı karıştıran insanlar geldi. kendime kızdım. :/ da listenin dörtte biri filan bile tutmadı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Nüfus kağıdına bakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 xaty said: demin asansörde adamın tekinin kızıyla şakalaştık falan, tam incem asansörden herif kızına "say bye bye to uncle" dedi, yuh be abi teyze deseydin bari diyesim geldi abi bu singapur'da geçiyorsa herkese uncle diyolar. 24 yaşında adamım bana bile uncle diyen oluyo. Abi ya da bro/dude alışkanlıkları yok, senden azcık yaş büyükse uncle direk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar