Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Darksun said: Skyrim daha önce aldıysanız ve dlc leri şimdi alıyorsanız felan modlara dikkat edin. Eski modladığım skyrim patch ve dlc ler gelince oynanmaz hale geldi ve hiçbir şekilde düzelmedi. Mecburen silip tekrar yüklemek zorunda kaldım ama hiç sorun kalmadı. Modlar oyunun patch versiyonuna göre çıkıyor. Elinizdeki skyrim versiyonuna uymayan modlar varsa oyunu büyük ihtimalle açamazsınız ve başka sorun çıkar. Ayrıca steamden mod yüklediğinizde, modu silmeyi seçseniz bile klasörünüzden o dosyaları kaldırmıyor. Eğer bir şey overwrite olduysa ve yeni patchlerden sonra modu silip temiz açmaya çalışırsanız yine sorun çıkar. En güzeli nexus mod manager gibi bir program kullanmak ve modların nasıl çalıştığını, nasıl tehlike teşkil edebileceklerini öğrenmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kami said: Dark_Soul said: Dark Souls 6 dolar,hala almayan varsa döverim. Steamdan region lock lu amazondan alıp steame ekleyebilirsiniz: http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Edition-Online/dp/B00917DBUE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1385672158&sr=8-2&keywords=dark+souls VPNi amerikadan açınca steamde görebiliyorum oyunu, direk steamden alsam VPN ile sıkıntı çıkar mı? galiba bir tek ücreti değişiyor kart türkiyeden olduğu için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Modsuz bile takılıyordu oyun o derece yani =) silip kurunca taş gibi oldu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ilgimi çeken iki oyun var biri prison architect dieri dont starve ikiside manasız paralar su an birine 5 dierine 2 dolar veriirmn asfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Bone elinde başka 5$lik oyun varsa trade edelim:) dont starve var bi tane bende fazladan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 böyle kesinlikle alın ddiğiniz bir oyun var mı 40 dolarlık satış yaptım dota itemlerimle sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 sleeping dogs iyi baya 5 dolar + bütün dlcler 10 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 kami said: Dark_Soul said: Dark Souls 6 dolar,hala almayan varsa döverim. Steamdan region lock lu amazondan alıp steame ekleyebilirsiniz: http://www.amazon.com/Dark-Souls-Prepare-Edition-Online/dp/B00917DBUE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1385672158&sr=8-2&keywords=dark+souls VPNi amerikadan açınca steamde görebiliyorum oyunu, direk steamden alsam VPN ile sıkıntı çıkar mı? Steam Us store a girsen bile alışveriş kısmını tamamlayamazsın büyük ihtimalle.Kredi kartının adresinden US olup olmadığını sorguluyordu galiba.Türk hesabına ait Paypal'lada ödeyemiyorsun US storedan birşey alırken. Amazon linkini verdim ordan aynı fiyata alabilirsin.Amazonda sallamasyon bir Us adresi oluşturup,o adresle tüm digital download oyunları alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Liebe said: böyle kesinlikle alın ddiğiniz bir oyun var mı 40 dolarlık satış yaptım dota itemlerimle sfsd önceki sayfalarda yazmıştım. şu anki indirimlerden bu oyunları tavsiye ediyorum: antichamber, outlast, walking dead, don't starve ve henüz oynamasam da prison architect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Dark Souls'un sorunları patchlendi mi ? Ki dün baktım GFWL kapanınca 1 Ocak'ta oyunun ne olacağı belli değil daha. Dedicated server kurabilir steam demişler ama kesin bir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 hannibalı dinleyip 15 dolara sleeping dogs aldım, kız arkadaşıma da left 4 dead aldım içerde 9 dolar kalmış, galiba outlastı alıcam ama tırstım açıkçası baya :D outlastı alırsam götümü kessinler elim ayağım titredi walktrough izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 heroes 6 complete i yapıstırdım 10 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Liebe said: hannibalı dinleyip 15 dolara sleeping dogs aldım, kız arkadaşıma da left 4 dead aldım içerde 9 dolar kalmış, galiba outlastı alıcam ama tırstım açıkçası baya :D outlastı alırsam götümü kessinler elim ayağım titredi walktrough izlerken. 15 dolara sleeping dogs cok pahalı deil mi humble bundleda felans atmadıla rmı onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 BonePART said: Liebe said: hannibalı dinleyip 15 dolara sleeping dogs aldım, kız arkadaşıma da left 4 dead aldım içerde 9 dolar kalmış, galiba outlastı alıcam ama tırstım açıkçası baya :D outlastı alırsam götümü kessinler elim ayağım titredi walktrough izlerken. 15 dolara sleeping dogs cok pahalı deil mi humble bundleda felans atmadıla rmı onu ya 123712983712361 tane ek paket vardı 10 dolara onu aldım, oyunun kendisi 5 dolardı. humblebundleda büyük ihtimal BAP yapmak gerekiyordur bunu almak için 5 dolar civarındadır o da çok farkedeceğini sanmıyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ha ok abi ek paketleri dusunmedim kendisi 5 dolarsa iyi bu arada yane inanılmaz underrated bi oyun bence gta hastası adam için gayet doyurucu bi 2 3 gun oldu ben oynadıgımda tek eksikliği silahların vasat olması ama yane silah zaten o kadar z kullanuıyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 çok tatlı oyun da çat diye bitiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Deathblade said: Dark Souls'un sorunları patchlendi mi ? Ki dün baktım GFWL kapanınca 1 Ocak'ta oyunun ne olacağı belli değil daha. Dedicated server kurabilir steam demişler ama kesin bir şey bulamadım. durante nin fix leri yükle, birde mouse fix ile 60 fps fix orada arat bulursun DSfix 2.2 tamamdır miss gibim oyun işte, gamepad zorunluda değil hani klavye+mouse gayet güzel oynanıyor. burdada güzel mod lar var darksouls.nexusmods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Red Alert 3 5 dolares. Alınır mı? Yok 1-2'nin anısına leke sürecekse hiç yaklaşmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 1 dolar bile etmez bence red alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 dishonored goty 3,15 dolar hata mi var bunda ya shahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 red alert 1 veya 2 olsaydı düşünürdüm de 3 için 1 sent vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Valla var veya yok, ben aldım 3 küsür dolara dishonored'ı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ty; 3 dolara goty dishonored enfess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 normali 7 dolar goty 3 dolar lol aldm direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 herkes mi abanıyo dishonorede nedir... said: Sorry The Steam Store is experiencing some heavy load right now. Please try again later. cs:go da 3,75 olmuş sonunda. olmayan herkes alsın işte şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar