-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 under 5 dolares'de güzel oyunlar var haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 meh indirimler çok yalanmış. Almak istediğim şeylerdeki indirim %10 u geçmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 çok da zorlamamak lazım, 3 hafta sonra nasılsa yılbaşı indirimleri başlayacak esas bombalar orada patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 skyrim aldım da iyi mi ettim bilemedim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 cs go aldim ben de, ne zamandir istiyordum da 15$ veresim yoktu hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 80$lık oyun aldım şimdilik bakalım daha da alıcam gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 jonq said: Store a bile bakmadan cevap yazılıyor.. Gamefly dada black friday başlamış. bioshock alacaktım vpn'de amerika seçtim ama hala sepete eklettirmiyor region'dan dolayı. nası hallederiz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 şu prison arkitek 4 dolara falan inmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Prison architech daha çıkmadı. Early access'te ve oyunu daha önceden alanların indirimli aldıklarını vaad etmeleri nedeniyle para verilecek fiyata düşmüyor. Release'den sonra bundle'la düştüğünde alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 skyrim gogogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 of ya 20 dolares ama ay sonu be baba pufff dolar dusemedı gıttı bı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 30 liraya rahat alınabilir legendary versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Amazon, greenmangaming , gamersgate , getgamesgo , gamestop vb.. falan varken halen steam sale nasıl heyecanla bekleniyor diye düşünmüştüm sizleri gördüm asfasfaf level atlamanız bütçeniz için rica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 amazon dijital oyun satıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 adresini amerikada gösterirsen evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Suark said: skyrim gogogogogo daha yeni mi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 OsManiaC said: Amazon, greenmangaming , gamersgate , getgamesgo , gamestop vb.. falan varken halen steam sale nasıl heyecanla bekleniyor diye düşünmüştüm sizleri gördüm asfasfaf level atlamanız bütçeniz için rica. her birinde kendine göre daha uygun fiyat yakalanabiliyor. sadece steam sale'i takip ettiğimizi kim söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 osman seni yaşatmayız olm akıllı olacaksın yoksa gideceksin bu forumdan. senelerdir steam heyecanımız var bizim, ya sev ya terk et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 sabonis said: jonq said: Store a bile bakmadan cevap yazılıyor.. Gamefly dada black friday başlamış. bioshock alacaktım vpn'de amerika seçtim ama hala sepete eklettirmiyor region'dan dolayı. nası hallederiz bunu? olm bioshock niye alıyon bu kadar oynamamışsın beklemişsin. bırak son dlc' de çıksın bi paket haline gelsin sonra daha ciddi indirimle alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Skyrimin tüm dlc li hali ile legendary edition arasında fark varmı,sadece legendery editiona özel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 yok, bütün dlc'ler bir arada, esprisi o. önceden almışsanız aynı içerik new vegas ultimate gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Seru said: sabonis said: jonq said: Store a bile bakmadan cevap yazılıyor.. Gamefly dada black friday başlamış. bioshock alacaktım vpn'de amerika seçtim ama hala sepete eklettirmiyor region'dan dolayı. nası hallederiz bunu? olm bioshock niye alıyon bu kadar oynamamışsın beklemişsin. bırak son dlc' de çıksın bi paket haline gelsin sonra daha ciddi indirimle alırsın. o da doğru aslında ya. ama bioshock'ta böle paket olacak mı acaba goty tadında? para harcamadan durabilecem mi bakalım bu indirimlerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 paket olmasa ne olur sonuçta son dlc çıksın birkaç ay sonraki sale'de toplu hepsine indirim olacak. gene win durumu yani. ben mesela bekliyorum son dlc çıksın, bunun gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Ne kadar saçma bir fiyatlandırma Skyrim 7.5 dolar Morrowind 10 dolar, Oblivion 10 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 oh dota2 itemlarımı sonunda listeledim markete, hem autumn hem christmas hem de onumuzdeki 6 sale da daha alabilecegim tum oyunlara yetecek wallet oldu asfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar