totemic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Hadi lem çok cnm sıkılıyor... yok mu şöyle kafamıza göre bişi... darkfall'a falan dönelim bişiler olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 UO ALL THE WAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Vakit yok kimse ayni zamana denk getiremiyor oyun zamanıni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 hardcore demiyorum zaten. aksam 6dan 7den sonra ufak ufak ilerliyeceğimiz birşey olsun. kalabalık olsak yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 pati kadar skillcapi düşük bi community yok heralde mmo oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ragnarok oynamak isteyen olursa resmi sunucuda ben başlarım ama oynamak isteyen olacağını pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ya şu UO'nun aynini güzel grafiklerle yapsalar ya artık. Define avcınız burada patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ben Neverwinter a bakıcam ayın 5'inde yeni class ranger gelince bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 UO ve UO geri dönecek ıslak rüyalarınızı bir kenara bırakın abi, geçti gitti o günler. mmo yok şu n patinin topluca oynayacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 uo'ya başlanacak olsa bile ortaya çıkacak yok runuo olsun, yok runuo olmasın gerçek uo sphere'dir tadında yetersiz tartışmaları düşündükçe kan şekerim düşüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Uo olursa ben de baslarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 şöyle çok absürt değişik birşey aradım ama içim sıkıldı bakarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 SWTOR beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 IPY3 var UO oynanabilecek tek düzgün yer olarak yakında çıkacak. ama bu "uo oynayak yaaa" diyen adamları UO'a başlatsan 1 haftaya bırakır hepsi. eskidendi abi o, artık o eskiden aldığınız zevki almanız veya emeği vermeniz mümkün değil. hatıraları çok güzel diye böyle içiniz kıpır kıpır oluyor 5-6 saat oynayın uninstall'a gider eliniz. o eski ortam yok çünkü. UO boyutunda artık oluşmazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 wow mmo mu oluyo leyn pek bilmiyom da ben bu işleri. ben lvl 1 den bi char acsam diyodum hanidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 hadi hep birlikte wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Ne wow u WARHAMMER a gelin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 sene 2013 noktasına gelmiş başlık. sene 2013. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 çok mantıklı şekilde tartışılarak bir yerde toplanamaz kimse. o yüzden salak ama ilginç bişey bulun ona bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Editor said: Ne wow u WARHAMMER a gelin :) kapanmıyomuydu o yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 swg ye bekleriss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 mmo değil ama this takımlara ayrılıp kendi aramızda oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 ben bu salak ve embesil oyunu oynamya karar verdim. bakalım kaç gün gidecek. 5.5 gb bir de lan ahaadfsfsf. http://2.bp.blogspot.com/-cDimWoJsvZQ/TeZnQUDghpI/AAAAAAAABgk/bxq2RZJA3sg/s1600/maple-story-game-online.jpg - bu nedir loğ? neye yariğ ki? diyenler için. http://maplestory.nexon.net/guides/what-is-maplestory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Birileri elimden tutsa EVE oynarim. Hep merak ettim. 5 euroya inmis fiyati 1 ay denenir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=d6Eom7IGLRw şunu oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar