Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 TR'de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 us hesabı olanlar kaçırmasın 10 dolares e düşmüş. ben de burdan almıştım o zaman 19 dolardı... Last of Us Remastered http://gamedealdaily.com/playstation-4/the-last-of-us-remastered-full-game-download/ bu arada @senarious ben de 2. kol düşünüyorum ama ucuza bulamıyorum yani en ucuz 150 ye falan var izmirdeysen karşıyaka da emrah elektronik de ankarada da öyle b elektronikçi var paylaşmışlardı tekrar paylaşırlar. istanbul da zaten vardır. ama dediğim gibi 150 tl falan en ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Şunu aslında 2-3 ay içinde PSN Plus'da ücretsiz verebilirler gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=FBaE0mNexTs dragon quest 11 duyurulmus anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 hxh 10 sene daha gg oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Videodan sevdim oyunu. Çok başarılı grafikler vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Gangren said: TR'de mi? evet istanbuldayim bu sirada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 dragon quest hmmmmphfffffss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 guzel duruyor acik alanlar yeni cikacak olan zeldayi hatirlatti biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 SenariouS said: Gangren said: TR'de mi? evet istanbuldayim bu sirada Hepsiburada.com Hizlial.com Güvenilir (fatura, garanti, vb.) istiyorsan buralara bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 kendi mallığım sonucu arkadaşla birlikte oynadığımız wolf among us hesabına 50 dolar yükledim yanlışlıkla :D içinde trials fusion diye bir oyun da var saçma sapan bişi. isteyen olursa vereyim uygun fiyata, ana hesabıma atıp başka oyun almayı düşünüyordum ondan satıyorum bu arada. mail adresi şifresi zartı zurtu vereceğim tabi ki her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 bu arada psn us fiyatlarıyla amazon fiyatları aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 liebe 10$ daha ekle baska bi oyun daha al ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 valla ayrı hesap kullanmak istemiyordum da isteyen olmazsa öyle yapıcam artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 PLAYSTATION PLUS AUGUST 2015 GAMES REVEALED What are your thoughts seems like a good line up. Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4) Limbo (PS4) Stealth Inc 2: A Game of Clones (PS4, PS3, PS Vita) Sound Shapes (PS4, PS3, PS Vita) Yine 2 oyun bende var :( Stealth Inc keyifli oyun. Lara Croft ne kadar cok kisi o kadar keyifli oluyor cunku bulmacalar kisi sayisina gore degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 limbo hanıma stealth bana lara croft u ilk defa gördüm, o ne ya hns gibi limbo ve stealth yeterli bana tişikkirlir ps4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 lara croft action-adventure iste ama cok kisa suruyor oyun. tas catlasin 5 saatte bitirebiliyorsun ama co op oynamasi super zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 hadi ya, güzelmiş o zaman bu ay (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Lara croft hot seat coop guzel oluyo tam hatunl oynamalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 http://www.pushsquare.com/news/2015/07/sony_wants_you_to_pick_your_next_ps4_playstation_plus_freebie Bundan sonra plus oyunu icin oylama yapilabilecekmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 oylatma kotu olmus. insanlarin cogu iyi oyun nedir anlamadigindan sacma oyunlara basicaklar oylarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Çok seçenek olacağını sanmıyorum. O ay seçilmeyen büyük ihtimalle sonraki aylarda tekrar çıkar oylamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 samır deals başlamış eski, indie ama güzel gameplayı olan şeyler hep 5-6 dolar ben sanırım birkaç tane alıcam. ziggurath, dust fln hallendim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Aptal mesaj kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 aptal mesaj kutusu lanet olsun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar