Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 https://store.playstation.com/tr-tr/grid/STORE-MSF75508-DAYSOFPLAY20/1 https://www.mediamarkt.com.tr/tr/category/_ps4-oyunları-494749.html days of play indirimleri başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Yeni bir şey yok. Belki re2 alirim. Zaten sekiro indirime girmiyor bi. Onun disinda populer bütün oyunları satın almışım dndn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 aynen, güzel indirimler yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 temmuz ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 lol ztn bedava fiyata sattıkları oyunu bedava veriyolar iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 plus'ın bir esprisi kalmadı. belki ps5 ile bedava oyun vermeyi bile bırakabilirler. sonuç olarak, online gayming için dayattıkları nane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 böyle vereceklerse hiç vermesinler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Bi süre böyle gider, 3 ayda bir bi tane hit patlatır geri kalanı bazal metabolizmada itelerler, sonrasında PS5 çıktıktan sonra 4 oyunlarından artık beklentiyi kesip kalibreyi arttırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2020 ya ps4'de ayni konsola 3-4 account'da plus'li gibi oluyorduk. (primary account'ta plus oldugu surece) bu degisti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 (düzenlendi) PS3'lere PS4 gamepad'i takabiliyor muyuz ya? ya da Logitech gamepad felan? Eski PS3 gamepad'i sticklerinin dokusu yapışkan hale gelmiş ve rasgele komutlar veriyor. çok az kullandığım alet yerinde dururken bu hale geldi. yaygın da sorunmuş anladığım kadarıyla, ama piyasada PS3 gamepad satılmıyor artık. Temmuz 7, 2020 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 ds4'ü kullanabiliyorsun ancak, bazı oyunlarda bazı tuşları algılamıyordu. ayrıca; home tuşu kullanamıyorsun, titreşim özelliği çalışmıyor ve sixaxis de çalışmıyordu. sonradan düzelttiler mi bilmiyorum ama seninki gibi benim ds3 de bildiğin gres yağı sürülmüş gibi hal aldığından bende vaktin ds4ü kullanmak zorunda kalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 yıllarca ps3'ü sixaxis olmadan kullandık diycem de, sixaxis olsa da fena olmazdı. neyse dur bakalım ps5 çıkınca belki ps3 oyunlarını felan onun üstünden oynama imkanı olur, çöpe atarım ben de ps3'ü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 (düzenlendi) 3'le 4 arasında mimari farkı vardı, o yüzden oyunlar geriye yönelik uyumlu değildi. 5'le 4 aynı mimari, dolayısıyla 5-4 arası uyumlu ama buradan yapılacak çıkarım 3'ün mimarisiyle yine uyumlu olmayacağı. Temmuz 9, 2020 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 ps3 oyunlarına emülatör getirebilirler diye umuyorum. yani muhakkak öyle olsun, bozuk gamepad ile oynayamıyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 (düzenlendi) @Bone çakmalar ama işini görür https://urun.n11.com/sony-playstation-3/sony-ps3-dualshock-3-oyun-kolu-siyah-dualshock-3-controller-P323295275 https://urun.n11.com/diger/hadron-hd306-bluetoth-kablosuz-ps3-oyun-kolu-gamepad-P430975570 Temmuz 10, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 11 saat önce, Bone dedi ki: ps3 oyunlarına emülatör getirebilirler diye umuyorum. yani muhakkak öyle olsun, bozuk gamepad ile oynayamıyorum sdf. Çok geri kalmışsın sen https://rpcs3.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 @GERGE yok ben PS5'e emüle ederler diye kastetmiştim. PS5 içinde PS1+2+3+4+5 oynama heyecanı gibi düşün. Nintendo Switch'in en güzel yanı o bence, eski platformlardaki oyunları emüle etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 dünden bu güne bütün PS oyunlarını çalıştıracak diye bir dedikodu dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 inş. en azından güzel şeyler de oluyor diye seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Nisan ayında gönderdiğimiz bildirimin ardından PlayStation Plus abonelikleri için fiyat değişikliğine devam edeceğimizi size bildirmek isteriz. 29 Ekim 2020'den itibaren piyasa koşullarından dolayı Türkiye için PlayStation Plus aboneliklerinin fiyatları artacak. • PlayStation Plus 12 aylık yinelenen ödeme planı 240.00 TL’ye yükselecek • PlayStation Plus 3 aylık yinelenen ödeme planı 100.00 TL’ye yükselecek • PlayStation Plus 1 aylık yinelenen ödeme planı 40.00 TL’ye yükselecek Yeni fiyatlar 29 Ekim 2020 tarihinde yürürlüğe girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2020 lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 psn plus üyelik alırsak, sadece aldığımız ay çıkan oyunlara mı erişim sağlayabiliyoruz, yoksa ocaktan itibaren çıkan tüm oyunlar arşive geliyo mu, bilgi alabilir miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 plus aldığında o ay çıkmış oyunları kendi kütüphanene ekleme hakkını elde ediyorsun. sonra üyeliğin devam ettiği sürece eklediğin oyunları oynayabiliyorsun. eğer plus üyeliğin biterse, eklediğin oyunlara erişimin kapanıyor, üyeliğini devam ettirdiğinde daha önce eklediğin plus oyunları yine oynanabilir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2023 PlayStation 4 almak istiyorum da nereden alabiliriz bu aleti? Hepsiburada'da felan var da, direk Çin'den çakma konsol gönderirler diye alasım da gelmiyor., illa ikinci el sitelerinden mi almak gerekiyor bu aleti? artık satan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar