Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ya herşey düşebileceğini biliyorum da şöle söliyim bi t12 de 6-7 tane map düştü en yüksek t9. ben bağlantılı olanların düşme ihtimalinin yükseldiğini sanmıştım sdf.anladığım misal t12 düşecekse düşecek olanın hangisi olacağını sınırlayabiliyosun ama t12 düşme ihtimalini yükseltemiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 İşte ben de onu diyorum, eğer bağlantılı olan haritalar değil de açık olan tüm haritalar düşüyorsa atıyorum t9 haritayı silip eski haritalara bağlantıyı koparmanın ne faydası var insanlar niye yapıyor bunu? Ha ok düşük lvl normal pooldan düşüyor yani. E olsun bağlantı kesmek yüksek lvl düşecekse onun istediğin gibi düşmesini sağlıyor, amaca hizmet ediyor bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 sildiğin harita düşmüyor işte olay o. beğendiğin hızlı yapılan mapları açıyosun kötüleri siliyorsun.bağlantı koparma yok bu arada açık olan harita açık.ben bağlantısı olanların düşme ihtimali yüksek oluyor sandıydım ama o da yokmuş. ama drop rate kötü yada ben şansızım düşmüyo meretler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 atlas 100 altıysa düsmez sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 silmenin bir avantajı yok bu arada. Hani toplamda 15 20 map olsa neyse. Ayrıca higher tier map roll sansi da düsüyor atlas progressini götürdügü icin. Acabildiginiz kadar map acin %95 üzerine cikinca zaten T11-14 arası map pool u oluyor her türlü. Begenmediklerinizi satarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 açmayın abi mal mal mapler dusuyo ben daha strand atollsüz kalmadım üstüne tier 14 15 ler açık oldugu için isterseniz oralara da gidersiniz. spastik t13 t12 lerde vakit kaybetmenin alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 şu muhabbeti okuyan adam korkar girmez path of exile işine resmen ayrı sözlük lazım oyun için -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Korkma tatliş map adlarını sıralamışlar bir girdin mi bir daha çıkamıyorsun sdkfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Flassh said: Aluriel said: Alla alla acaba neden. Ignite + double dip sacmaligi yuzunden olabilir mi acaba? anlamadım fire elemental damage'in ignite diye bir dot mekaniği var, onun için fire'a convert ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Cold dmgin en iyi yani zaten %100 fire dmge cevirilebiliyor olmasi asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 ignite ı biliyorum abi, double dip i çözemedim igniteın bu kadar op olduğunu bilmiyordum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 http://pathofexile.gamepedia.com/Double_dipping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Aluriel said: Cold dmgin en iyi yani zaten %100 fire dmge cevirilebiliyor olmasi asdfsdf pyre nerf yedi ya, %100 çeviremiyorsun artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Yok ya ceviriliyor yine sanirim. Sjmdi bulamadim da eve gidince bakayim koyarim buraya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 valla varsa öyle bişey, paylaşırsan çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 avatar of fire + cold to fire gem = 100% fire harici vuramıyorsun pyre + c2f = 90 legacy pyre = 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 lvl 23 oldum ama nece konuşuyorsunuz hala anlamıyorum. o yüzden oynuyorum kafama göre. marauder açtım double handed gidiyorum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Red said: lvl 23 oldum ama nece konuşuyorsunuz hala anlamıyorum. o yüzden oynuyorum kafama göre. marauder açtım double handed gidiyorum öyle. https://www.youtube.com/watch?v=vXnsRgf7OhI&t=302s şunu takip et maraduer+duel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Red said: lvl 23 oldum ama nece konuşuyorsunuz hala anlamıyorum. o yüzden oynuyorum kafama göre. marauder açtım double handed gidiyorum öyle. isim atsana gilte alim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 double handed mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 4 kolla giriştim diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Brutus lead yeni oynayan adama onerilecek sey degil ya. @adem abi ben c2f gem olmadan var mi diye sormustum. Pyre nerfi cok agir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 bingildak said: double handed mi ana double axe'a gitti aklım sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Abi poe veteran elemanın frost blade buildi var efsane ona bakının oynasam kesin denerdim çok güzel görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1863193 Bahalı build ama çok güzel görünüyor fakirler de berserker oynasın cwc chaos storm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar