µh Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 bu arada lvl7de tum masterlari hideouta cagirabiliyorsunuz ve daily gorevlerini yapabiliyorsunuz lvllarini yukseltmek icin. 7den once cagirma siniri var, mutlaka zana'yi en bastan bi alin hideouta cunku en zor lvl atlayani o, en cabuk 7 olan da haku oluyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Bu arada 67 level olmuşsun hala ascendant değilsin git norm/cruel izaro kes. Deadeye ol Fast and deadly ve Far shot (drill neck varsa powerful precision al) sonra merc ve über yapınca da Endless munitionsu da dahil et. Death's opusda varsa gmp yerine lmp takarsın bosslarda slower projectile ile swaplarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Oynasaydım bu sezon kesin bu weapona bir build yapcaktım ama nasip değilmiş nerdbro yapmış bayağı viable semi budget build. https://www.youtube.com/watch?v=O33os7bWjXw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 gelen yeni paketten sonra yeni motor ile ikincisini yapmaya başlasalar keşke. sıfırdan bu günkü scope ile iş çıkartsalar efsane bir şey olur. in Chris, we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Ayrıca the wise oak nasıl op bir flask lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ben aslında şunu yapmak istiyorum ama çok pahalı bir build ya :P https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1740806 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 ahsdıuas ne absürt bir gameplay olm o. bota bağla oldu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 michael bay onaylı build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 flicker oyna epilepsi hastası olmak istiyorsan sdf wise oak in ne ise yaradigini anlamam yarım saatimi aldi lan nasıl bir aciklama yazmışlar öyle. resistleri 75 in altına düşürüyorum olmuyor falan megerse uncapped dedigi baska birseymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 wikiye göre wise oak ın gerçek potansiyeli 3 resisti aynı sayıda tutunca ortaya çıkıyor ben alim ucuza bulursam bundan denemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 3 resisti aynı sayıda tutmak imkansız gibi bir şey değiş mi. çok kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 3 uncapped resi aynı sayıda tutmak zor biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Hani zaten zor bir şeyi yapabilenler büyük ödüller alır ya Uygun di mi Teyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 üçünü aynı tutmana gerek yok. cold dmg vermiyorsan mesela cold dmg aynı yada yüksek olsa ne faydası olacak sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 3 resisti biraz currency yaparak craft tableda aynı yapabilirsiniz bu arada devamlı rolleyerek, biraz orb girder ama çok da olmaz iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Aluriel said: üçünü aynı tutmana gerek yok. cold dmg vermiyorsan mesela cold dmg aynı yada yüksek olsa ne faydası olacak sana? defans buffını alıyorsun işte üçünden de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 defansif açıdan diyorlar heralde o eşitleme olayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 quixef said: Hani zaten zor bir şeyi yapabilenler büyük ödüller alır ya Uygun di mi Teyallam %10 için birbirimizi kırdığımıza değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Templar inquisitor crit howa oak + vinkhtar gg dps. 6 stack bf ile kendine one shot atar reflectte vinkhtar up değilse sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 yok abi tempların pen sistemi farklı , bonus almıyor hic bi curseden ya da bonus penetrate den 0 direk gördügü tek resist/- e düsmüyor , gemler curseler veya flaskların hic bi etkisi yok sdf he bide 6 a gerek kalmıyo ya 2-3 de gidiyosun lanet ettim sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 eq slayer build için fakir itemları topladım bakalım. artık non-stop map kasmaya devam belki bişi düşer de satarım, kullanacağım item düşürebileceğime inanmıyorum sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 meh o zaman raider ezer bu durumda yanlış hatırlamıyorsam bosslar %50 bonus elemental resist alıyordular. 37 zaten sadece gemden geliyor 14-17 pasiflerden 20 flasktan laylaylom mode on. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 abi bütün herolar mı karşık?? yok mu tek düze bir hero onu açayım. templar açayım dedim okuduklarım ve izlediklerimden sonra beynim yandı d3'ten sonra. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Tüm herolar ortak skill treeden puan veriyor evet, her hero her skill dağılımını yapabilir teoride. Ha pratikte öyle değil, atıyorum marauder başlarsan daha böyle physical giden dandun döven karakter yaparsın işte witch gidersen daha bi spellcaster. Ha marauderla başlayıp spell caster yapmak da mümkün hatta bazı op buildler var o şekilde oynanan. Prestige classlar fark ediyor yani ki asıl olay orda, biraz daha ilerki aşama ama o. Sen kafandaki karakter tipini söyle (adam dövmece büyü atmaca ok atmaca vs.) ona göre karakter tavsiyesi verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2017 totemic said: abi bütün herolar mı karşık?? yok mu tek düze bir hero onu açayım. templar açayım dedim okuduklarım ve izlediklerimden sonra beynim yandı d3'ten sonra. asdf Liftingnerdbro dan bir tane noob friendly build bak oyna onu burada konuşulanları kavrayabilmen için oyunla haşir neşir olman lazım hajıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar