Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 bunu kutlamak için stashlara indirim yapsınlar ya 200 lira vermek istemiyorum stash basıcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Büyük hayal kırıklığı oldu ama adamların da cash out yapmak istemelerini anlıyorum. Büyük ihtimalle 3-5 seneye Chris satıp çıkar kalan hisselerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2150237 patch notes geldi. ball lightning, lacerate, arc ve power siphon buffları hoşuma gitti. storm burst ile hiç oynamamıştım ama güzel olmuş gibi. blade vortex de kağıt üstünde güzel duruyor ama spinning blades'i 10'a düşürmeleri kafa karıştırıcı, görmek lazım. eq'yu da bufflamışlar ama azcık aoe de verselerdi çok güzel olurdu. spark'ta fena olmamış, vaal spark'ın da soul sayısını düşürmüşler, denenebilir. trap ve mine'dan zerre anlamadığım için bakmadım, vaal skilleri de okumaya üşendim. gerisi de tırı vırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Elementalist Arc akar gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 oha bu cuma başlıyormuş yeni lig ne çabuk geçmiş zaman :D geçen sezon goroshi çıkarıcam diye 2 gün uğraşmıştım soğumuştum o yüzden aljsfhalsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Bişi kaçırmadın bir kaç craft harici bok gibiydi zaten lig. Flashback can kurtarıcı oldu sonuna ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 sunder iyi mi hala ya oynayasım var bu lig? son iki ligdir başlayıp bıraktım hep ilk günden sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Hala en iyi starterlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Ben starter falan uğraşamam ya direk bodozlama giriş yapacağım da wanderer oynayayım diyorum bir o kaldı zaten hiç bulaşmadığım ama bu yeni değişiklikler baya aklımı aldı, kinetic blast, elemental hit, power siphon seçemedim birini, gönlüm power siphondan yana ama baya ilginç olmuş çünkü. Hala KB best diyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 evet kb hala en iyi ama ps de güzel olmuş, değişiklik için oynanabilir. ya da gelecekte gelebilecek bi kb nerf'i sonrası tercih olabilir. bende çok kararsızım starter olarak ne kasayım diye. trickster/ed, ya da ele/arc düşünüyorum. spark'ta hız açısından kafamı karışıtırıyor, pff. ama size tavsiyem rt melee kasmayacaksanız, spell caster kasın, daha rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Ben windripper kasıp hh almaya çalışıcam 1 kere hh’yi denemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Nemesis lig yok zanada saçma pahalı olur HH. Kendin farmlamayacaksan gl (hoş farmlasan da gl) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 He Tier 3 Burial grounds kasıcam biyandanda para kasarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 HH'yi kendin grindlamak yerine satın almaya çalışmak daha mantıklı, ben bir ligte öyle yapmıştım, biriktiriliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Ya zaten windripper full uniq taktığı için alacak bişi yok ondan çarçur edemem normalde chaos spamından parayı eritiyorum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Yeni elder/shaper influence degisiklikleri ile tek bir map farmlamak cok akıllıca degil. Elder/Shaper influence olmadan da currency kasmak bir ızdırap. O yuzden ben olsam Once bu videoyu izlerim. Sonrasında farmlamak istedigim 3-4 mapi secerim sonra HH yi de currency ile alırım. Eger dogru duzgun farm yapabilirsen HHyi ligin ilk bir kac gununde almak lig ortasında almaktan cooook daha kolay. (Lig ortasında da 0dan en fazla 10 gunde falan alınıyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 10 günde headhunter mı? Ben 10 günde anca maplere başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Treshold jewellarla ground slam nasıl olcak acaba, balta da kullanılabiliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Ben genede burial grounds farmlıcam alch vaal go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 bende aynen 10 günde ancak maplere başlıyorum :) çok uzun zamandır oynamıyorum gerçi ama HH'nin ucundan bile geçemedim. Bu lig RF Life Jugg oynayacam sanırım. lig başında muhtemelen çok efektif değil ama bakalım. Lig başı currency taktiği vermek isteyen varsa taktik alabilirim.(oynamaya muhtemelen lig başladıktan 2-3 gün sonra başlarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Incursionda yaptığın odalardan sondaki temple da -max resistances çıkma olasılığı yüksek haberin olsun RF oynayacaksan. o yüzden RF build forumlarında rabet düştü rfye. Birde bosstaki pure RF nin damage ı genelde düşük kalıyodu. 2X Dyadus axe switchleyerek boss kill hızlandırılıyordu. Dyadus komple nerflendi. Sıkıntı yaşamamak için biraz daha araştır RF yi bu lig için istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Aşşağıdaki resimde adam tree içinde bölümler yapmış. Scion karakter. Standarttaki scion karakterimde aynı şekile getirdim treeyi ama oradaki 4 point için respec kabul etmiyor. Yolu nedir tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Path of Shadow ya da Rangera vermen gerekiyor neyse artık subclassın. Böylelikle onların başladıkları yerlerden de başlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Bildiginiz bir leveling guide var mı ? Engineering Eternity videolarını gördüm ama ben daha çok word dosyası gibi birşey lazım. Yan tarafta açık duracak maplerin neresine gidip ne yapılmasını gösterecek gibi birşey arıyorum. Zamanında reddit'te bu tarz bir post görmüştüm ama şimdi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Taktik maktik yok bambambam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar