pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 :D OLSUN ABİ. ya çıkarsa? level kaç oldun farm süresince sdf.
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 10+ saattir farmlıyorum 4x lvl 7.5 dünyanın en kötü grind dizayn ı hiç bi şekilde değmiyor farm süresi/elde ettiğin ürün bakımından
Flassh Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 Mesaj tarihi: Mart 3, 2018 bu arada bende ya çıkarsa ? diye başladım 2 saat denerim demiştim 12 saat oldu beynim kısa devre yaptı o yüzden bırakamıyorum
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 dede actim, tek vurusuyla butun evreni yokedecek build soyleyin.
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Flassh said: bu arada bende ya çıkarsa ? diye başladım 2 saat denerim demiştim 12 saat oldu beynim kısa devre yaptı o yüzden bırakamıyorum abi umarım çıkmıştır hala denemiyorsundur askfhjaslfkhas
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Esnaf said: Flassh said: bu arada bende ya çıkarsa ? diye başladım 2 saat denerim demiştim 12 saat oldu beynim kısa devre yaptı o yüzden bırakamıyorum abi umarım çıkmıştır hala denemiyorsundur askfhjaslfkhas 15 saat sonra bıraktım.
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 asdgjkladsh geçmiş olsun bende 4 saat denedim sıkıntı bastı bıraktım.dedim ben şanssız adamım 50 saat denesem gene çıkmaz :D
Flassh Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 Mesaj tarihi: Mart 4, 2018 genel olarak bende cenabet bi insan olduğum için düşmedi yani tüm lig zevkim de kaçtı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 aquila said: dede actim, tek vurusuyla butun evreni yokedecek build soyleyin. hierophant frostbolt veya glacal cascade totems
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Abi glacial cascade oynamayın şimdilik, threshold gemleri price fixinge kurban gitmiş durumda gem başına 25c istiyorlar sdasdasda. Bi kaç itemda daha var bu olay, non-currency trade scami için orta karar bi itemı saçma salak fiyatlara koyuyorlar. Sonra da milletin itemını işte ben nijerya pirensiyim sana 5 ex yerine 6exlik şu itemı vereyim daha çok kar edersin diye iç ediyorlar. Gerçi buna inanan allaha falan da inanır ama n00b çok lig başında. Arada olan bizim BUZULÇAĞLAYANI bültüne oldu Q_Q
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Yeni ligin üstünden en az 1 ay geçmeden trade yapılmaz bence. Kim kimi tutarsa. Daha lig başlayalı 2 gün olmuş. 1 ex diyor. Ulan ne ara bulayım exalted orbu. 5 senede toplasam 5-6 tane anca düşmüştür zaten :) Asıl mevzu Unique beastleri "v" ye basamadan öldürmek insanın canını sıkıyor. Hele ignite falan varsa karakterinizde vur bekle vur bekle yaparak anca oluyor. Bestiary fikir olarak güzel, hayvan toplayıp sonra onları kendi hayvanat bahçemizde tekrar dövüp craft etme de hoş. Ama şu hayvanatlar ölmeden yakalama işine bi el atsınlar.
ad3m Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Normal lig başlarında absurd fiyatların olması yahu her lig böyle. Ben 35 levelda 1 ex düşürdüm direk ngamahu axe yabıştırdım. 30 chaos biriktiği gibi de devoto yabıştırdım slayerıma (1 ay sonra para etmeyecekler). Hiçbirine levelım yetmiyordu işin komik tarafı eheh. Map yapmaya başladığım gibi uber trialleri bitirdim ki şuana kadar en hızlısıydı sanırım 2. mape girmeden bitirdim hepsini. 68 gibi falanda uber trial carry ile bitirdim işimi. Resistlerimi adam etmek hepsinden zor oldu :D Bayağı oynayan insan var bu arada sanırım en kalabalık ve canlı lig bu oldu. Slayer olarak taming işi uber cull dan dolayı tam bir dram. Şu nete getirdikleri hpden bağımsız 3 sn süre bile yeterli olmuyor bazen enrage olduğu gibi totem motem one shot atıp öldürüyor :[
aquila Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1730745 bunu buldum forumda, burdan gidiyorum. 4. kez filan yeni lige basliyorum, hala hicbisey anlamadim. Sparkcaster said: aquila said: dede actim, tek vurusuyla butun evreni yokedecek build soyleyin. hierophant frostbolt veya glacal cascade totems
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 oni olmadı bıraktım ben de. (8-10 saat) bülti de bıraktım haliyle oni must have bir bült idi. NE OYNİYİM ABİLER acemi için class plx.
madcow Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 ticctonic jugg guzel duruyo juggernaut ile tectonic strike
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Şu oyunda Diablo'nun oynanabilirliği olsaymış var ya... Oyun çıktığından beri yükleyip yükleyip siliyordum, ilk kez bu sezon başladım; 3 gündür kafamı kaldıramadım.
quixef Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Bunu global chat e yazsana delikanlı sdfds Yok hakkaten yani ne oynanabilirliği aranıyor daha oyunda
µh Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 gameplay olarak diablo3 turunun en iyisi ya,movement dokular falan tam blizz harikasi. poe eskiden feci tirtti gameplay olarak, gene iyi duzelttiler.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Ya zaten content ilerledikçe belli oluyor adamların ne kadar yol katettiği. Adetim değildir normalde ama dün support pack falan aldım. Bedava olmak için çok iyi.
sardalya Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 PoE cok iyi ya single player oynayip bitirmistim cok zevkliydi :)o
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 https://i.imgur.com/kI6FdW4.jpg standart abyss jewel bilt sdf
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Şöyle güzel bi faideli recipeler guideı koymuşlar reddite https://i.imgurp.com/0O3kN6R.png Unique belt headhunter da verebildiği için herkes saqawine retch peşinde tabi lel
madcow Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 hh farmlamak icin saqawine retchleri 40-42 areasında kovalıyosun asıl. hh ilvl40 oldugu icin pool u baya dusuyorsun hh sansı icin. asıl diger iyi olan reroll a unique var (baska unique cıkartıyosun bi uniqueten. onda da ilvl 40 item koyarsan rolladıgın unique ilvl 40 olabiliyor o da hh rollama sansını arttıyor bayagı
Allure- Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 uh, ilk caster buildimi hiero yapmaya karar verdim, totem sevmiyorum. şansıma normal lab'den tabula rasa düşürdüm, act 6'ya kadar tereyağı gibi geldim. (build magma orb, crit nodeları da aldım hem templar hem witch) tek sıkıntım fazla glass cannon oluşumundu, onu da scion'ın oradaki life wheela baya bir yatırım yaparak hp'yi arttırdım. kalkan desen spirit shield kullanıyorum, ya bu casterlar armor/evasion/vs. birşey stackliyor mu yoksa saf energy shield üzerinden mi? CI falan zor benim için, shavronne's alamam.
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 hayvanli recipelerin leveli neye gore geliyo?
Öne çıkan mesajlar