CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Viktor sesli güldüm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 metal gear solid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 tabiki metin2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Bible black dusunce yapimi kokten deistirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Viktor said: http://i18.photobucket.com/albums/b107/Zeela12/recettearmofo.jpg AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 razzRaziel said: abi sadece adam vurmaya odaklanıp etrafa yeterince bakmayınca, muhabbetleri skipleyince böyle tepkiler veriyosunuz işte. bioshock'u da sayabiliriz, hatırladığım kadarıyla baya bişeyler aktarıyordu alttan alttan Oyunlar doğaları itibarıyla pek felsefi değiller. Örnek verdiğin Deus Ex ve Bioshock'da söylenenler de yüzeysel; insanların düşünce yapılarına bir etkileri olduğunu söylemek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 What can change the nature of a man? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bir oyun oynadım hayatım değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bir oyunun tek başına hayata bakışı, düşünce yapısı filan değiştirmesi çok zor ama aynısı kitap, film vs için de söylenebilir. yaş ilerledikçe, bilinenler, düşünülenler arttıkça imkansız hale geliyor aşağı yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 seneler once tek oyun benim dunya gorusumu degistirdi ama http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/cc/Suikoden2_NA.jpg said: Rulers change, borders change, countries change, but money is a constant. In fact, nothing better for business than a good war. JRPG lerin tormenti, bu kalitede bi oyun bi daha gelmicek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Gerçekten çok iyi oyundu da öyle über felsefik falan değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Sam said: bir oyunun tek başına hayata bakışı, düşünce yapısı filan değiştirmesi çok zor ama aynısı kitap, film vs için de söylenebilir. yaş ilerledikçe, bilinenler, düşünülenler arttıkça imkansız hale geliyor aşağı yukarı. oyle deme ya ayn rand beni bayagi degistirdi sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 bi de oyunu filan boşver bence black mirror izle sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Knight Online dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 dayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 suikoden oynamasaydim su anda bok gibi para kazanan bi IT ciydim net, ortaokulda ole bi etkilemiski beni amme hizmeti kutsaldir diye salak gibi gittim kamu yonetimi okudum memleket kurtaricaz diye ne geldiyse basima aptal idealizm yuzunden geldi zaten, kamudan sonra isletmeye rotayi kirip capitalism ho diye gezmem tesaduf diil, beni fallen knighta bagliyan sistem utansin adsfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 IT ci olsan da bok gibi para kazanamazdin bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Dedi bok gibi kazanan adam. Rakip istemiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 The witcher serisi, ac serisi, silent hill serileri özellikle 2. oyunu, Resident Evil serisi, Batman seriside olabilir. Daha mutlaka vardır da şu an aklıma gelen bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Dota 2. Ruslar hakkındaki düşüncemi epey değiştirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 portal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 oha half-life denmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Hannibal44 said: The witcher serisi, ac serisi, silent hill serileri özellikle 2. oyunu, Resident Evil serisi, Batman seriside olabilir. Daha mutlaka vardır da şu an aklıma gelen bunlar. ciddiyse komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 alice madness returns black & white 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar