Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşünce yapısını değiştiren oyunlar

razzRaziel

Öne çıkan mesajlar

razzRaziel said:

abi sadece adam vurmaya odaklanıp etrafa yeterince bakmayınca, muhabbetleri skipleyince böyle tepkiler veriyosunuz işte.

bioshock'u da sayabiliriz, hatırladığım kadarıyla baya bişeyler aktarıyordu alttan alttan

Oyunlar doğaları itibarıyla pek felsefi değiller. Örnek verdiğin Deus Ex ve Bioshock'da söylenenler de yüzeysel; insanların düşünce yapılarına bir etkileri olduğunu söylemek zor.
Sosyal ağlarda paylaş

seneler once tek oyun benim dunya gorusumu degistirdi ama

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/c/cc/Suikoden2_NA.jpg

said:
Rulers change, borders change, countries change, but money is a constant. In fact, nothing better for business than a good war.

JRPG lerin tormenti, bu kalitede bi oyun bi daha gelmicek...
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

bir oyunun tek başına hayata bakışı, düşünce yapısı filan değiştirmesi çok zor ama aynısı kitap, film vs için de söylenebilir. yaş ilerledikçe, bilinenler, düşünülenler arttıkça imkansız hale geliyor aşağı yukarı.

oyle deme ya
ayn rand beni bayagi degistirdi sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

suikoden oynamasaydim su anda bok gibi para kazanan bi IT ciydim net, ortaokulda ole bi etkilemiski beni amme hizmeti kutsaldir diye salak gibi gittim kamu yonetimi okudum memleket kurtaricaz diye

ne geldiyse basima aptal idealizm yuzunden geldi zaten, kamudan sonra isletmeye rotayi kirip capitalism ho diye gezmem tesaduf diil, beni fallen knighta bagliyan sistem utansin adsfdas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...