Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2017 keyfine göreyse rüşvet vermeye falan çalışmayın sakın ya .s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Geçen gün yoktu borç, bugün baktım.Eski borçlar yine yok ama bu ay 53 tl borç yazmışlar, borçlu dönem sayısı 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 benim hala borcum gözükmüyor, kıllanıyorum. 3 ay 5 ay farklı dönemlerde işsizdim, o zaman dilimlerinin borcu olması gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 eski borçlarınız otomatik yapılandırılmıştır yeni hesap üzerinden. e devletten vergi borçlarınızı kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 53 TL olmuş lan borç buradan bakınca: https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 kimseninkini hesaplamiyorlar 53 basip gecmisler gibi gorunuyor..bunlar tabi gel gel ler..bir kez girdin mi seneye yabistiracaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 turkiye.gov.tr'de benimki halen aylık prim 113 tl gözüküyor lan. https://onlinetahsilat.sgk.gov.tr/WebTahsilat/index.jsf burda ise borcunuz yoktur diyor , hangisi güncel acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Benimki de aynı durumda valla. E devletten kol saati gibi geçirmişler, sgk'nın sitesinde borç yok. Yavaş yavaş güncelliyolar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Ya abi kos koca paticik clanıyız bir tane adamımız yok mu SGK'ya sızdırdığımız. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ben ömrümde bu kadar hızlı kapak görmedim http://i.imgur.com/Ktu85Pp.png afds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bir altındaki de en hızlı dodge bence. TAŞINDI V2 kardeşimi yedirtmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 olm 7 lira diye bir borc cesidi yok ben napayim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 aynen adamın borcunu silip faizini bırakmışlar ÇÜNKÜ GENEL SAĞLIK SİGORTASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Cute said: Ya abi kos koca paticik clanıyız bir tane adamımız yok mu SGK'ya sızdırdığımız. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, anlatamam. cok lazimsa hepinizi sgk ya ispiyonlayabilirim, faturalandirma vasitasi ile bayagi tanidik var tavandan islem yapsinlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 53tl den ödedim ben mart ayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bende hala şu en üstte de resmi olan e-devlet sayfasında 830 lira görünüyor. borç ödemeye basıp sgk'dan sorgulatınca "Sicile ait yapılan sorgulama da borç bulunmamaktadır" diyor. silinmiş mi demek oluyor benim tamamen, yoksa daha yapılandırılmamış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 12000 den 3360 a düştü son heralde bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Lopeth said: 12000 den 3360 a düştü son heralde bu 3 5 daha f5 le belki daha da inerler abi..tam koyun pazarligina dondu olay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bende bişe değişmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 galiba gelir testine hiç girmeyenlerin düştü borçları. neymiş gelir testine girdim diye ben fazla ödeyecem öyle mi? hayatta da ödemem şu borcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 gelir testine ben de girmedim, 2013'den 7 ay borç var 100 küsürden hesaplanmış gözüküyor sadece faiz silinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 540 küsürdü 342 ye indirmişler e-devlette onlnie tahsilat zımbırtısında borç yok yazıyor ama son ödeme tarihleri 30.04.2018 olarak güncellenmiş. küfredecem cidden yani. sabonis said: galiba gelir testine hiç girmeyenlerin düştü borçları. neymiş gelir testine girdim diye ben fazla ödeyecem öyle mi? hayatta da ödemem şu borcu. ben girmedim abi, sıfırlanmamış borç. alakası yok sanırım. gelir seviyesi olarak 60/g-2 çıkıyor, asgari ücret veya asgari ücretin iki katına tekabül ediyormuş. nerden öğrendiniz anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 işbank ödemeden baktım borç çıkmıyor, herhalde edevletteki kısmı güncellemediler veya banka ve sgk online tahsilatın veriyi aldığı yer patladı geçende onu halen düzeltemediler ödeme bilgisi çıkmıyor. artık birinden biri doğru, sürpriz asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 ekşi'de falan da dediği gibi, sıfırlanmış gözüken borçlar muhtemelen referandumdan sonra yeni bir hesaplamayla tekrar görünür olacak. bir çakallık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Utk said: hiç gelir tespiti yaptırmadan usul usul 50 lira ödeyim diyorum 1 ay sonra çıkartıcak gene 500 idüğü güdüğü belirsiz bi yerden 750 gözüküyor şimdi. ulan dalgalı kur gibi gss'miz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar