Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSS Saçmalığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cute said:

Ya abi kos koca paticik clanıyız bir tane adamımız yok mu SGK'ya sızdırdığımız.

Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, anlatamam.

cok lazimsa hepinizi sgk ya ispiyonlayabilirim, faturalandirma vasitasi ile bayagi tanidik var tavandan islem yapsinlar..
Mesaj tarihi:
bende hala şu en üstte de resmi olan e-devlet sayfasında 830 lira görünüyor.

borç ödemeye basıp sgk'dan sorgulatınca "Sicile ait yapılan sorgulama da borç bulunmamaktadır" diyor.

silinmiş mi demek oluyor benim tamamen, yoksa daha yapılandırılmamış mı
Mesaj tarihi:
540 küsürdü 342 ye indirmişler e-devlette

onlnie tahsilat zımbırtısında borç yok yazıyor

ama son ödeme tarihleri 30.04.2018 olarak güncellenmiş.
küfredecem cidden yani.

sabonis said:

galiba gelir testine hiç girmeyenlerin düştü borçları. neymiş gelir testine girdim diye ben fazla ödeyecem öyle mi? hayatta da ödemem şu borcu.

ben girmedim abi, sıfırlanmamış borç. alakası yok sanırım. gelir seviyesi olarak 60/g-2 çıkıyor, asgari ücret veya asgari ücretin iki katına tekabül ediyormuş. nerden öğrendiniz anasını satayım.
Mesaj tarihi:
işbank ödemeden baktım borç çıkmıyor, herhalde edevletteki kısmı güncellemediler veya banka ve sgk online tahsilatın veriyi aldığı yer patladı geçende onu halen düzeltemediler ödeme bilgisi çıkmıyor. artık birinden biri doğru, sürpriz asd
Mesaj tarihi:
ekşi'de falan da dediği gibi, sıfırlanmış gözüken borçlar muhtemelen referandumdan sonra yeni bir hesaplamayla tekrar görünür olacak.

bir çakallık var.
Mesaj tarihi:
Utk said:

hiç gelir tespiti yaptırmadan usul usul 50 lira ödeyim diyorum 1 ay sonra çıkartıcak gene 500 idüğü güdüğü belirsiz bi yerden

750 gözüküyor şimdi. ulan dalgalı kur gibi gss'miz var
  • Yeni Oluştur...