bingildak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 geliyorum, hazırlanın gençler. campbreaker geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi pvp'de reskill yiyenler pve'de bossu kesemeyince 3. wipetan sonra aglayanlar ile aynı yerdeler işte. reskill yiyenler agladı world pvp öldu, wipe fest yaşayanlar agladı, nerf geldi, cc'ler önemsizleşti, boss taktikleri zayıfladı ve hack'n slash olan lfr cıktı ortaya. hala burda pvp anlayışınız lowbie farmdan öteye arguman sunamayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 işte ruh bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 apple 15 yıldır wow oynayanlardan olduğunu düşünmeye başladım. Hani birşeyleri iddia ediyorsun nerden öyle olduğu kanısına varmışsın oda belli değil öyle olmadığını belirtiyoruz hala ısrar ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Şahsen ben BL de oynarken TM/SS olaylarına sinir sistemi olarak dayanamadığım için Silvermoon serverına geçmiştim. =) Kontrollü pvp ye OK diğer türü bana uygun değil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 itemlara ayar çekeceklerse şu "yeni paketten öncesi artık yok ne düşerse çöp" olayını da kaldırsınlar. mesela gidip yeşil dragon derisi kullanıp son level item da yapabileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 applev0dka said: abi pvp'de reskill yiyenler pve'de bossu kesemeyince 3. wipetan sonra aglayanlar ile aynı yerdeler işte. reskill yiyenler agladı world pvp öldu, wipe fest yaşayanlar agladı, nerf geldi, cc'ler önemsizleşti, boss taktikleri zayıfladı ve hack'n slash olan lfr cıktı ortaya. hala burda pvp anlayışınız lowbie farmdan öteye arguman sunamayan var Hacı o kadar kişi yazıyor, hala "lowbie olarak reskill yediniz ondan ağlıyorsunuz" gibi bir kafa yapınız var. Oyundaki PvP sistemi hatalı. Ben lvl kasarken, lvl 60 birisi arkamdan çıkıp oneshot atınca yapabileceğim tek şey arkadaşımı çağırıp onun savaşmasını izlemekse, buna PvP denmez. İlla eşit güçte olmayalım, o adam beni 3 vuruşta öldürüyorsa, ben 10 vuruşta, 20 vuruşta öldüreyim. Ama öldürebilelim. Benimle aynı levelda 3-4 kişiyle adamın üstüne çullanabilelim. Eğer bir riskten bahsedeceksek, sadece filthy casual lowbielere değil, o pro hardcore 60lara da risk olsun. Ne Lvl 20'ler ne de Lvl 60'lar akranına göre combat bulamadı, BG geldi ve o iki taraf da BG'ye geçti. World PvP'nin durumunu casual oyunculara ve LFR sistemine yüklüyorsunuz. Öte yandan Hardcore olarak tanımlayacağınız kişiler şu an PvP arenalarda turnuvalar çevirmekte. applev0dka said: işte pvp'den böyle uzak insanlar için pve serverları yaptı adamlar, sen inatla pvp severina girersen, hem de o servera girerken seni uyariyorsa, bak aslanım giriyorsun ama tokadı yersin diye. Madem PvP serverları herkesin herkesten tokat yiyebileceği yerler, öyle bir sistem getir ki Lvl 60 ile Lvl 20 arasındaki fark bu kadar fazla olmasın, Lvl 60 oyuncular da Lvl 20'lerden tokat yiyebilsin. applev0dka said: hep en birinci gear arkadaşlarda oldugundan anca yüksek lvl gelip farma bağlıyor gibi görülüyor burda. dediğim gibi sistem sana ölmeyecegin bir ortam sunmus onlarca PvE server. ama hala gelip pvp'de farma bağlandım diye bu kadar tantana yapmak çok gereksiz Delikanlı combatların döndüğü bir PvP istiyorlar. Bir sürü marine ile battlecruiser patlatabildiğimiz RTS'leri yapan bir firmadan, daha farklı bir PvP sistemi istiyorduk. Kale kuşatmaları yapabilmek istiyorduk, arada dolaşan 20-30'ların, 50-60'larla mücadele edebilmesini istiyorduk. 60a gelenin canı sıkılıp levellayanların ardından koştuğu bir World PvP yaptığında, sonucunun ne olduğunu gördük. Hardcore-casual her oyuncu kendisini Battleground ve Arenalara kapattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 katıldıgım yerler cogunlukla olmakla birlikte katılmadıgım bir nokta var. 60 lvl adamın 30 lvl adamı kesmesini engelleyen bir open world pvp sistemi olmaz,olamaz,olmamalı da. dünyanın tüm canlılgını öldürür, onun için pve serverlar var kaç kere yazdım. burdaki herkesten çok reskill yemişimdir ama bu oyunu bırakmama sebep olmadı, open world'un bir dinamiği olarak gördüm oyunuma devam ettim.o yüzden eşit şartlar da open world pvp falan filan diye zırlamaya gerek yok, savaş ortami olan bir oyundasın, diger factionun seni görünce dogramasından dogal bişey yok, katıldıgım nokta, blizz'in attıgı her adım oyuncuları biraz daha dünyadan soyutladı,açılan bg'ler lfr'ler dungeon finderlar. burda casual kitle ile hardcore kitlenin isteklerini dogru yönetemedi blizz. ben de casual oynadım, ama lfr ve dungeon finder başta çooook çekici yenilik gibi gelse de o zamanlar, sonra oyunu nasıl içten içte öldürmeye basladıgını gördüm işte. saatlerce orgrimmardan cıkmayınca da oyunu bırakmaya karar verdim. ama siz olayi haala ve haaaalaa inatla sadece open world pvp'ye indirgiyorsunuz, ben de ordan trollemeye devam ediyorum. tek sorun open world pvp degil. open world diye bişeyin kalmamış olması. mesleklerin degersizleşmesi sosyalliğin azalması taktik teknik bilmeden raidler yapılması, dogal olarak 2 kelime konusmadan saatler geçmesi ve sözde mmo olan oyunun single oynanmaya dönmesi. yoksa bana ne kim lowbie kesiyor kim reskill yiyor. ben olayın diger tarafıyla ilgileniyorum. sunu anlasanız, tek derdim pvp degil görceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 applev0dka said: 60 lvl adamın 30 lvl adamı kesmesini engelleyen bir open world pvp sistemi olmaz,olamaz,olmamalı da. Kesmesi engellensin demiyorum ki, 30 lvldaki adamın 60 lvldakini yenme imkanı olsun diyorum. Bir bölgede level kasan oyunculara bir lvl 60 dadanmışsa, onlar da 3-4 kişi birlik olup adamı öldürebilsin diyorum. Lvllar arasında çok fark olduğundan mümkün olmuyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 abi söylediginden sacma bieşy yok farkındasın dimi. tüm mobları ona göre scale etmek falan filan. 2 tane lowbie aglamasın diye tüm oyunu mu degistrcek adamlar, yapmayın gözünüzü seveyim ya hangi oyunda var söyledign 1 tane örnek ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 ultima online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 blizz'in noobluğu şurada. full pvp seti ile world pvp ye gittiğin zaman heroic 5 man pve gearlı bir adam seni rahatlıkla kesebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 applev0dka said: abi söylediginden sacma bieşy yok farkındasın dimi. tüm mobları ona göre scale etmek falan filan. 2 tane lowbie aglamasın diye tüm oyunu mu degistrcek adamlar, yapmayın gözünüzü seveyim ya hangi oyunda var söyledign 1 tane örnek ver Tüm mobları ona göre scale etmene gerek yok. PvP'yi scale edebilirlerdi. Hatta başlangıçta sistemi buna göre yapabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 f2p seçeneğini masadan kaldırmışlar. 7.6 million subscribers kalmış geçen haftaki datalara göre, son 3 ayda 100k kişi bırakmış. ayrıcana, Warlords'dan sonra 2 expansion daha geliyormuş en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Certhas said: blizz'in noobluğu şurada. full pvp seti ile world pvp ye gittiğin zaman heroic 5 man pve gearlı bir adam seni rahatlıkla kesebiliyor. Full pvp set adam hala o durumda combatı kaybedebiliyorsa farmerlara para vermeyi bıraksında oynamayı öğrenmeye başlasın combo kombinasyon felan fistan =) Bu arada lvl 30 adamın lvl 60 adamı yenme olasılığı olamaz olmamalıda. lvl 60 olan adamın harcadığı zaman/efor ile lvl 30 adam neden denk olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 pvp power çıktı çıkalı yok öyle bir şey. pvp gearli adama dokunamıyorsun bile. o seni çatır çatır kesiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 O biraz pve gearının seviyesine bakıyor. Arena/Bg'de ilvl düştüğü için pvp her türlü çok daha iyi de worldde full hc gearın kafadan hp falan baya fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2013 hp baya fark ediyor evet. ama adam senin 2 katın vuruyor nerdeyse sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Lind3r0th said: Bu arada lvl 30 adamın lvl 60 adamı yenme olasılığı olamaz olmamalıda. lvl 60 olan adamın harcadığı zaman/efor ile lvl 30 adam neden denk olmalı? Niye olmasın? Ultima Online'da arkadaşlarla toplanıp daha yüksek levellı (skilli) kişileri dövmeye giderdik. WoW'da adam iyi PvP'ciyse, becerebiliyorsa, kendisinden yüksel levellı adamı da dövebilmeli. Lvl 60'a gelen adamın hiç uğraşmadan gri oyunculara one-shot çekebildiği bir sistemi "MMO'larda olması gereken ideal PvP sistemi" olarak gösteriyorsunuz. Ama böyle bir dayatma da, insanların BG sistemine kaymasına neden olduğunu açıklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Abi o bahsettikleriniz hayal bu oyunda.. Ultima online bu bahsettiginiz olaylar yüzünden dünyanın en iyi mmo'su hala.. 1- LOOT 2- Skills uo yu uo yap budur.. elinde chaos shield DONLA adam kesersin oynamayı biliyosan.. oyun budur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Warhero said: Lind3r0th said: Bu arada lvl 30 adamın lvl 60 adamı yenme olasılığı olamaz olmamalıda. lvl 60 olan adamın harcadığı zaman/efor ile lvl 30 adam neden denk olmalı? Niye olmasın? Ultima Online'da arkadaşlarla toplanıp daha yüksek levellı (skilli) kişileri dövmeye giderdik. WoW'da adam iyi PvP'ciyse, becerebiliyorsa, kendisinden yüksel levellı adamı da dövebilmeli. Lvl 60'a gelen adamın hiç uğraşmadan gri oyunculara one-shot çekebildiği bir sistemi "MMO'larda olması gereken ideal PvP sistemi" olarak gösteriyorsunuz. Ama böyle bir dayatma da, insanların BG sistemine kaymasına neden olduğunu açıklıyorum. abi şu yazıyı çok destekliyorum ama birazda fark olmalı elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Eternal said: Abi o bahsettikleriniz hayal bu oyunda.. Ultima online bu bahsettiginiz olaylar yüzünden dünyanın en iyi mmo'su hala.. 1- LOOT 2- Skills uo yu uo yap budur.. elinde chaos shield DONLA adam kesersin oynamayı biliyosan.. oyun budur işte. Hicbir oyun UO gibi olamaz, yani cikmis en iyi mmo bence, bu karsilastirmalarin anlami olmaz o yuzden. Olmenin bir anlami vardi UO'da. Wow da sadece dakika kaybediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 http://s23.postimg.org/hp31y1iqz/adam_wow_oynuyo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Adam 65 yaşında hala soru sorucam diye ugraşıyo. t-shirt'e dikkat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 ne hale gelmiş herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar