Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Malfurion ve Uther genellikle top tier olarak söyleniyor. Li Li genellikle en düşük tierlerde oluyor. Sanırım sebebi heal'ını kontrol edemiyorsun ve heal dışında hiç bir marifetinin olmaması. İlk oynadığımda çok beğenmiştim ben Li Li'yi ama biraz daha oynayınca sıkıntıları göze batmaya başlıyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Malfurion heal, cc, mana heal. Bir de dmg buyusu var ama ise yaradigini pek gormedim. Cok yonlu, ideal support gibi.

Otekilere de baktim, Rehgar iyi gorunuyor. Li Li'yi sevmedim pek. Random.
Mesaj tarihi:
malfurion iyi healer, kendınden atılan aoe healı var, innervate süper zaten.
tranq falan varda, moonfire yerine starfire mı ne vardı wowda o olsa daha ıımıs.

tyrande, healı kendıde heallaması, healının speed bonus vermesı super

uzerıne trushot aura ranged stun, dps arttırıcı mark falan eklenınce cok guzel support oluyor.

yani yanımda olsa super olur dıyecegım support tyrande
kafadan %25 dmg boost verıyor yaw
Mesaj tarihi:
lili ve brightwing über bayık. tyrande ve uther öbürlerinden daha atraksiyonlu. uther ile rehgar -ve malf- daha versatil.

malfurion moonfire support oynarken de reveal ve slow olarak işe yarıyabiliyor.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Rehgar'in melee olmasi dusundurdu. Durabiliyor mu onde? Support ne de olsa. Su anda Rehgar icin para biriktireyim diyorum ama yine de.
Mesaj tarihi:
durabilir. shield var; escape için totem ve ghostwolf var. ancak abilityler uther gibi melee range değil ve ghostwolf form ile daha fazla regen mümkün olduğundan gereği var mı tartışılır.

vuracak bir build yapmadıktan sonra pek melee değil. düşündürecek daha önemli bir mevzu var: heal ultimate'ın delayi.
Mesaj tarihi:
Rehgar çok iyi bi support. Çiftli gruplarda çok daha iyi iş yapıyor.
Rehgar'ın heal'ı yerine bloodlust alırsanız ulti olarak acayip fark ediyor teamfight'larda bir de. Yarı melee bi support oynamak mümkün Rehgar'da. Aynısı Uther için de geçerli tabii, shitstorm atarak verdiği stun'larla çok can yandı.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Item olmayan MobA olmaz diyordum, olmus ama garip olmus. Talent olayi ama cok hos, item olsa boyle olur muydu bilmiyorum. Oyun cok iyi tasarlanmis sonuc olarak, ozellikle haritalarin oyuna farkli katkilar getirmesi cok hos, biraz once Lolth'in haritada oynadim, cok zevkli harita ile etkilesim. Duz line olayini kirmislar. Ozellikle gold kasma zorunlulugu olmamasi farkli bir tat takmis.

Malfurion'u da iyice sevmeye basladim, heali cok iyi. Webi de iyi.

Yine yapti yapacagini Blizzard. MobA turunu yeniden yaratmislar resmen. Inanilmaz populer olacak bu oyun diger Blizzard oyunlari gibi. Hearthstone'u Scrolls ve MtG oynayan biri olarak sevmemistim ama bu resmen devrim lan. Yine bir suru oyundan esinlenmeler var ama ortaya cikan harman imba.
Mesaj tarihi:
@suark

gold ve itemden bağımsız oyunu oturtmayı başardılar. ileriki zamanlarda aralara belki bi kaç tier talent eklenebilir olmayacak şey değil.
Mesaj tarihi:
tyrande çok zevkli almayı düşünüyordum fakat tüm goldu 2klık herolara harcamazsam sanırsam 40 lvl olana kadar ranked oyuna girecek kadar hero biriktiremiycem.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben de öyle yapacağım sanırım. En ucuzdan almaya başlayacağım, 10 tane olunca istediklerimi almaya başlarım.
Mesaj tarihi:
Ben Starter'ı aldım, 3 hero veriyor, artı Reaper of Souls preorder edenlere Valla açıktı. Onu dışında lvl 29'da 38k gold var, 4000-7000'liklerden top tier'leri toplayacağım işte. Yeter heralde 30 olunca. Ama daily kaçırmamak lazım işte.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...