aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Vay Topaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Malfurion'u sevdim. Onunla takiliyorum su anda. Boyle baska guzel support var mi? Favorim support. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 support'ta benim en sevdiğim uther oldu. niye bilmiyorum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Op support Lili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 tyrande baya ıyı ama lvl 4 olmadan tırt GERGE said: Malfurion'u sevdim. Onunla takiliyorum su anda. Boyle baska guzel support var mi? Favorim support. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Malfurion ve Uther genellikle top tier olarak söyleniyor. Li Li genellikle en düşük tierlerde oluyor. Sanırım sebebi heal'ını kontrol edemiyorsun ve heal dışında hiç bir marifetinin olmaması. İlk oynadığımda çok beğenmiştim ben Li Li'yi ama biraz daha oynayınca sıkıntıları göze batmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 GERGE said: Malfurion'u sevdim. Onunla takiliyorum su anda. Boyle baska guzel support var mi? Favorim support. li li direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Malfurion heal, cc, mana heal. Bir de dmg buyusu var ama ise yaradigini pek gormedim. Cok yonlu, ideal support gibi. Otekilere de baktim, Rehgar iyi gorunuyor. Li Li'yi sevmedim pek. Random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 malfurion iyi healer, kendınden atılan aoe healı var, innervate süper zaten. tranq falan varda, moonfire yerine starfire mı ne vardı wowda o olsa daha ıımıs. tyrande, healı kendıde heallaması, healının speed bonus vermesı super uzerıne trushot aura ranged stun, dps arttırıcı mark falan eklenınce cok guzel support oluyor. yani yanımda olsa super olur dıyecegım support tyrande kafadan %25 dmg boost verıyor yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Brightwing en en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 lili ve brightwing über bayık. tyrande ve uther öbürlerinden daha atraksiyonlu. uther ile rehgar -ve malf- daha versatil. malfurion moonfire support oynarken de reveal ve slow olarak işe yarıyabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Rehgar'in melee olmasi dusundurdu. Durabiliyor mu onde? Support ne de olsa. Su anda Rehgar icin para biriktireyim diyorum ama yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 durabilir. shield var; escape için totem ve ghostwolf var. ancak abilityler uther gibi melee range değil ve ghostwolf form ile daha fazla regen mümkün olduğundan gereği var mı tartışılır. vuracak bir build yapmadıktan sonra pek melee değil. düşündürecek daha önemli bir mevzu var: heal ultimate'ın delayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Ne yigit illidanlar agladi o heal timingi tutturulamadigi icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Rehgar çok iyi bi support. Çiftli gruplarda çok daha iyi iş yapıyor. Rehgar'ın heal'ı yerine bloodlust alırsanız ulti olarak acayip fark ediyor teamfight'larda bir de. Yarı melee bi support oynamak mümkün Rehgar'da. Aynısı Uther için de geçerli tabii, shitstorm atarak verdiği stun'larla çok can yandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Item olmayan MobA olmaz diyordum, olmus ama garip olmus. Talent olayi ama cok hos, item olsa boyle olur muydu bilmiyorum. Oyun cok iyi tasarlanmis sonuc olarak, ozellikle haritalarin oyuna farkli katkilar getirmesi cok hos, biraz once Lolth'in haritada oynadim, cok zevkli harita ile etkilesim. Duz line olayini kirmislar. Ozellikle gold kasma zorunlulugu olmamasi farkli bir tat takmis. Malfurion'u da iyice sevmeye basladim, heali cok iyi. Webi de iyi. Yine yapti yapacagini Blizzard. MobA turunu yeniden yaratmislar resmen. Inanilmaz populer olacak bu oyun diger Blizzard oyunlari gibi. Hearthstone'u Scrolls ve MtG oynayan biri olarak sevmemistim ama bu resmen devrim lan. Yine bir suru oyundan esinlenmeler var ama ortaya cikan harman imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 hearthstone mtg ve scrollstan 5kat falan iyi yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 altın ve item olayı olsa oynamadzım mesela. Muhtesem yav oyun. ama keske karakter level aldıkca daha baska seyler olsaymıs yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 @suark gold ve itemden bağımsız oyunu oturtmayı başardılar. ileriki zamanlarda aralara belki bi kaç tier talent eklenebilir olmayacak şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 siz ciddisiniz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 tyrande çok zevkli almayı düşünüyordum fakat tüm goldu 2klık herolara harcamazsam sanırsam 40 lvl olana kadar ranked oyuna girecek kadar hero biriktiremiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Ben de öyle yapacağım sanırım. En ucuzdan almaya başlayacağım, 10 tane olunca istediklerimi almaya başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 3 euroya bi pack var aslında, ufak ufak aklımı çelmeye başladı. 3 tane 2k'lık hero veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Starter Bundle al bence 5 euro fiyat varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2015 Ben Starter'ı aldım, 3 hero veriyor, artı Reaper of Souls preorder edenlere Valla açıktı. Onu dışında lvl 29'da 38k gold var, 4000-7000'liklerden top tier'leri toplayacağım işte. Yeter heralde 30 olunca. Ama daily kaçırmamak lazım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar