-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ok o zaman tyrael açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 illidian valan tırt abi warrior hero bu, assasinler diz çoker tövbe ister. diablo falan biraz fazla hp si oluyor, onun dışında illidiana tükürünce ölüo zaten sdsfs. arthas dengi işte, ama arthas bu kadar dps yapamıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 arthas'ın ty reis'e karşı tek artısı kaçan adamı kovalarken cold vuran aurasını açıp kekeke diye peşinden gidip öldürmek. bi de frostmourne hungers'ı %150 dmg + 2 basic attack upgrade'leriyle iyi dövüyor. ayrıca arthas'ta tyrael'in karizması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bu oyunla MobA'ya donsem mi diyorum, bir hesap edindim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 release date için tahmin yok di mi henüz ? bir de wipe geliyor mu release olması durumunda, para ile bişi alsak hepsi uçuyor mu yani ? alacağımdan değil de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 key varsa denemeyi cok istiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 illidan baya iyi de çok mal var first aid bile almadan 4 kişinin arasına direk atlıyorlar falan dün benim takımdaki master skinli illidanı abathur monstrositysi teketek kesti, o derece beyinsizler geçen redditde vardı intel turnuvasındaki prolardan biri söylüyordu işte "traditional carryler hedeler yokken bu oyundaki carryler supportlar çünkü beyinsizliği/skillsizliği counterlayabiliyorlar" diye sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 -Deno- said: release date için tahmin yok di mi henüz ? bir de wipe geliyor mu release olması durumunda, para ile bişi alsak hepsi uçuyor mu yani ? alacağımdan değil de merak ettim. wipe yok kardes. paralari basabilirsin. ama hero alinmaz zamanla er yada gec aliniyor. Oyunun en güzel yani 10-15 dakkika icinde oyun atabiliyor olman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 yok ya, olur da sararsa (şu ana kadar hep bi gaz başlayıp bıraktım moba'ları ilk haftada) bişi almak istersem saçma mı olur diye dedim. beta daha uzun sürecek gibi gözüküyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 son patchten sonra para kasmak iyice kolaylaştı, binek vs. goldla alınmayan şeyleri alabilirsin ama heroya para bayma bana kalırsa. ben mesela 28 levelim daha, totalde 110-120 maç belki yaptım 30k gold biriktirdim. dailyleri vs. yaparak rahat kasarsın. edit: 30k golda da istersen 7-8 karakter alırsın. ha ben 7k illidan, 10k zeratul aldım ayrı konu asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Para ile ne aliniyor oyunda? Bu oyunda yeni hesap actim Heroes of the Storm icin. Zaten oynadigim Blizzard oyunu yoktu. GERGE#2731 yapti beni, ekleyin bari. Bir de yeni cikan adamlar OP mi geliyor burada da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 hero skin AT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 AT AVRAT SILAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 mobalardan farklı bu oyun ya epey guzel aksamları atıorm ben nova mı alsam azmodan mı abathurmu karar veremedım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Bir oyun ortalama ne kadar suruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 20 dakka falan ama takımların dengesıne gore degısıo tabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Yarim saattir yukluyorum, %1'de gorunuyor hala, bir sorun var sanirim. Updating yaziyor simdi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 GERGE said: Bir oyun ortalama ne kadar suruyor? valla 14 dakika da bitende oldu 32 dakika da bitende, misal benim şu oyun 33 dakika sürdü sdfasasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 30 max oluyor ya. benim 15-20 arasinda. cok fazla ezersem 8-10 dakkika. dota gibin 2-3 saat sürmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ya bıde ıtem olmaması son vurus olmaması super ya aksam olsada oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 bozuk cikti, bir saatte 40mb indirmis, bastan basliyorum simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 alan yetkilisi saniye saniye status report veriyor sdf 'şimdi play'e bastım!' :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 dns'den oluyor gerge dns kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 DNS kapayinca gecti, sagol. Ekonomi nasil oyunda? Orta pahalilikta bir hero almak icin %50 win-rate ile kac oyun gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ekonomi ikiye ayrılıyor. lordlar ve köleler. mastercardlı bir lord musun vakti ucuz bir köle misin ona göre yazayım sdfgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar