Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
64-bit client'larda mevcut sorun, oyunun installation klasöründen büyük ram işgal etmesi ram boyutuyla değil, şirketin becerisiyle alakalı.
Mesaj tarihi:
Bu arada yeri gelmişken söyleyim;
Eğer Nvidia Optimus teknolojisi olan bir lap top da oynamaya çalıştığınızda Nvidia kartı yerine normal GPU'yu kullanmakta ısrar ediyorsa oyunu 32 Bit Cliente aldığınızda sorun düzeliyor. 1 Gün harcamıştım bunu düzeltebilmek için.
Mesaj tarihi:
bu arada oyun içi sorunları ben de yaşamıyorum. sadece map açılma süreleri uzuyor üst üste maçlar vs. atınca o kadar

8gb ram benim de,

çoğu insan paso crash aldığını söylüyor ramler yüzünden.
Mesaj tarihi:
dün başladım. başta bi black screen durumları oldu, ui gözüküyordu geri her şey siyahtı falan. neyse klasik bir issue'ymuş galiba, nvidia kontrol paneli ve command line'dan düzeldi.

eğlenceli geldi benim gibi moba oynamayan birine bile. özellikle item kasma derdi olmaması daha rahat oynamamı sağladı. daha önce oynadığım oyunlarda hep recommended'lara yöneliyordum, pek guide okumazdım.

arthas ile takılıyorum da, sanırım bugün hero'lar değişiyormuş. tam da alışıyordum heh.
Mesaj tarihi:
Olm 64 bit clientta calistirmayin oyunu, kac kere soylicez?

(Bu iki olmus) :P

Bi de o oyun basinda dusup baglanana kazmalar pentium 2 ile oynamaya calisan ruslar.
Mesaj tarihi:
oyun moba sevmeyenler ıcın tasarlanmıs moba resmen ya
cılgın oynatıyor.Cok guzel dusunmusler bazı seylerı

Bu arada yıne solım tyrealı tavsıye ederım.

10k goldum olsun, nova alıcam bu sefer. Geçen biri darmaduman ettı bızım takımı
Mesaj tarihi:
bunlar en son yamada 64bit'in sorunlarını hallettik dememiş miydi?

diablo alevli yıldırımlı ultide stitches birşeyler yaparsa oyun bozuluyor. diablonun ultiyi döndürememesi, ulti bittikten sonra delayle stitches'ın yanına ışınlanma gibi şeyler oldu.
Mesaj tarihi:
li li baya eğlenceliymiş, dün 7 - 8 maç attım hepsini aldık nerdeyse.

tyrael ya da uther'i almayı düşünüyorum gold birikince. hangisi daha iyi gider newbie moba oyuncusu için ?
Mesaj tarihi:
utherı bılmıorm da tyreal muhtesem. ozellıkle dmg talentlerını alınca cata cuta adam kesıosun hem takımına destek verıosun falan

2. ultiyi hiç alma
vampiric nane, searing pain, işte dmg arttıran zibil gibi şeyleri al, 1. ultiyi al. Tamam zaten

smite ı takım arkadaslarını hızlandırmak ıcın kullanıcan zaten, kılıcı fırlatınca bonus veren talentı al

sonra kıllıng spree ztn
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...