aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ram alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bellek sıkıntısı bende de yok 8gb ram var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 64-bit client'larda mevcut sorun, oyunun installation klasöründen büyük ram işgal etmesi ram boyutuyla değil, şirketin becerisiyle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 PUT ALL THE THINGS IN RAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Bu arada yeri gelmişken söyleyim; Eğer Nvidia Optimus teknolojisi olan bir lap top da oynamaya çalıştığınızda Nvidia kartı yerine normal GPU'yu kullanmakta ısrar ediyorsa oyunu 32 Bit Cliente aldığınızda sorun düzeliyor. 1 Gün harcamıştım bunu düzeltebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 4 gb ramim var.Bahsettiğiniz bellek sıkıntısını yaşamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 bu arada oyun içi sorunları ben de yaşamıyorum. sadece map açılma süreleri uzuyor üst üste maçlar vs. atınca o kadar 8gb ram benim de, çoğu insan paso crash aldığını söylüyor ramler yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 4gb ram var hiç leak sorun olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 ben 8gb ram ile sorun yaşamıyorum fakat neredeyse her oyunda 1-2 kişi sürekli kopup tekrar bağlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 anında kopup bağlananlar serverlarla ilgili sorun diye biliyorum. serverları sağlıklı değil diyorlardı HOTS için, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 dün başladım. başta bi black screen durumları oldu, ui gözüküyordu geri her şey siyahtı falan. neyse klasik bir issue'ymuş galiba, nvidia kontrol paneli ve command line'dan düzeldi. eğlenceli geldi benim gibi moba oynamayan birine bile. özellikle item kasma derdi olmaması daha rahat oynamamı sağladı. daha önce oynadığım oyunlarda hep recommended'lara yöneliyordum, pek guide okumazdım. arthas ile takılıyorum da, sanırım bugün hero'lar değişiyormuş. tam da alışıyordum heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 bana hıc olmadı leak meak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Olm 64 bit clientta calistirmayin oyunu, kac kere soylicez? (Bu iki olmus) :P Bi de o oyun basinda dusup baglanana kazmalar pentium 2 ile oynamaya calisan ruslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 oyun moba sevmeyenler ıcın tasarlanmıs moba resmen ya cılgın oynatıyor.Cok guzel dusunmusler bazı seylerı Bu arada yıne solım tyrealı tavsıye ederım. 10k goldum olsun, nova alıcam bu sefer. Geçen biri darmaduman ettı bızım takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Gap closer varsa novanın memelerini söleblerler yanlız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Mis gibi laptopda 12-13 fps ile oynuyorum. Macbook 'um gelsin dağıtacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 fazla key var mı? arkadaşa lazım da. pm pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 alt konuda var bi dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Bende 12 gb RAM var, sıkıntı yaşamadım. Windows 8.1 üzerinde 64 bit client ile oynuyorum. Ama öyle ardarda 10 oyun hiç oynamadım, genelde 5-6 maç oynayıp bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 bunlar en son yamada 64bit'in sorunlarını hallettik dememiş miydi? diablo alevli yıldırımlı ultide stitches birşeyler yaparsa oyun bozuluyor. diablonun ultiyi döndürememesi, ulti bittikten sonra delayle stitches'ın yanına ışınlanma gibi şeyler oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=924mmgoH2xU&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 li li baya eğlenceliymiş, dün 7 - 8 maç attım hepsini aldık nerdeyse. tyrael ya da uther'i almayı düşünüyorum gold birikince. hangisi daha iyi gider newbie moba oyuncusu için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 tychus'un q su çok eğlenceli. açınca karşıdakiler şaşkın gibi sağa sola kaçışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 utherı bılmıorm da tyreal muhtesem. ozellıkle dmg talentlerını alınca cata cuta adam kesıosun hem takımına destek verıosun falan 2. ultiyi hiç alma vampiric nane, searing pain, işte dmg arttıran zibil gibi şeyleri al, 1. ultiyi al. Tamam zaten smite ı takım arkadaslarını hızlandırmak ıcın kullanıcan zaten, kılıcı fırlatınca bonus veren talentı al sonra kıllıng spree ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Illidan kessene (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar