yav Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 ben insan öldürmem çıkar yurtdışına masabaşından entellik yapar benim güzel ülkeme yazık oldu diye hayıflanır avrupa'da iş bulur mutsuz mutsuz yaşardım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Böyle seçenekler yazıp sonra nasıl ciddiyet arıyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Çeto ya mit ya da super salak. Bu siklar ne ya? Ayrica kim kimle niye savassin. Ne merakli milletsiniz bokunuzda bogulmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 hemen cetoyu bulup, yobaz kurtlere veririm ben savas ciksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Sparkcaster said: jungle kasarım. +1 ya. 25 olana kadar yüzüne bakmam, 25 olunca concede gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 abiii bu ne ya http://straightrazorplace.com/attachments/site-help-comments-suggestions/39972d1269543085-my-sent-replied-forwarded-messages-dont-save-facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Günaydın, iç savaş çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 calimero said: adam resmen 13 yaş fantazisinden de öte bişi, gece battaniye altında bunu falan düşünüyo heralde. Genel kurmay başkanı da gelirmiş, sen çok sağlam savaştın çeto sana bundan sonra mustafa çeto diyelim dermiş, sonra heykellerim falan yapılırmış etrafa. mmmfssssssssssss.. sdf ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Bugün bayram hiç mi akrabanız falan yok olum sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ülke dışına kaçmayı göremedim önce can kardeşim dedim. lan çok pişmanım kaçan beni de alsın yanına. viledayla yer silerim gümüş parlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ben montla sıçmayı deneyebilirim iç savaş çıkarsa... o karikatürü gördüğümden beri gerçekten zor mu diye içimi yiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bir de sevmediğim insanların evine şohben taktırırım, onlar savaşa indiğinde şohbeni sonuna kadar açarım aylarca öyle yanar sonra savaştan geri dönerlerse igdaş tecavüz eder mühehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 iç savaşı bilemem de, savaş olsun, zombi istilası olsun, yada uzaylı istilasında, sanıyorum yerlerde baya bir, g3 olacaktır... bende iyi kullanırım, takılmak isteyenler eklesin /w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 arada bi lane e gange gelmiycekseniz jungle a falan girmeyin hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Çeto yine ıslak rüya görüp başlık açmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Borlach said: makarna stoklarım. Tuvalet kağıtı stoklamak lazım, daha önemli. Yeni çıkan şu hazırlıkçılar belgesellerinde herkes tuvalet kağıdı stokluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Abi ayip lan 7 sayfa ezmissiniz koskoca adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mid giden olur diye güvenip ya jungle ya tp. Bu lagla oynanmaz. bingildak said: bir de sevmediğim insanların evine şohben taktırırım, onlar savaşa indiğinde şohbeni sonuna kadar açarım aylarca öyle yanar sonra savaştan geri dönerlerse igdaş tecavüz eder mühehehe Şeytani bir fikir X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 pontipati said: 3 sayfa oldu lel 7 sayfa olmuş olm. bir şekilde reytingim var. televizyoncu olacak adamım vesselam B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 çeto başgan boş konu açsa minumum 4 sayfa gideri var B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 sorma ya, bir de millet hem oy kullanmış (an itibariyle) 94 tane ve hem de beni yargılamışlar. Olm soru basit işte, "iç savaş çıksa ne yaparsınız?" sırf buranın yaş ortalamasını düşünerek şıkları da eğlenceli hale getirdim. eee,eğlenmişsiniz,o da belli. daha ne istiyonuz lan :) akşama kadar abidik kubidik savaş oyunları ile fezayı zapteden nesil gerçek dünya ile ilgili soru sorunca hede hödö... heeee,zaten bir de bana tam anlamıyla hasta olanlar var; hepsi bir arada halay çekiyorlar açtığım başlıklarda B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Başlıklar çok taraflı olmuş , bildiğin şunu seç dercesine bağırıyor. Ben çok net durun siz kardeşsiniz savaşamazsınız! diye araya atlarım , 'lan o evlenemezsiniz olmasın?' derlerdi , aa doğru lan iyi tamam hadi dövüşün der çıkardım aradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 KuddusiMavra said: akşama kadar abidik kubidik savaş oyunları ile fezayı zapteden nesil gerçek dünya ile ilgili soru sorunca hede hödö... 40 yaşına gelip hayal ile gerçekliği ayırt edememek sorun. http://thethoughtexperiment.files.wordpress.com/2010/12/20.jpg tv'ci olur tam, die hard'daki tv'ci gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 http://l1304.hizliresim.com/18/p/m945k.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ZIAALİM BİR FORUMCU HALKINA KAN AĞLATIYOR EKIBINI SILAHLANDIR İÇ SAVAŞA GİR ÜLKENİ KURTAR BIRAVZIR ÜZERİNDEN ONLINE OLARAK ADRES VER SAVAŞI YÖNET ŞİMDİ ÜCRETSİZ OLARAK PATICIK.COM DA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar