Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyelim ki iç savaş çıktı

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

calimero said:

adam resmen 13 yaş fantazisinden de öte bişi, gece battaniye altında bunu falan düşünüyo heralde.

Genel kurmay başkanı da gelirmiş, sen çok sağlam savaştın çeto sana bundan sonra mustafa çeto diyelim dermiş, sonra heykellerim falan yapılırmış etrafa. mmmfssssssssssss..

sdf ahahah
Sosyal ağlarda paylaş

Mid giden olur diye güvenip ya jungle ya tp. Bu lagla oynanmaz.

bingildak said:

bir de sevmediğim insanların evine şohben taktırırım, onlar savaşa indiğinde şohbeni sonuna kadar açarım aylarca öyle yanar sonra savaştan geri dönerlerse igdaş tecavüz eder mühehehe

Şeytani bir fikir X(
Sosyal ağlarda paylaş

sorma ya, bir de millet hem oy kullanmış (an itibariyle) 94 tane ve hem de beni yargılamışlar. Olm soru basit işte, "iç savaş çıksa ne yaparsınız?" sırf buranın yaş ortalamasını düşünerek şıkları da eğlenceli hale getirdim. eee,eğlenmişsiniz,o da belli. daha ne istiyonuz lan :)

akşama kadar abidik kubidik savaş oyunları ile fezayı zapteden nesil gerçek dünya ile ilgili soru sorunca hede hödö...

heeee,zaten bir de bana tam anlamıyla hasta olanlar var; hepsi bir arada halay çekiyorlar açtığım başlıklarda B)-
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

akşama kadar abidik kubidik savaş oyunları ile fezayı zapteden nesil gerçek dünya ile ilgili soru sorunca hede hödö...

40 yaşına gelip hayal ile gerçekliği ayırt edememek sorun.
http://thethoughtexperiment.files.wordpress.com/2010/12/20.jpg
tv'ci olur tam, die hard'daki tv'ci gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...