SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 hadi uo vs wow olsa neyse diyecemde knight online nedir arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 biraz sabır edip eve oynayın abi, nefes alamadıgım kombatlar olmuştur. tabi uoda epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 tamam beyler dürüm durakta 2 tane dürüm kazandım şimdi yemeğe gidiyorum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 gta diyemedin mi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 uo tabii demeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 uo'da warrior war mode saldır değil lan sadece. poşın bandaj saklan maklan oynaması stresli ve zordu. mage dediğin don atlet,regler ve bi tane horse ile hertürlü aksiyona akar ama waryor öyle mi lan setin silahın kral olacak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 sana ömrü boyunca her gün dürüm + ayran ısmarlaması konusunda ikna edebilirsin arkadaşı. ko > uo dediğine göre muhakemesi o kadar kuvvetli değildir kabul eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 UO'nun PvP'sine laf eden adam UO'yu vaktiyle easyUO'suz oynamamıştır hiç. Ya da bodcu31 diye karakterlerin Luna'da 20 kare koşup log out olduğu dönem başlamıştır oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 easy uosuz klavyeden koşup pot içerek oynadım vaktinde herks gibi. yok işte explosion atarak mage fizzlayarak, köşe bucak saklanarak fln. her oyunda aşağı yukarı o kadar pvp atraksiyonu var zaten. fan boyluğun alemi yok. uo oyun olarak çok derin, serbestlik sunan ve kapsamlı oyun ama pvp konusunda loot olayının kattığı heyecan dışında daoc la falan asla boy ölçüşemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 ama burada uo wow ve ko tartışılmıyor mu imam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 onu tartıştık bitirdik. bu başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=MG8pP1NyxfQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Ko diyen arkadaşını öldür wow diyen arkadaşınla birlikte meksika sınırına yakın bir yere gömün. Daha sonra 911 arayıp wow diyen arkadaşını ihbar et profit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 geziden hatıra kalan dürüm ayran sandım, tam 250 lira teklif edecektim ki oyunmuş : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 imamizer said: onu tartıştık bitirdik. bu başka. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 SenariouS said: hadi uo vs wow olsa neyse diyecemde knight online nedir arkadas. ahaha abi sırf ezmek için konuşuyorsunuz (evet ezik bir oyun genel olarak) ama ko'nun pvp'si onlarca kat iyiydi wow'dan. uo ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 JestersTear said: http://www.youtube.com/watch?v=MG8pP1NyxfQ hahahahs abi bu ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Kalitesizlik oluk oluk akmis gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Somon said: Arkadaşla dürüm + ayranına iddaaya girdik en iyi pvp hangi oyunda diye. Ultima Online dedim ben gerek öldükten sonra loot olayı olsun, gerek class dengeleri olsun. Arkadaş Knight Online dedi, diğeride net wow abi uoda pvp mi olur wow'un pvpsi gibisi yok çok zor vs dedi. Uo mu KO mu Wow mu ? Starcaft 2, DayZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 burasi uo forumu olarak acildi. baska bir sonuc zaten cikamaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Fin said: Kalitesizlik oluk oluk akmis gene kendi oynamadı sanki ko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Eve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 eve ve sex aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Amk başlık yüzünden dürüm ayran ısmarladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Uo tabiki de olm manyak misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar