Flassh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 gittigidiyorun, uyuşturuculu versiyonu işte abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Aluriel said: BonePART said: bu adamı hapiste nasıl korucaklar lan çetelerle alakası olmayan uyuşturucu baronlarının ekmeğine taş koymuş büyük ihtimalle bi yerlerde milyoınlarca doları olan bi nerd bebe götünü keserler hapiste abi adam kendisi üretmiyor ki anlamadığınız nokta üretmek değil ki asıl para dağıtmak asıl para üretmek ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dagitimi da yapmiyo. dagitim isi united states postal servicede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bu durumu iqsu 30 olan bi adebisiye anlatmak istiyosan buyur dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 adebisi olsa anlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bütün işlerin yönetimini de o yapmıyor. Çünkü bilgisayarın cpu'su hesapları hallediyor. İnternet hizmetini sağlayan da kendisi olmadığına göre bence salıvermeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Ulan yine kaybettim bütün coinleri just-dice oyniim derken. 2 bitcoin oldu toplam kumar kayıplarım , 0.3 bitcoinde borcum var üstüne , mis. Şunun bi yöntemini bulup bişiler satıp falan bitcoin yapmak lazım. Geçen ps3 satiim dedim 0.75e gitmedi iyi mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 BonePART said: bu durumu iqsu 30 olan bi adebisiye anlatmak istiyosan buyur dene adebisi en az 150ydi panpa naptın, yanında bi velet niga vardı ama the wireda da oynayan. bak o 30du işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Masticore said: silkroad online sandım habere basmasam. Ne alaka diyorum lol... Ahahahaha yalnız değilmişim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 HAHA ne gülmüştüm yakalandığında... benim sattığımın %32 ü kadar anca satıyordur işte işi bilmeyince böyle oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 editor sende neler var dökülsene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 olm ne hikaye lan cidden filmini yaparlar bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 niye %32? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 dizi yapmak lazım vakumlanmış ekstra vitaminli "yellow stuff". muz koli amblemiyle gönderirler shipping bad http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/539690824_1/NEW-ARRIVAL-Free-shipping-Wholesale-1pcs-12-inches-creative-headplay-bad-banana-man-evil-and-font.jpg olur mu lan demeyin hermonos oluyor da bananos neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Uyuşturucu baronlarının ekmeğine yağ sürmüş.Online dağıtımın eli ayağı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ShadowFax said: niye %32? Küsüratın önemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Muebbet yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 yazik lan sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 gerge her adli olayın takibinde helal olsun be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 rip in pepperonis yazık lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 nesi yazık abi. üzüleceğiniz adam mı kalmadı. uyuşturucuyu geçin zaten kaç kişinin ölümüne sebep olmuştur kim bilir, normalde hiç bir şekilde cesaret edemeyecek, bağlantısı, sosyal çevresi olmayan nerd diye tabir ettiğimiz adamlar burdan katil tutabiliyordu adam sanki silk road'da dönen trade'in %90'ının illegal işler olduğunu, elde ettiği paranın bunlardan geldiği bilmiyor garibim. farkedilmemek için böyle öğrenci mod takılmış işte, altın yumurtlayan tavuğu kesememiş bir yerine patlamış. paraları kaçırıp, siteyi patlatıp kaçamamış işte ne güzel zaten sadece aracılık da değil, cinayete teşebbüs de var. kendi ekibindeki adamı öldürtmeye çalışmış http://arstechnica.com/tech-policy/2015/04/how-the-feds-staged-torture-murder-of-a-silk-road-staffer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 filmi çıkar bunun aha yazdım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Xenus said: normalde hiç bir şekilde cesaret edemeyecek, bağlantısı, sosyal çevresi olmayan nerd diye tabir ettiğimiz adamlar burdan katil tutabiliyordu asdjıasncjasn bende onlara inanıp kim para veriyo diyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Jeeztro said: filmi çıkar bunun aha yazdım buraya person of interestte bi bolum bunun hakkindaydi ama orada adami kacirdilardi diye hatirliyorum.mapusa dusmemisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar