Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 http://n1307.hizliresim.com/1c/x/qxkz2.jpg çocuklarınıza torunlarınıza göstermek için, geziparkı hatırası. bu ayranlar park işgalinin 10 ve 15. günleri arasında resimdeki ayran markası tarafından özel olarak bu etiketle dağıtılmıştır. fiyat 250 tl.indirim istemeyin bende gitar alcam 50 tl eksik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Nick ve topic uyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 a real çapulcu appears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 allah akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 hatıra olarak sakladığımız fişeklerimiz var bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Su yaptigin igrenc bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 arkadaşlar işin etik kısmını düşündüm ben. çok almak istediğim bir gitar var ve bunun satışıyla alırsam o gitar benim için gezi parkı hatırası olacak. hemde aynı zamanda bir başkası gezi parkı hatırasına kavuşmuş olacak. bu durumda işin etik kısmını sorgulayan msjlarınızı kendinize saklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 etek falan olmaz zaten bu konuda kimse almayacağı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Gezi hatırası kapaklarda değil gözümüzdeki biber gazının yaşlarında saklı hiç kaybolmamak üzere. Sen bir de hüloğğğculara sor belki alan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 simit sat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 62 lira veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 reampage said: a real çapulcu appears güldüm asdadsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 inyormaynd said: Nick ve topic uyumu. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 çok salaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 kardeş beynini aldırmışsın ameliyat başarılı geçmiş hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Sparkcaster said: kardeş beynini aldırmışsın ameliyat başarılı geçmiş hayırlı olsun. bokumu ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 NE DEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 abi ayranın kendisinide verseydin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ayrana muhtaç zamanımdı valla o zamanlar diktim kafaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 geziye pilav ayran takılmaya gitmiş belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 boş gaz kapsülüyle takas olurmu aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Holy said: geziye pilav ayran takılmaya gitmiş belli ki. of beleş ramazan çadırı pilavı ya. at etiylemi yapılıo neyle yapılıo içindeki parça etler bilmiyorumda ayrı güzel oluyordu. sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 GONDARCENGIZ said: boş gaz kapsülüyle takas olurmu aga onun üstünde geziyle ilgili bi ibare yok abi. o yüzden bu daha çok tarihi belge niteliği taşıyor. çok anlamlı tarihi bir belge bu. 10 sene sonra değeri çok daha fazla olur. ama gözüm yok benim parada. gitarımı alıyım o gezi parkı hatırası olur benim için gerisi önemli değil. normal parayla aldığım gitardan da çok daha değerli olur benim için. zaten alacak çıkarsa önce kimdir nedir değerini bilir mi araştırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 inyormaynd said: Nick ve topic uyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 200 lira vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar