Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Abi Lego artık her sene "şu ana kadar çıkan en büyük set" çıkarmaya başladı. Geçen sene de Kolezyum en büyük setti. Ama cidden güzel duruyor meret. Yanında 3 tane ayırma aparatı vermeleri de komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Titanic cekici bir gemi degil, sadece adi var. Lego franchise ve variety adina (botanik setleriyle tablo setleri nedir, Allah ini seversen) kendi core setlerine (Or. City serisi) gereken ozeni gostermemeye basladi. New product development departmaninda calisan bir elemana denk gelmistim. Dedim, "hic fanlarin kendi custom yaptiklari setlere bakiyormusunuz, acayip iyi isler yapanlar var, direk al kutula sat, o kadar iyi". Ornek olarakta Back to the Future - Delorean in aynisi yapan Koreli bir elemani soyledim (Adam custom sticker filan bastirmis, arabanin ici ve on paneli icin o kadar iyi). "Aa biz yaptik Delorean" dedi. Yaptik dedigi bu; "Kendi fan sayfamiz var, orada gelen taleplere bakiyoruz sadece" diye ekledi. Markamiz nasilsa populer, seyimizde degil tavrindaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 benim hiç legom olmadı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 (düzenlendi) Doğum günü hediyesi kardeşim şunu almış, büyük sevindim Üstüne geçen bir de şunu gördüm, heyecanla bekliyoruz: Ekim 20, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 seinfeld versiyonu gördüm dün, çok iyi cidden ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2021 Seinfeld'i de gördüm, o da ilerisi için aklımın köşesinde. Ama Friends ve Office daha değerli bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 On 20.10.2021 at 11:50, Gallant dedi ki: "Kendi fan sayfamiz var, orada gelen taleplere bakiyoruz sadece" diye ekledi. Markamiz nasilsa populer, seyimizde degil tavrindaydi. IDEAS işte bu abi, Lego'nun şu an Creator Expert ile en iyi işlerinin olduğu seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Creator Expert benim en begendim serilerden, Ideas in approval sureci cok uzun. Gerci Saturn V seti gibi ikonik setler Ideas urunu. Ama adamlar otomatige baglamis artik, active search i sallamiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2021 Ural 6x6 sız lego olmaz güzel alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2021 yeni daha detaylo büyük ölçekli delorean söylentisi var, ecto-1'in büyütülmesi gibi olur bence de. titaniki severim aldım ben, direkt ön siparişle geldi. 15kg taşırken bayıldım zaten kendimi zor taşıyorum... sevip sevmemek subjektif, bence çekici baya severim tipini falan. dünya haritasından iyidir yine sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 https://youtube.com/c/BeyinciDoktor Bu kanal baya iyi öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Bu ay büyük bi set alayım dedim. Home Alone ile Haunted House arasında kalmıştım aslında sonra birden Daily Bugle alıverdim. Chess setleri saymazsak 25 tane ile en çok mini figür içeren setmiş o baya etkili oldu. Pintilik yapmayıp setlere daha çok mini figür koysalar satışları arttırırlar aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2021 https://www.hse.ru/en/news/research/536477053.html tl;dr Average returns on LEGO sets are 10-11% annually (and even higher if the new set was purchased on the primary market with a discount), which is more than stocks, bonds, gold, and many collectible items, such as stamps or wines, yield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 On 20.10.2021 at 11:50, Gallant dedi ki: Titanic cekici bir gemi degil, sadece adi var. Lego franchise ve variety adina (botanik setleriyle tablo setleri nedir, Allah ini seversen) kendi core setlerine (Or. City serisi) gereken ozeni gostermemeye basladi. New product development departmaninda calisan bir elemana denk gelmistim. Dedim, "hic fanlarin kendi custom yaptiklari setlere bakiyormusunuz, acayip iyi isler yapanlar var, direk al kutula sat, o kadar iyi". Ornek olarakta Back to the Future - Delorean in aynisi yapan Koreli bir elemani soyledim (Adam custom sticker filan bastirmis, arabanin ici ve on paneli icin o kadar iyi). "Aa biz yaptik Delorean" dedi. Yaptik dedigi bu; "Kendi fan sayfamiz var, orada gelen taleplere bakiyoruz sadece" diye ekledi. Markamiz nasilsa populer, seyimizde degil tavrindaydi. https://www.lego.com/en-us/product/back-to-the-future-time-machine-10300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2022 Topigi gorunce yazayim dedim. Ben Castle ve Space hastasiyim. 80-90'lardan olan setler, factionlar filan. Evde gecen gun oturdum tek tek bricklinkten parcalari buldum meger bir iki setin tamami varmis nefis oldu. Simdi bakiyorum cok pahalilar tabi ebayde filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2022 Selam, 80'lerin Space serileri gerçekten güzeldi ya Keşke arada klasik eski setleri yeniden çıkartsa. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 ben 90'ların city hastasıydım. hep hayalimde evin bir odasını lego şehrine cevirmek vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 (düzenlendi) On 19.03.2022 at 02:03, goldbären dedi ki: https://www.lego.com/en-us/product/back-to-the-future-time-machine-10300 O an 1bil usd isteseymisim olucakmis demek ki Dukkanlara gelsin, yapilmisini goreyim, ona gore alirim gibi duruyor, gerci fiyati az buz degil. Lighting kiti de bakmak lazim buna, verdikleri isik sadece akim kapasitoru icin. Ama verdikleri brickler boyle standard gri, deloreanin paslanmaz celik govde hissiyatini yansitmiyor. Mart 22, 2022 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 evet sw setleri gibi ucuz griyi basmışlar ben de sitem ettim. 170 yerine 200 doalr yap ver brushed steel'i. hem kapış kapış gider üç katı satılır sadece parça entüsiastları bile tekrar tekrar alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 On 19.03.2022 at 04:03, goldbären dedi ki: https://www.lego.com/en-us/product/back-to-the-future-time-machine-10300 baya iyimiş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 lego yakinda spesific 3d printer satsin, evde cikartalim artik sunlarin parcalari kaybolcak diye paranoya olup almiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 lego kiralama servisi olsa aslinda, ben biriktirmekten cok yapmayi seviyorum yapayim sonra geri vereyim, evde dursa toz topliyacak, kalabalik edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2022 On 23.03.2022 at 18:37, reyou dedi ki: lego yakinda spesific 3d printer satsin, evde cikartalim artik sunlarin parcalari kaybolcak diye paranoya olup almiyorum. bu da guzel fikirmis ama 3d printerlar o kalitede degiller sanirim hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar