Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SteamOs & Steam Machines & Gabepad

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

oynarsın.

elbette bi mouse+klavye'nin yerine geçmez bu aletler, ilk çıkartırken de öyle bir şey iddia etmediler. ama tv karşısında oyun oynayacaksan veya klavye+mouse yerine gamepad'e alışkın birisiysen, bu steam controller'lar daha iyi fps deneyimi sunuyor. cs vs buna dahil.

dediğim gibi mouse+klavye yerine geçsin diye yapmadılar, geçemez de zati.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Bone said:

oynarsın.

elbette bi mouse+klavye'nin yerine geçmez bu aletler, ilk çıkartırken de öyle bir şey iddia etmediler. ama tv karşısında oyun oynayacaksan veya klavye+mouse yerine gamepad'e alışkın birisiysen, bu steam controller'lar daha iyi fps deneyimi sunuyor. cs vs buna dahil.

dediğim gibi mouse+klavye yerine geçsin diye yapmadılar, geçemez de zati.

daha iyi fps deneyimi demişsin sonra mouse klavye yi geçemez demişsin. xbox 360 ı oynamama sebebim tamamen fps oyunları controllerla oynayamamdır herhalde. gta 5 bile zordu
Sosyal ağlarda paylaş

yazdığımın neresi anlaşılmıyor?

diyorum ki, ps ve xbox gamepad'lerine göre daha iyi fps deneyimi sunuyor, yaptıkları değişiklikler, gamepad üstünde klayve ve mouse tadı verebilmek için.

ama direk klavye ve mouse'u geçmesi mümkün değil. daha iyi fps deneyimi sunması için klavye ve mouse'tan iyi olması gerekmiyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
obaaaaaaa ayın 26sında amazondan steam controller siparisi verdim;

* Out for delivery Dec 1 2015 2:01PM ANKARA TR
* Package arrived in the destination country and is awaiting release from the Customs clearing agency Dec 1 2015 1:35PM TR

gümrükden yarım saatte çıkmışş :)

3'ü doğum günüm lan, doğum günü hediyesinin kralı geliyoooooooo
Sosyal ağlarda paylaş

steam controller ve link bugün geldi steam controllerı çok beğendim ama steam link için aynı şey geçerli değil ya da benim modemim çöp.

aynı evdeki modemden wireless olarak bağlanınca oyunun stream yoluyla oynandığı buram buram hissediliyor. ethernette olunca da az bişey kalite düşmesi oluyor ama wirelessta bir sıkıntı var anlayamadım.

ayrıca steam linkten steam dışı oyunları oynamak işkence biraz. abimle fifa 16 oynamaya çalıştık ama bir sürü program dışı işler yapmak falan gerekiyormuş, sonucunda oynayamadık. origin üzerindeki her oyunda böyle sıkıntı var mı deneyemedim gerçi ama steam dışı oyunlara da bir çözüm falan bulmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

o işin farklı boyutu
evin içinde 0 ve 1 olarak dolaşmıyorlar ama evet, 0/1 ler kontrolsüzce dolaşıyor

benim demek istediğim, insan niye pc oyununu oturma odasında oynamak istesin. PC dediğin monitörün önünde oynanır, gamepad kullanmayı anlarım da oturma odasına taşıma olayında kalıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

o işin farklı boyutu
evin içinde 0 ve 1 olarak dolaşmıyorlar ama evet, 0/1 ler kontrolsüzce dolaşıyor

benim demek istediğim, insan niye pc oyununu oturma odasında oynamak istesin. PC dediğin monitörün önünde oynanır, gamepad kullanmayı anlarım da oturma odasına taşıma olayında kalıyorum.

sen çözememişsin olayı kardeş.

sonra niye dombili oldum? niye böyleyim?

55" 120fps oynamak istemiyor musun anlamadım?
bluetooth kb/mouse da bağlanıyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...