df Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 analog stick'ten iyi olabilir ama hala fps e uygun değil. edit: izlediğim 3-4 incelemeye göre tabi. ben henüz denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 tr'de official release olacaksa bile onu beklemeden şu anda yurtdışından getirebiliyor muyuz bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Şu anda Steam dışında bir yerde satılmıyor bildiğim kadarıyla ve Steam de buraya yollamıyor. Ama elbette yurtdışındaki biri üzerinden getirtilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 df said: analog stick'ten iyi olabilir ama hala fps e uygun değil. edit: izlediğim 3-4 incelemeye göre tabi. ben henüz denemedim. crysis, borderlands, fallout vs gibi konsol fpsleri icin baya uygun ama gidip de cs, tf, ut, quake oynayamiyosun tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 oynarsın. elbette bi mouse+klavye'nin yerine geçmez bu aletler, ilk çıkartırken de öyle bir şey iddia etmediler. ama tv karşısında oyun oynayacaksan veya klavye+mouse yerine gamepad'e alışkın birisiysen, bu steam controller'lar daha iyi fps deneyimi sunuyor. cs vs buna dahil. dediğim gibi mouse+klavye yerine geçsin diye yapmadılar, geçemez de zati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 alienware ile ilgili ilk yorumlar fln dusmus, var mi alan eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 2k oyun olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Bone said: oynarsın. elbette bi mouse+klavye'nin yerine geçmez bu aletler, ilk çıkartırken de öyle bir şey iddia etmediler. ama tv karşısında oyun oynayacaksan veya klavye+mouse yerine gamepad'e alışkın birisiysen, bu steam controller'lar daha iyi fps deneyimi sunuyor. cs vs buna dahil. dediğim gibi mouse+klavye yerine geçsin diye yapmadılar, geçemez de zati. daha iyi fps deneyimi demişsin sonra mouse klavye yi geçemez demişsin. xbox 360 ı oynamama sebebim tamamen fps oyunları controllerla oynayamamdır herhalde. gta 5 bile zordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 yazdığımın neresi anlaşılmıyor? diyorum ki, ps ve xbox gamepad'lerine göre daha iyi fps deneyimi sunuyor, yaptıkları değişiklikler, gamepad üstünde klayve ve mouse tadı verebilmek için. ama direk klavye ve mouse'u geçmesi mümkün değil. daha iyi fps deneyimi sunması için klavye ve mouse'tan iyi olması gerekmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 daha iyiden kasıt ne o zaman anlayamadım. edit: Ha ok gamepad'den daha iyi bir deneyim sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 obaaaaaaa ayın 26sında amazondan steam controller siparisi verdim; * Out for delivery Dec 1 2015 2:01PM ANKARA TR * Package arrived in the destination country and is awaiting release from the Customs clearing agency Dec 1 2015 1:35PM TR gümrükden yarım saatte çıkmışş :) 3'ü doğum günüm lan, doğum günü hediyesinin kralı geliyoooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Gabepad hayirli olsun :) Gyro'yu kesin denemeni oneririm, touchpad high + gyro low sensitivity tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 steam controller ve link bugün geldi steam controllerı çok beğendim ama steam link için aynı şey geçerli değil ya da benim modemim çöp. aynı evdeki modemden wireless olarak bağlanınca oyunun stream yoluyla oynandığı buram buram hissediliyor. ethernette olunca da az bişey kalite düşmesi oluyor ama wirelessta bir sıkıntı var anlayamadım. ayrıca steam linkten steam dışı oyunları oynamak işkence biraz. abimle fifa 16 oynamaya çalıştık ama bir sürü program dışı işler yapmak falan gerekiyormuş, sonucunda oynayamadık. origin üzerindeki her oyunda böyle sıkıntı var mı deneyemedim gerçi ama steam dışı oyunlara da bir çözüm falan bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=uCgnWqoP4MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 ben karacahilim de bu steam controllerla pc'de dark souls falan oynanabiliyor mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 hayır, ev işlerinde kullanmak için türkçe bilgileri yazıyor burada : http://store.steampowered.com/universe/controller/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 şu steam link, monitördeki görüntüyü televizyona taşımaktan başka bişi yapmıyor değil mi bunu da sadece steam oyunları için yapıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 intended tasarım o şekilde fakat workaround varmış stream yapmak için kullanabiliyorsun steam dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Ve hiç stabil değilmiş kullanan insanlar memnun değil. Steam streami bile özellikle wirelessta sıkıntılıyken desktop streamle şimdilik uğraşılmaz diyorlar. Yok teamviewer muadili kur nonsteam app olarak tanıt ordan çalıştır vs, ben araştırdım biraz hiç kafama yatmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 benim kafama daha monitördeki görüntüyü tv'ye aktarmak yatmadı oyun oynuyacaksan otur oyna işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 oyun için istemiyorsan çok daha ucuz bir sürü alet var görüntüyü aktarmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 senko said: benim kafama daha monitördeki görüntüyü tv'ye aktarmak yatmadı oyun oynuyacaksan otur oyna işte. ben hala "kablosuz internet nası ya, 1'ler 0'lar kontrolsüz şekilde evin içinde havada mı uçuşuyor?" seviyesindeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 o işin farklı boyutu evin içinde 0 ve 1 olarak dolaşmıyorlar ama evet, 0/1 ler kontrolsüzce dolaşıyor benim demek istediğim, insan niye pc oyununu oturma odasında oynamak istesin. PC dediğin monitörün önünde oynanır, gamepad kullanmayı anlarım da oturma odasına taşıma olayında kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 senko said: o işin farklı boyutu evin içinde 0 ve 1 olarak dolaşmıyorlar ama evet, 0/1 ler kontrolsüzce dolaşıyor benim demek istediğim, insan niye pc oyununu oturma odasında oynamak istesin. PC dediğin monitörün önünde oynanır, gamepad kullanmayı anlarım da oturma odasına taşıma olayında kalıyorum. sen çözememişsin olayı kardeş. sonra niye dombili oldum? niye böyleyim? 55" 120fps oynamak istemiyor musun anlamadım? bluetooth kb/mouse da bağlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar