Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMAH ve Gold AH Kapanıyor


axedice

Öne çıkan mesajlar

Selamisahin said:

http://us.battle.net/d3/en/blog/10974978/

18 Mart'ta AH ve RMAH kapanıyor :)

http://i.imgur.com/60dgPXB.jpg



AH genel başlığına yazılmış ama bence kendi konusunu hak ediyor. Hatta benden açılmayı hak ediyor.

http://www.youtube.com/watch?v=ijCgKciMIE4

Seems legit. Hala inanmamanın sınırlarındayım bu arada. Ama sırf bu karara destek çıkmak için gidip diablo3 alırım ben.

Pekii ah kapatıp başka ne hinlik peşinde olabilirler?

http://cdn.stripersonline.com/4/4a/200x200px-ZC-4ae9e213_tin-foil-hat.jpeg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim güvenim sıfır ya, exp satışları rezalet olacaktı şu haberle çılgın seviyelerde arttırabileceklerini biliyorlar fakat bildiğimiz blizzard o kaymaktan exp satmak için vazgeçmez*, o zaman başka bir yere kapı açacaklar mart'a kadar, bunun ne kadar oyunu etkileyip etkilemeyeceğini görmek gerek tabii gördükten sonra exp'i almış olursak ne işimize yarıycak.

mmmh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Vall şu yeni led dizaynır coş maskuerda geldiğinden beridir oyunu değiştirceklerini falan ısrarla söylüyor. Ben saçmasapan ikinci bir yola gireceklerini sanmıyorum. Yeni content'in büyüklüğü, looting sisteminin değişmesi, random dungeonlar, özel loot runları vs. gibi şeyleri açıkladılar zaten. Umutlu olmak adına "şu an için" çok sebep var.

Ama tabii "yepyeni bir sistem woaaaaaa" diyerek bir şey da kaktırabilirler, o da çok şaşırtıcı olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

abi adamın rolü exp'i sattana kadar, exp çıkar alan alır ondan sonra istedikleri dans ederler yine

Evet yeni paket için bence de tüm bu çabalar. İlgi çekme yöntemleri... Ben iyice ucuzlayınca alacağım bu sefer. Özenirdim Taksim'de bekleşenlere şimdi iyice sallamaz oldum...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

abi adamın rolü exp'i sattana kadar, exp çıkar alan alır ondan sonra istedikleri dans ederler yine


Gamescom'da açıkladıkları bütün değişiklikleri (loot 2.0, random dungeon, loot run vs.) expansion'dan önce sunacaklarını ve expansion almayanların da bu şekilde devam edeceklerini de söylemişti josh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ladder kesin geliyor, hatta clan sistemi hede hödö ayarlıyorlar.

Boss runlar zaten gelicek, nephalem trial dedikleri şey zaten o, dungeonın sonunda boss geliyor guarenteed drop düşürüyor falan.

Bir de blizzard oyunu ucuzlamaz. Diablo3 şu tarihe kadar tek cent indirim yapmadı, 10 senelik oyunları online storelarında çıkış fiyatına satan bir firma blizzard. Wowun fiyatları iniyor da o başka, bedava dağıtsalar yeri zaten her ay 15 dolar aldıktan sonra sfdsdfdfs. Ha rusçusu, keycisi falan ayrı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse GS maçı sinirimi bozdu, biraz Diablo yazayım dfsfs..

Ya aslında Boss Run filan bunlara gerek yok. WoW'laştırmaya gerek yok oyunu.

Diablo'nun replayability için birkaç özelliği vardı, bunları yapmaları gerekiyor, bu kadar basit. Böyle Raid'ler, Run'lar filan bunlar olmasa da olur, oyunun asıl ihtiyacı olan şeyler başka.

Ne bunlar?

Bir kere build diversity. Yani öyle bir build diversity olacak ki gerçekten insanlar belli build'lerde, belli item'ları kullanacak ve bunlar gerçekten oyunu farklı kılacak. Ne bileyim bir Bone Necro ile bir Poisonmancer arasındaki farkı düşünün. Birçok item 2'si için ne kadar farklıydı, veya Hammerdin ile Zealot/Fana giden bir pala vs vs...

O zaman itemlar öyle bir olmalı ki hakikaten build changing olmalı. Ben bir item bulduğumda ulan şu buildi denemeliyim demeliyim, zaten yeni char kasmak yok, o zaman bunu daha da vurgulayacaksın. 2 Wizard'ın farklı build'lerine giydikleri itemlar bir olmayacak, farklı bir demand olacak.

Bir diğer olay zaten buna bağlanıyor, şu CC,CD olayını bir kaldırıver. Resmen kaldır oyundan yani direk, ya da diminish koy, cap koy bilmem ne koy.

Veya üsttekiyle bağlantılı olarak öyle modifier ve build changing itemlar olacak ki ben bazı slot'larda CC, CD aramayacağım. Diablo 2'de bütün itemlarımız FCR yada IAS olmuyordu belli fps limitleri vardı bunların mesela. Bu tarz birşey.

Bir diğer olay PvP. Kimisi sever kimisi sevmez, ancak PvP hakikaten Diablo'nun güzelliklerindendi. Herkes değişik bir buildi PvP'de denemek isterdi, bu da build çeşitliliğini ve dolayısıyla farklı item talebini oldukça arttırıyordu.

Daha da ekleriz, geçri bunlar zaten hepimizin bildiği şeyler de canım sıkıldı bir yazayım dedim..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...