BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bingildak said: bence atar yapıp çıkması saçma abi zaten, almışsın işte baş kenti kes kafaları bitir savaşı. ne kasıyorsun atarla falan. horde çok failledi, hak etti düşmeyi. mülteci kamplarında başlar thrall gibi esaretten kurtulur KÜLLERİNDEN YENİNDEN DİRİLTİRDİK TAVERNA KENARLARINDAAAAAA HEEEEYYYTTT NEREYI ALIYOSUN LAN!!! STOWMWIND 6 IRONFORGE 7 DARNASSUS 8 BIR GECE ANSIZIN GELEBILIRIZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ya bırak adam thorne room'da atar yapıyor hala bık bık konuşuyosunuz. höt dese dağılacak horde. nerde o eski hiddet, nerde o eski onur. adamlar başkentte raid yapıyor lan olacak iş mi. nebuladaki pazar alanına dönmüş orgrimmar. GERÇEK HORDE BU DEĞİL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 hiç anlamıyorum söylediklerinizden. yeni arena sezon ne zaman geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 illa hesabı açtırıp alıcam alliance bebelerinden şehirlerini. illa bunu yaptıracaklar. neyse dengeleri bozmiyim. biraz daha izin vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 HORDE SİKER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Sıçmışlar lan hikayeye resmen geçtim atarı Thrallın yargısız infaz yapması ki babasının yaptıklarını tekrar eden birisi için inanılmaz saçma ki Thrall cellat olacak son yapıdaki tiplerden birisi bu evrende.Orada garroshu öldürecek birisi varsa oda Saurfang'dir. "High Overlord Saurfang" said: I won't let you take us down that dark path again, young Hellscream. I'll kill you myself before that day comes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 thrall istedikten kimse karışamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ADAM OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 hordeun götünü kesmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 aynen bide o var thrall adam oldurmez ki lan orda oldurcekse bi suru adam var oldurcek voljin oldurebilir baine babasının intikamı icin oldurebilir slyvanas zevk icin oldurebilir thrallın bide amele sumugu gibi yapıstırmak için kafaya balyozla vurması ne abi orc history x azını kaldırıma koysaydı bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 bu arada of cok gaza geldim bi hafta oynasam ama mop satın almadım diyene yine 10 gun trial varmıs ben actım priestimi levellıyorum 65 oldu aushfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 asdasda dikkatinizi çektiyse voljin duruşu itibariyle (ovada sıçar gibi) sürekli tahtta oturuyormuş gibi görünüyor NATURAL BORN CHIEFTAIN FALAN YANİ. drama istiyorum ya drama. sylvanas falan tamamen oyundan koptu, elfler koptu, tauran desen hiç oyuna dahil olmadı gibi bir şey. şunlara prim yaptırsınlar abi. corruption, hate, deception, DEATTTHHH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 axedice said: serhater said: http://www.youtube.com/watch?v=yJ7BPOWpaig all hail the new warchief Olm bu ne böyle? BU NE DEMEK LAN? Yeminle basarım blizz ofisini keserim bütün devleri, kim yaptı bu vidyoyu hangi şorolo horde un böyle atar yemesine izin verdi ALOOOOO METZEN AKILLI OLSUN!!! Umarım bu yalnızca gayliance versyonudur, bunun bide HORDE versyonunu görürüz. Yoksa bonbalarım blizzin ofislerini eleman işte asarım keserim diye baslıyo voljini görünce götü atıyo bak cok pis olr haaa diey yan ciziyo. jaina'yada nolmus? icine onxyiamı kacmıs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ben orda voljin olsam ilk başta hex atar öyle öldürürdüm, ceset olarak kurbağa kalsın... HUMILIATTTIIIOOONNN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 abi gecen hafta uykusuzda bi umut sarıkaya karikaturu var öle oturuyo volhjin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 voljinin boyuda 4 metre masallahı var tosunumun. tosun pasa lan tam voljin. Yesil vadi bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 BonePART said: aynen bide o var thrall adam oldurmez ki lan orda oldurcekse bi suru adam var oldurcek voljin oldurebilir baine babasının intikamı icin oldurebilir slyvanas zevk icin oldurebilir thrallın bide amele sumugu gibi yapıstırmak için kafaya balyozla vurması ne abi orc history x azını kaldırıma koysaydı bare hfdhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 of varian yargılamış horde akıllı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Saeros said: of varian yargılamış horde akıllı olsun senin içinde elyıns olduğu zaten kıvrak göt blood elf oynamandan belliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Cuce said: jaina'yada nolmus? icine onxyiamı kacmıs? Geçen xpac in sonunda jainanın mekanına atom bonbası attık artifactten yapılma, savaş ordan alevlendi zaten. Rhonin jainanın gözü önünde (portaldan görüyor) yanarak öldü binlerce theramoreluyla birlikte, haliyle çizdi kafayı. http://www.youtube.com/watch?v=RQXL4c1wFAw&ytsession=2Tw6i9lzSW4yy_90LpTJq6C-9TeEjEnuUFVh3YcB_f39X9squK_Cx4tVgt6d1sy1LVFhyXnkaj5nLKYI0iw7xY79wKw08d2iKMvEQhKyxjZb0EW1qHIK9pWmHWENWqPJQFdPTHgXmJOWoEx2hPCsTpZRl72_sjh8ZKurQj9mTTjS_erF08BFyyfcKEamiyJcdr0XMRu0Dq_RU4RvJn8Ba3BakNeqHz5Xqiy4ecoL7D3zfKRfGXxdzZApqFMES0syYxOSx87DyR1u2yOmqJ5ovpX6XP4Szw9n8WahDMOXINT78ZYESZlmbqeVGl3OwH_bAjpqGq-U_q-vrFCp8vvP0aAzfmjIvr0sSjbjhloT6nGnu40r8Hcp8_yRLJ1xlJ4g8tj2PnhfIv4pOz1sArJn84lUzB0TT48tpOcirSJPkV07f9UtOwEZ5PTdAnzQDo61njOheBAaFTa8ffaHhsLYmwEjYyT1HvmMonjcG1tpEVxO8lsoUtcQn_YClKcb9MYdjJX_2PAvqkNZLo1uTNTm4hNZwQLv798C1vjnwowHhQo73r9ntmQXOWTNct0amRVHo15ntw-pSGPqkMwSkHl7ACmpFAnaKyW6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Valla jaina mı onyxia mı diye bir düşündüm önce. Sürekli savaşı engellemeye çalışan tip neye dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 olm iki dakka bos bırakıyoruz hemen bokunu cıkarıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 rhonin oldu mu yahu... doğrusu demiştim ben gingerdan mage olmaz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 vay arkadaş neler dönmüş haberimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 rhonin napıyoduki thelmore2da dalaranda olması gerekmiyomu onun. yiyişiyolarmıydı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar