bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 supporttan dönsünler yapıştırırım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Even with all these changes, we’ve tried to keep the price as low as possible. DK2 will be $350 at launch and you can pre-order the hardware starting today at www.oculusvr.com/order. We expect to begin shipping the first batch of DK2s in July, and we’ll ramp up production based on interest. Seklinde yazmislar. Retail Mid 2015 i heralde potansiyel cikacak oyunlara gore bekleriz/beklerim gibi. Tek dert su ki, retail ciktigin da bir daha gidip aliyor olacaz aleti, buyuk ihtimal daha hafif/ergonomik olacak cunku. DK2 yi de ikinci el den okutmak gibi bir secenegimiz de olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bence biraz oturmasi ve destegin gorunmesi, arti oyunlardaki performansi sonrasi karar vermek daha dogru olacak sanki. tek degil sonucta karsisinda sony ve birde cinlilerin urettigi (cin hukumetimi ne varmis arkasinda) bir model daha var. reviewleri beklerim herhalde birde destekledigi oyun sayisi ve performansi. kusturmasin pc ye karsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Morpheus da aliriz :) Bu gidisle hanim butun elektronik coplugumle beraber kapiya koyacak beni zaten. Hani bilsem DK2 yi elden cikarabilecem, pre-order dugmesi ile goz temasi coktan kurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 inanamıyorum çok heyecanlıyım siri gibi arayüz yapmış lar yes commander yeessss o nasıl bir ses ve hizmetkar öyle voice comandlar cok rahat fakat o geri gelen cevap ynemez yanında yatılır. Yeeeew Another one bites the dust ..... o nasıl ses öyle Abi çok çook güzel çok güzel .Gemi enfes hareketler enfes bir rüya sanki .Hep uzay gemim olsun cıkayım ticaret yapayım yeni yerlere gideyim yeni malzeme alayım gemiyi donatayım istemiştim ... ++++ bana siri gibi her şeyi anlıyan ve geri konusan bir akıllı gemiyi yoneten bilgisayar vermisler ...... Cok mutluyum . aaaaaahhhh weapons activate comandeeeeerrr next victim select comandeeeerrr Bu oyuna yurek dayanmaz hayali gerçekleştirmiş adamlarrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 voice command'e bahçelerdeki hurmalar gelir götünü tırmalar deyince ne oluyor abi, denesene? secret level açılacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 evde tek logitech g35 var yakında oglumla aramda kavga patlar hayatta vermem ... Oda o benim alamazsın der. YOk vermem Ben boyle bir sey gormedim bugune kadar siriden daha seksi bu ses hep bilimkurgu filimlerini seyrederken boyle bir gemi bilgsayarı olan filimlere dizilere bayılırdım... --Işık hızına gec Hemen ışık hızına geciliyor kumandan ..... (ah yakında you tube da duyarsınız o sessssssiiiiii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 bingildak said: voice command'e bahçelerdeki hurmalar gelir götünü tırmalar deyince ne oluyor abi, denesene? secret level açılacağını düşünüyorum. Sordum abi cevap vermedi yeni tanışıyoruz utanıyor herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=Vvl7uaR1sfI http://www.youtube.com/watch?v=hj2MXw8t_40 hobbo bobbo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 said: You can use mouse but you can't use Pitch+Yaw which is obnoxious as **** Soyle bisi okudum umarim dogru diildir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 sesler falan çok iyi ya, birde adam 2. videoda bildiğin uzayda uçuş dersi vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Tamam da fazla sova yonelik oynamis yani. FA acikken 20'de 1'i surede parkedebiliyorsun davayi. Video'yu goren sanacak 5 dk suruyo bi yere inme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 abicim sen önce üstteki postu quote lama sonra uzay gemisi uçurursun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 beni bu oyundan akirafes bile soğutamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 inanılmaz iyi vidyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 dreagloth said: abicim sen önce üstteki postu quote lama sonra uzay gemisi uçurursun :P Dogru soyluyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 yine boşaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 moriarty said: beni bu oyundan akirafes bile soğutamaz. Aynen.. Cok kotu hype. Mob osurdu hype npc bana bakti hype gak hype guk hype , ilk kez mmo gormus gibi :) eso dan archeage ondan buna adam maymun istahli hyper gamer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 SC'deki ship dizaynlari cok daha guzel ama ya, bu sidewinder'in sekli semali baya kotu, biraz duzeltirler ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 sırf dün 10000 kişi almış oyunu resmi açıkladıkları rakam 1 günluk premium beta satışları 10 bin ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 ben bunu kesin alıcam da 200 euro falan sdfds ne zaman düşecek fiyatı ha premium öyleymiş 60 euroluğu alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 akirafes uzay gemisi olmadan uçuyor gibi geliyor bana ama bilemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 premiumu alırı hacı ama akirafires hype ı yoruyor beni bakmıycam konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 60€ akar da ne zaman gelicekmis std beta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 oyun baya iyi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar