fizban Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Gizli said: "Direk çok net bir şekilde söylediğin şeyi duyunca enerjinin müthiş bir düzeyde olduğunu farkettim ve enerjisi yüksek olan kadınlara bayılırım. " şurada bildiğin sıvamışsair burada elim nasir yapti demek istemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 telmaşalığın da bir sınırı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Seks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 şu başlık kanserlilerin forumuna "grip şüphesiyle doktora gittim ama bişeyim yokmuş" başlığı açmak gibi bişey olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Arkadaşlar, dün gece mumlarımı tütsülerimi yaktım, etrafıma tuz döktüm, aynaları kaldırdım, bi de nolur nolmaz diye sağa sola nöbetçi olarak G.I.Joe oyuncaklarımı dizdim, meditasyon yaptım. Ruhum büyük bir rahatlamayla bedenimi terkederken ilk olarak fırsat bu fırsat diyip Victoria's Secret defile soyunma odasına yönelmeye çalıştım, ama kapıda güvenlik sıkıydı, elemanlar elektrik süpürgesiyle ruhumu çekmeye kalkınca (görünüşe göre duruma hazırlıklılarmış, astralle oraya dalmayı deneyeni çok oluyormuş. Ah Hayalet Avcıları ah) bunun iyi bir fikir olmadığını gördüm. O sırada süpürgeden kaçarken Candice Swanepoel ve Doutzen Kroes'u görünce aniden enerji patlaması yaşadım. Bu patlama beni dünya sınırlarının dışına, kahinatın bilinen limitlerinin ötesine taşıdı. Evrenin derinliklerinde yol alır sonsuzluğu içime çekerken zamanın başlangıcından bu yana var olan sırlar da birbiri ardına önümde çözülüverdi. Etrafımdaki spiritüel varlıklardan nice kadim bilgiler edindim. Sonuç mu? İlk büyümü gerçekleştirdim: Protection from Noyzura. Dikkat ederseniz bana cevap atmıyor artık, kendisine immune oldum. Tabii daha gücümün sınırlarını bilemediğim için ne kadar sürecek bilemiyorum ama şimdilik çalışıyor görülüyor. Makul ücrete sizin için de koruma ayarlayabilirim. Güzel kızların önceliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 benim hic gi joe oyuncagim olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 "nutella yerim" said: abi forumun adam başına düşen senelik sevişme ortalaması'nı bu adam arttırıyor, çok üstelemeyin kaçıp giderse 0.049 gibi düşük bi oranda kalırız çıkamayız ale ale biz neciyiz lan illa dillendirmek mi gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: Moruk şimdi bir tarot seansımdan geldim eve bıraktılar yolda sigara falan. tabikide güzel kızlar <3 Daha da isteyen vardı da yarın bir kişilik rezervasyonum boş yarın bakarım dedim. günde max 3 kişiye bakacak enerjim var ama mana kalmadı. 5000dolar diye bişey duydum doğrumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Llama said: "nutella yerim" said: abi forumun adam başına düşen senelik sevişme ortalaması'nı bu adam arttırıyor, çok üstelemeyin kaçıp giderse 0.049 gibi düşük bi oranda kalırız çıkamayız ale ale biz neciyiz lan illa dillendirmek mi gerekiyo Sen sayılmazsın. Biz avcı kültüründen bahsediyoruz, doğada antilop kovalayan aslanlarız, sen (anlattıklarına göre) suni ortamda hayvanat bahçesinde besleniyosun. Biz oda koşullarında basınca göre sıcaklık değişimi geçiriyoruz, sense ideal koşullarda genleşiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 o zaman uzun sureli partneri olan da sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: score peşinde değilim ya. unutuyorum zaten kızları. ben böyle tanky agile kızları seviyorum. hem çevik olucak hemde böyle saatlerce yüklenince acıyo macıyo yapmıcak. http://www.allgifs.com/wp-content/uploads/2013/08/follow-your-dreams.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 belki 100 tl verirler topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 imamizer said: http://www.allgifs.com/wp-content/uploads/2013/08/follow-your-dreams.gif asdadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Aman tanrım adamın iki mesajından biri şöyle seks böyle seks.. Benim gibi seks fakiri mühendisleri saadet zinciri gibi ayıklıyor lan herif =( Şu anda boğaz köprüsünü satın alsam ne güzel para toplarım hesabındayım bildiğin. Zaten 100 lira da çok bi para değil, nelere vermiyoruz ki 100 lira.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Llama said: "nutella yerim" said: abi forumun adam başına düşen senelik sevişme ortalaması'nı bu adam arttırıyor, çok üstelemeyin kaçıp giderse 0.049 gibi düşük bi oranda kalırız çıkamayız ale ale biz neciyiz lan illa dillendirmek mi gerekiyo seni tenzih ediyorum serkanım, sen de güzel ama gizli sevişenlerdensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 dirty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyandan ikinci bir Adnan Hoca çıkarabiliriz gençler. Potansiyeli kaçırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Saeros said: telefonda konuşurken nasıl smiley koyuyosun, enerjiyle mi yolluyosun *gülüşmeler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bana anca serverlardan otomatik msj geliyor lan noyan senin gibi olmamız için napmamız lazım tarot kartlarının siparişini verdim. sırada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Rewendor said: Arkadaşlar, dün gece mumlarımı tütsülerimi yaktım, etrafıma tuz döktüm, aynaları kaldırdım, bi de nolur nolmaz diye sağa sola nöbetçi olarak G.I.Joe oyuncaklarımı dizdim, meditasyon yaptım. Ruhum büyük bir rahatlamayla bedenimi terkederken ilk olarak fırsat bu fırsat diyip Victoria's Secret defile soyunma odasına yönelmeye çalıştım, ama kapıda güvenlik sıkıydı, elemanlar elektrik süpürgesiyle ruhumu çekmeye kalkınca (görünüşe göre duruma hazırlıklılarmış, astralle oraya dalmayı deneyeni çok oluyormuş. Ah Hayalet Avcıları ah) bunun iyi bir fikir olmadığını gördüm. O sırada süpürgeden kaçarken Candice Swanepoel ve Doutzen Kroes'u görünce aniden enerji patlaması yaşadım. Bu patlama beni dünya sınırlarının dışına, kahinatın bilinen limitlerinin ötesine taşıdı. Evrenin derinliklerinde yol alır sonsuzluğu içime çekerken zamanın başlangıcından bu yana var olan sırlar da birbiri ardına önümde çözülüverdi. Etrafımdaki spiritüel varlıklardan nice kadim bilgiler edindim. Sonuç mu? İlk büyümü gerçekleştirdim: Protection from Noyzura. Dikkat ederseniz bana cevap atmıyor artık, kendisine immune oldum. Tabii daha gücümün sınırlarını bilemediğim için ne kadar sürecek bilemiyorum ama şimdilik çalışıyor görülüyor. Makul ücrete sizin için de koruma ayarlayabilirim. Güzel kızların önceliği var. yerim lan seni çok tatlısın <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 axedice said: Aman tanrım adamın iki mesajından biri şöyle seks böyle seks.. Benim gibi seks fakiri mühendisleri saadet zinciri gibi ayıklıyor lan herif =( Şu anda boğaz köprüsünü satın alsam ne güzel para toplarım hesabındayım bildiğin. Zaten 100 lira da çok bi para değil, nelere vermiyoruz ki 100 lira.... herkesin arzu ettiği hayalleri vardır. herşeyi gerçekleştirmeninde püf noktaları vardır. İster teknik de , ister içsel güçlerin de ... ne dersen de herşey mümkün. hepimiz de herşeyi mümkün kılacak güçlerimizi içimize bastırıyoruz ama artık kendimizi aşmanın vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura belki önyargılı yaklaştım boş bir adam değilsin belki fakat bu tarz bir tutum yerine bu forumda tanımadığın insanlar olduğundan dolayı daha yol gösterici olsan daha mantıklı olmaz mı gerçekten birilerine yardım etmek istiyorsan, aydınlanmayı yaymak istiyorsan. Şuradan bakıldığında sadece kendine müslüman, ben böyleyim işte sizde yok tribine girmiş gibi duruyorsun halbuki anonymous bir forumda gerçekten insanlara öğretici şeyler verebilirsin, isteyen istediğini alır. Farzedelim ki sen gerçekten büyük şeyleri keşefettin, inanılmaz bir aydınlanma yaşadın, bir sonraki step tamamen egosal bir biçimde ay kızlar şöyle, ay para şöyle veya bana özel mesaj atın size tarot bakayım ama paralıdır gibi mi olmalı yoksa arkadaşlar yıllardır aslında nasıl da düşük enerjili yaşadığımı farkettim, zihin kalıplarımı yıkabiliyorum, farklı şeyler hissediyorum, isterseniz gelin size bir anlatayım veya ilgilenenler şu yollardan gitsin, şunları okusun, şu tarz bir egsersiz üstünde çalışsın, efor sarfetsin, üstüne ciddi ilgilenenlerle sohbet edelim vs şeklimde olsa mı daha iyi olur, ha sence? Bu tarz yazarak nasıl bir cevap almayı bekliyorsun ki zaten seni hiç tanımayan bir insan topluluğundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 seni bedava aydinlaticam dese adnan hocaya bile giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 nereye her şey mümkün? bireysel imkanlar dahilinde sınırlıdır insan; maddi olsun manevi olsun yetenek olsun insanların potansiyelleri ve imkanları dahilinde "çoğu" şey mümkün bir şirketin CEO su olabilirsin ama komedyen olamazsın veya tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Flameoffear said: Noyandan ikinci bir Adnan Hoca çıkarabiliriz gençler. Potansiyeli kaçırıyorsunuz. öyle bir tv projem var zaten. genç yakışıklı spiritüel bir Noyan programda her hafta manken kızlar böyle karşılıklı iltifatlar , şakalar , danslar.. ;D sponsorları ayarlayım koyarım çocuğu ne komedi olur ya . zaten tvde boy göstermek isteyen yüzlerce manken var. bende kızlarla şakala şakala spiritüel geyiklerimi subliminal olarak girerim ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar