Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Of kızlar...

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar, dün gece mumlarımı tütsülerimi yaktım, etrafıma tuz döktüm, aynaları kaldırdım, bi de nolur nolmaz diye sağa sola nöbetçi olarak G.I.Joe oyuncaklarımı dizdim, meditasyon yaptım. Ruhum büyük bir rahatlamayla bedenimi terkederken ilk olarak fırsat bu fırsat diyip Victoria's Secret defile soyunma odasına yönelmeye çalıştım, ama kapıda güvenlik sıkıydı, elemanlar elektrik süpürgesiyle ruhumu çekmeye kalkınca (görünüşe göre duruma hazırlıklılarmış, astralle oraya dalmayı deneyeni çok oluyormuş. Ah Hayalet Avcıları ah) bunun iyi bir fikir olmadığını gördüm. O sırada süpürgeden kaçarken Candice Swanepoel ve Doutzen Kroes'u görünce aniden enerji patlaması yaşadım. Bu patlama beni dünya sınırlarının dışına, kahinatın bilinen limitlerinin ötesine taşıdı. Evrenin derinliklerinde yol alır sonsuzluğu içime çekerken zamanın başlangıcından bu yana var olan sırlar da birbiri ardına önümde çözülüverdi. Etrafımdaki spiritüel varlıklardan nice kadim bilgiler edindim.

Sonuç mu? İlk büyümü gerçekleştirdim: Protection from Noyzura. Dikkat ederseniz bana cevap atmıyor artık, kendisine immune oldum. Tabii daha gücümün sınırlarını bilemediğim için ne kadar sürecek bilemiyorum ama şimdilik çalışıyor görülüyor. Makul ücrete sizin için de koruma ayarlayabilirim. Güzel kızların önceliği var.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Moruk şimdi bir tarot seansımdan geldim eve bıraktılar yolda sigara falan. tabikide güzel kızlar <3

Daha da isteyen vardı da yarın bir kişilik rezervasyonum boş yarın bakarım dedim.

günde max 3 kişiye bakacak enerjim var ama mana kalmadı.

5000dolar diye bişey duydum doğrumu
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

"nutella yerim" said:

abi forumun adam başına düşen senelik sevişme ortalaması'nı bu adam arttırıyor, çok üstelemeyin kaçıp giderse 0.049 gibi düşük bi oranda kalırız çıkamayız

ale ale biz neciyiz lan
illa dillendirmek mi gerekiyo

Sen sayılmazsın. Biz avcı kültüründen bahsediyoruz, doğada antilop kovalayan aslanlarız, sen (anlattıklarına göre) suni ortamda hayvanat bahçesinde besleniyosun. Biz oda koşullarında basınca göre sıcaklık değişimi geçiriyoruz, sense ideal koşullarda genleşiyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Aman tanrım adamın iki mesajından biri şöyle seks böyle seks.. Benim gibi seks fakiri mühendisleri saadet zinciri gibi ayıklıyor lan herif =(

Şu anda boğaz köprüsünü satın alsam ne güzel para toplarım hesabındayım bildiğin. Zaten 100 lira da çok bi para değil, nelere vermiyoruz ki 100 lira....
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

"nutella yerim" said:

abi forumun adam başına düşen senelik sevişme ortalaması'nı bu adam arttırıyor, çok üstelemeyin kaçıp giderse 0.049 gibi düşük bi oranda kalırız çıkamayız

ale ale biz neciyiz lan
illa dillendirmek mi gerekiyo

seni tenzih ediyorum serkanım, sen de güzel ama gizli sevişenlerdensin
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Arkadaşlar, dün gece mumlarımı tütsülerimi yaktım, etrafıma tuz döktüm, aynaları kaldırdım, bi de nolur nolmaz diye sağa sola nöbetçi olarak G.I.Joe oyuncaklarımı dizdim, meditasyon yaptım. Ruhum büyük bir rahatlamayla bedenimi terkederken ilk olarak fırsat bu fırsat diyip Victoria's Secret defile soyunma odasına yönelmeye çalıştım, ama kapıda güvenlik sıkıydı, elemanlar elektrik süpürgesiyle ruhumu çekmeye kalkınca (görünüşe göre duruma hazırlıklılarmış, astralle oraya dalmayı deneyeni çok oluyormuş. Ah Hayalet Avcıları ah) bunun iyi bir fikir olmadığını gördüm. O sırada süpürgeden kaçarken Candice Swanepoel ve Doutzen Kroes'u görünce aniden enerji patlaması yaşadım. Bu patlama beni dünya sınırlarının dışına, kahinatın bilinen limitlerinin ötesine taşıdı. Evrenin derinliklerinde yol alır sonsuzluğu içime çekerken zamanın başlangıcından bu yana var olan sırlar da birbiri ardına önümde çözülüverdi. Etrafımdaki spiritüel varlıklardan nice kadim bilgiler edindim.

Sonuç mu? İlk büyümü gerçekleştirdim: Protection from Noyzura. Dikkat ederseniz bana cevap atmıyor artık, kendisine immune oldum. Tabii daha gücümün sınırlarını bilemediğim için ne kadar sürecek bilemiyorum ama şimdilik çalışıyor görülüyor. Makul ücrete sizin için de koruma ayarlayabilirim. Güzel kızların önceliği var.

yerim lan seni çok tatlısın <3
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Aman tanrım adamın iki mesajından biri şöyle seks böyle seks.. Benim gibi seks fakiri mühendisleri saadet zinciri gibi ayıklıyor lan herif =(

Şu anda boğaz köprüsünü satın alsam ne güzel para toplarım hesabındayım bildiğin. Zaten 100 lira da çok bi para değil, nelere vermiyoruz ki 100 lira....

herkesin arzu ettiği hayalleri vardır. herşeyi gerçekleştirmeninde püf noktaları vardır. İster teknik de , ister içsel güçlerin de ... ne dersen de herşey mümkün. hepimiz de herşeyi mümkün kılacak güçlerimizi içimize bastırıyoruz ama artık kendimizi aşmanın vakti geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura belki önyargılı yaklaştım boş bir adam değilsin belki fakat bu tarz bir tutum yerine bu forumda tanımadığın insanlar olduğundan dolayı daha yol gösterici olsan daha mantıklı olmaz mı gerçekten birilerine yardım etmek istiyorsan, aydınlanmayı yaymak istiyorsan.

Şuradan bakıldığında sadece kendine müslüman, ben böyleyim işte sizde yok tribine girmiş gibi duruyorsun halbuki anonymous bir forumda gerçekten insanlara öğretici şeyler verebilirsin, isteyen istediğini alır.

Farzedelim ki sen gerçekten büyük şeyleri keşefettin, inanılmaz bir aydınlanma yaşadın, bir sonraki step tamamen egosal bir biçimde ay kızlar şöyle, ay para şöyle veya bana özel mesaj atın size tarot bakayım ama paralıdır gibi mi olmalı yoksa arkadaşlar yıllardır aslında nasıl da düşük enerjili yaşadığımı farkettim, zihin kalıplarımı yıkabiliyorum, farklı şeyler hissediyorum, isterseniz gelin size bir anlatayım veya ilgilenenler şu yollardan gitsin, şunları okusun, şu tarz bir egsersiz üstünde çalışsın, efor sarfetsin, üstüne ciddi ilgilenenlerle sohbet edelim vs şeklimde olsa mı daha iyi olur, ha sence?

Bu tarz yazarak nasıl bir cevap almayı bekliyorsun ki zaten seni hiç tanımayan bir insan topluluğundan..
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Noyandan ikinci bir Adnan Hoca çıkarabiliriz gençler. Potansiyeli kaçırıyorsunuz.

öyle bir tv projem var zaten. genç yakışıklı spiritüel bir Noyan programda her hafta manken kızlar böyle karşılıklı iltifatlar , şakalar , danslar.. ;D sponsorları ayarlayım koyarım çocuğu ne komedi olur ya . zaten tvde boy göstermek isteyen yüzlerce manken var. bende kızlarla şakala şakala spiritüel geyiklerimi subliminal olarak girerim ;D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...