bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 başlığı da troller gibi olmak istemiyorum ama adamlar hala PoE seviyesine gelecez diye kasıyor, koca blizzard'sın lan utanman olsun, sen piyasaya önderlik edip yeni ufuklar açacaksın 1 avuç life savings le yapılmış oyunu yakalamaya çalışmayacaksın. yazılanların hiçbiri yenilik değil, eksiklerin giderilmesi. olması gereken hatta release edilmesi gereken noktaya getirmeye çalışıyorlar hala. 1.5 yıl oldu neredeyse, gerçekten ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 öff bıngıldak tutturmuşsun PoE seviyesi diye gidiyorsun, gören de birşey sanacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 poe fersah fersah iyi diablodan hayır stat customization ne işe yarayacak ki, str yerine dex niye gitsin barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 oynak barbar yapmak istiyodur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 o kadar iyi ki, 2007'den beri H&S oyunlarının temel taşı olan desync problemini çözemediler. Congrats. Neyse, konu bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ufacık firma 2007 den beri olan sorunu çözemediler vs çok kolay bir şey random haritada desynci çözmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 3-5 dolar veririm hadi 10 olsun ötesi yorumlara bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 alırım. paladin diye yanan bünyeye ilaç gibi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 http://diablo3.judgehype.com/screenshots/gamescom2013/conference/25.jpg L70 Dead Man's Legacy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 pvp gelmedi mi lan hala, 1 senedir bakmıyorum oyuna temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Stat'lerin boostlanmış halinden ne farkı var bu yeni dropların.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 poe ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 path of exile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Edgar Allen.. Path of Exile. İhtiyacımız olan değil hak ettiğimiz hack&slash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Kusura bakmayın ama Diablo 3 grafiklerini korusun Poe mekaniklerini alsın,Rmah ı kaldırsın al sana gül gibi oyun.Zaten konu olarak kat ve kat üstün.Yani ufak bi firma blizzarddan daha iyi hack n slash mekanigi,itemizasyonu yaparsa bunu f2p gerçekleştirirse tabii ki saygı duyulur. Rmah kalkmadıkça da almam ben bu oyunu.İtem düşürmenin zevkini aldı bok etti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 konu derken? loop a aldı adamlar neyi kat ve kat iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Diablo nun konusu iyi bi geçmişi var.3 ün senaryosu bok gibi olabilir ama ben genel olarak seriyi kastettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bu kadar iyi bi konuya sahip oyun bu mekaniklerle ve senaryoyla bu kadar bok edilebilirdi.Bi de üstüne Rmah tüy dikti.Kastım o zaten ister kabul edin ister etmeyin Diablo 3 ün uapması gereken her şeyi Poe yaptı.Grafikleri bok ediyor o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yeni act var mı? act 2 hala var mı? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 hala pvp yok oyunda.. zaten gelmeside imkansız. RMAH oldukça pvp son derece saçma olacaktır.. oyunu baştan yapsalar yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 arkadaş soulstone u gene ebesinin örekesine mi gömmeye çalışıyorlar :D Ulan kötülük hep yer altından geldi, niye sürekli yer altına gömüyonuz bok mu var, saklayın kasada biyerde yukarlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Vay anasını sevgili seray severler. Lan 3 yıl önce diablo 3 çıkacak üstüne expi çıkacak ve zerre kaale almayacaksın deseler "Git bi çay demle" der kovardım. Şimdi düştüğüm hale bak. Hayır öyle bir hayal kırıklığı ki kimse kaale almamış. Öle 3-5 kişi bişiler yazmış hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Gene alırım oynarım 1 ay. Ama bir tane yeni class az. 2 bekliyodum ben. Bi str bazlı (paladin vs.), bir tane de druidimsi bi' şey. Crusader da güzel duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Black soulstone yanarak kayboldu, yeryüzüne düsmedi diyenlerin icinde patlasin bu trailer. Görsel aciden degerlendirmek istiyorum ve mükemmel demek istiyorum. Blizzard'in hazirladigi film icin de ayri heyecanlaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Selamisahin said: Gene alırım oynarım 1 ay. Ama bir tane yeni class az. 2 bekliyodum ben. Bi str bazlı (paladin vs.), bir tane de druidimsi bi' şey. Crusader da güzel duruyor. ikimiz takiliriz bosver bunlari :) Bende iki class bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar