totemic Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Milletin profillerine bakıyorum 2şer 3er aynı herodan levellemişler. (Hepsi de normal hardcore değil). Sıfırdan baslamak biryerden sonra güzel oluyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Gelecek ilk patch'in -şimdilik- class değişiklikleri. Crusader'a bayağı yoğunlaşmışlar, sanırım herkesin isyan ettiği yüksek cd, gereksiz ability gibi şeyleri düzeltiyorlar. Crusader oynayanlar değişiklikleri yorumlarsa daha sağlıklı olur hepimiz için tabii. http://www.diablofans.com/news/48018-diablo-3-reaper-of-souls-first-patch-2-0-4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 totemic said: Milletin profillerine bakıyorum 2şer 3er aynı herodan levellemişler. (Hepsi de normal hardcore değil). Sıfırdan baslamak biryerden sonra güzel oluyor heralde.Achievement yüzünden olabilir mi? Bana en gereksiz gelen achievement onlar gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 crusader değişiklikleri kullanılmayan ability'leri rakamsal olarak bufflamaktan ibaret olarak yorumlanabilir. sınıfın temel sorunlarına el atılmamış, şu andaki mevcut yaygın oynanan build'lerin sahipleri için zerre kadar bir değişiklik yok. benim şahsen ne dmg ne de defansım artacak. wrath regen, wrath cost, uzun cd filan bunlar için birşey yok halen. akkhan seti tamamlayıp perma akarat's champ gezmeyen gene sürünecek resource ve cd konusunda. oynayanlar pes edip sınıfı bırakana, oynanma miktarı dibe vurana kadar gerçek anlamda buff gelmeyecek görünüşe bakılırsa. o da ilk aydan sonra olur muhtemelen meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 şöyle bi grafik var, ne kadar doğru bilmiyorum. Buna bakılırsa Rift farmlamak gear upgrade için en mantıklısı, bounty falan uğraşmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 crafting mat.'lar bufflandı son patchle, deaths breath ayarına geldiler. tormentin leg atma ihtimali daha yüksek normale göre ama normalde çok hızlı ilerlendiği için aradaki fark kapanabiliyor. yani eğer damage iniz torment seviyesinde hızlıca dönmeye yetmiyorsa normal oynamak daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 damage sıkıntı değil ya pek. monk biraz adam oldu benim, tek eksiğim thunderfury / shard of hate bu ikisinden birisi. Dün gece solo t3 farmladım, 3 defa falan öldüm heralde bounty boyunca onda da 1 rare 1 elite pack üstüste bindi. Rare waller extra health arcane desecrator, Elite waller arcane plagued avenger, ölmemek zor zaten onlara da dar alanda gelince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 stimpak said: şöyle bi grafik var, ne kadar doğru bilmiyorum. Buna bakılırsa Rift farmlamak gear upgrade için en mantıklısı, bounty falan uğraşmaya değmez. Aynen, bountyler para ve key için sadece. Item istiyorsan rift en efektifi. Herşey bir yana Blizzard oyunu fixleyeyim derken mevcut zorluk seviyeleriyle oynamazlar umarım. Şu anda müthiş keyifli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 key ne keyi ben pek takip etmedim yeni contenti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Rift açmak için 5 tane rift keystone gerekiyor o da bounty yaptıkça toplanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Bountylerin sonunda alınan cachelere özel düşen itemlar olması lazım ve bunların bazıları çok etkili. Ring of royal grandeur var mesela, set bonus için gereken set item sayısını düşürüyor ve 2 farklı set ile gezme imkanı ortaya çıkıyor vs. Bunları farmlamak için bounty farmlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 peki drop rate dısında iten lvl artıyomnu zorlukla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Bide her itemın ilvlını görebileceğimiz bi addon falan var mı? Yoksa hepsi aynı ilvlda düşüyor da iyi/kötü mü rolluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 ctrl'ye basıp item'a tıklarsan aralığı görüp karşılaştırabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Şunun gibi gözüküyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 o nası bi wand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bu yeni gelen featlerle farmı efektif bir şekilde legendary çıkartmaya dönüştürmüşler mi? ros öncesi 2.0 gibi değil di mi? saat başı 1 legendary düşürebiliyor muyuz mesela efektif oynuyorsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 torment 3 farmlıyorum ben public gamede genelde düşüyor hızlı farmda 1-2 saatte 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 bingildak said: bu yeni gelen featlerle farmı efektif bir şekilde legendary çıkartmaya dönüştürmüşler mi? ros öncesi 2.0 gibi değil di mi? saat başı 1 legendary düşürebiliyor muyuz mesela efektif oynuyorsak? şansına kalmış ama düşüyor genelde. gerçi işime yarayan 2 tane düştü şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 guernica said: o nası bi wand Fake bi wand :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 legendary droplar dışında peki gear upgrade oluyor mu zamanla? atıyorum legendary düşmese bile işte düşen malzemelerle craftlarla vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Craftla eğer tarifini bulduysan legendary item yada set yapabiliyorsun. Onlarda legendary bir materyal istiyor. Onların düşme şansı daha yüksek. Birde eskisi gibi soketlere gem ekliyorsun. Ha birde mistik düşen itemda 1 statı tekrardan rollayabiliyor. int item düştü str yapabiliyorsun. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 allah belasını versin o legendary craftların. 1 tane recipe düştü sadece, 30 tane materyal var ama lanet olası elimdeki recipein matı düşmüyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 BalisticGel said: Ha birde mistik düşen itemda 1 statı tekrardan rollayabiliyor. int item düştü str yapabiliyorsun. Bu kadar. Şunu biraz açalım ama. Wizardsan %99 int itemı düşer str düşmez. Misal silah düştü süper ama soket yok, vitalityi sokete çevirir crit gemi takarsın. Ya da crit + int + life on hit itemı düştü. Life on hiti crit damage a çevirirsin üç damage özelliği birden olur. Falan filan. Ballistiğin dediğini de yapabiliyorsun tabi, misal wizarda soketli critli mritli çokzel balta düştü ama legendary özelliği melee classlarda çalışıyor, hop onu barbara aktarıyorsun sonra intelligence ı strye rerolluyorsun. Bu arada 1 itemda yalnızca 1 özelliği rerollayabilirsin, ama istediğin sonuç çıkana kadar bunu (artan maliyetle) tekrar tekrar yapabilirsin. Bide her reroll gold yanında craft mat. da istiyor. Legendary bi silaha soket rerolllamak için her defasında legendary craft mat. harcaman lazım 1 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar