Feamer Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 ign.com top 100 games: http://www.ign.com/lists/top-100-games/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 moar liek top 100 clickbait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 1. Maryo :P Blizzort oyunları 41. 42. 43. He yav he he huahuauha. IMDB top 100 bile daha mantıklı liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Listeyi yapanlar Nintendo manyağı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 bokum gibi liste olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 oyunların geldiği nokta böyleyken, o liste de çok isabetli seçimlere sahip olmuş. https://www.youtube.com/watch?v=FCeEvQ68jY8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Fallout 2 92... yav he he... aslında Pati içi bir anket hazırlayıp kendi Top 100'ümüzü mü yapsak bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ilk 20 sırada 1995-2005 arası rpg ve mmorpg'lerin yer aldığı patates bir liste olur bizimki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 bi de milletin beğendiği oyuna nasıl beğenirsin bunu allahın kezbanı diyerek çıkışırız. tamam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Sam said: ilk 20 sırada 1995-2005 arası rpg ve mmorpg'lerin yer aldığı patates bir liste olur bizimki de. Tabiki bu, ℅90i pc oyunu, yuzde 80 ise izometrik ile fps olur 3-4 koylu pubg, dota filan diye diretir vs lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ben 1e witcher3'ü 2 ye skyrim'i koyarım. son zamanlarda en fazla vakit harcadığım 2 oyun bu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Torment, Fallout, Arcanum, Bloodlines, KotOR2, MotB diye başlarız, bu oyunları en iyi saymayanlara da hakaret eder ne kadar basit insanlar olduklarını tekrardan hatırlayıp kendi üstünlüğümüzle sarhoş olur eğleniriz. Yapalım ya aslında. Kimin neye oy verdiği belli olsun ki aşağılama faslı tam gaz geçsin. Biraz da underrail ve AoD övdüm mü benden keyiflisi yok ya kesin yapmak lazım böyle bi topik. Bide indie bölümü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Dota 2 > All KappaPride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Bone said: oyunların geldiği nokta böyleyken, o liste de çok isabetli seçimlere sahip olmuş. https://www.youtube.com/watch?v=FCeEvQ68jY8 2. oyun, 5. oyundan daha iyi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 ben oynamamıştım far cry 3 aldım gayet iyi 5 i de izliyorum twichten filan ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 axedice said: Torment, Fallout, Arcanum, Bloodlines, KotOR2, MotB diye başlarız, bu oyunları en iyi saymayanlara da hakaret eder ne kadar basit insanlar olduklarını tekrardan hatırlayıp kendi üstünlüğümüzle sarhoş olur eğleniriz. Yapalım ya aslında. Kimin neye oy verdiği belli olsun ki aşağılama faslı tam gaz geçsin. Biraz da underrail ve AoD övdüm mü benden keyiflisi yok ya kesin yapmak lazım böyle bi topik. Bide indie bölümü falan. Hatta ilk taşı atalım Fallout 4 kesinlikle ilk 100 de değil doğru mu arkadaşım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Laurelin said: Sam said: ilk 20 sırada 1995-2005 arası rpg ve mmorpg'lerin yer aldığı patates bir liste olur bizimki de. Tabiki bu, ℅90i pc oyunu, yuzde 80 ise izometrik ile fps olur 3-4 koylu pubg, dota filan diye diretir vs lel en azindan 2 den fazla rts olur. baya kotu bi liste bu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Feamer said: Bone said: oyunların geldiği nokta böyleyken, o liste de çok isabetli seçimlere sahip olmuş. https://www.youtube.com/watch?v=FCeEvQ68jY8 2. oyun, 5. oyundan daha iyi !!! Değil. Farcry 2'deki gereksiz düzeydeki kimi görsel detaylar oyunu genel olarak Farcry 5'den iyi yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Laurelin said: Sam said: ilk 20 sırada 1995-2005 arası rpg ve mmorpg'lerin yer aldığı patates bir liste olur bizimki de. Tabiki bu, ℅90i pc oyunu, yuzde 80 ise izometrik ile fps olur 3-4 koylu pubg, dota filan diye diretir vs lel burada cok cesit koylu var ama klasiklerin top 100 haketmedigini iddia edenlerden buyuk koylu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 quixef said: axedice said: Torment, Fallout, Arcanum, Bloodlines, KotOR2, MotB diye başlarız, bu oyunları en iyi saymayanlara da hakaret eder ne kadar basit insanlar olduklarını tekrardan hatırlayıp kendi üstünlüğümüzle sarhoş olur eğleniriz. Yapalım ya aslında. Kimin neye oy verdiği belli olsun ki aşağılama faslı tam gaz geçsin. Biraz da underrail ve AoD övdüm mü benden keyiflisi yok ya kesin yapmak lazım böyle bi topik. Bide indie bölümü falan. Hatta ilk taşı atalım Fallout 4 kesinlikle ilk 100 de değil doğru mu arkadaşım? fallout 4 evlat olsa sevilmez horizon zero dawn falloutdan daha fallout bir oyun misal RPG olma gibi bir iddeasi olmamasina ragmen, hop oturup hop kalkarak bole ilk fallout 1 den aldigim keyife yakin bir keyifle oyniyorum, lore unu hevesle okuyorum filan mis gibi radyasyonsuz, nukesuz post-apoc setting yapmis adamlar fallout 4 sims ile ayni kategoride yarisabilir ama problem yok ehuehu , skyrime harcadigim modlama eforunun %1ini bile harcamak gelmedi icimden, duzeltilemicek kadar kotu yeni TES gelicekse bu gerzekler yeni motor yapmak zorunda artik, kaldirmiyor bu hurda. bi gen daha ayni boku sokustururlarsa normieler bile kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 yarın fo5 çıkarsalar da oynasam.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 https://i.imgur.com/CeLd2w5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 napayım pati eko çemberine uyamadım, 10 yıl wow oynayıp birinci torment seçemedim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Komutan said: Değil. Farcry 2'deki gereksiz düzeydeki kimi görsel detaylar oyunu genel olarak Farcry 5'den iyi yapmıyor. 7.62 merminin tenekeyi delmesi gereksiz görsel detaymış eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2018 Tüm oyunlar içerisinden top 100 seçmek baştan yanlış. Seksenler, doksanlar vs gibi aralıklara bölüp her aralığın top 10u vs seçilse bi tık kurtarabilir. Sallıyorum Fifa 98 i döneminin en iyi spor oyunu seçebilirsin belki ama bu 18 in yanında çok kötü olduğu gerçeğini değiştirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar