senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 benim orda anlatmak istediğim farklıydı da neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Ne anlatıyorsun bir de biz anlasak. CRT'lerde input lag yok gibi birşey zaten. Zamanında kullanılan CRT'lerin de refresh rate'leri 100-120'yi buluyordu. Gene 50 fps'de leş gibi oluyordu FPS'ler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 crt'de framerate yüksekti, gecikme düşüktü. en kötü crt monitörüm 75hz'di. shooter oyunlarda yine önemliydi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 senko said: benim orda anlatmak istediğim farklıydı da neyse... ne ki ben de anlamadım cidden crt monitörler daha kötüydü şimdiki nesil şımarıkça 60+ fps istiyor mu diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 senko said: millette ne taktık ya 60fps olayına herkes 30 ile 60 arasındaki farkı anlıyorum diyor da kim doğru kim yalan söylüyor belli değil. valla ben oyunlarda 45 fps'nin altında düşmeye başladığı zaman oyunun kasılmaya başladığını hissediyorum. 30'un altında ise iyice tak tuk etmeye başlıyor. göz meselesi değil, oyunun sunduğu tepki meselesi. hani cs'yi laglı oynarsın da, butona bastığında 3 saniye sonra ateş etmeye başlar felan ya, işte bu da öyle hissettiriyor. hatta şöyle örneklendiriyim, 120+ fps = 5ms ping 60+ fps = 20ms ping 45-60 fps = 75ms ping 30-45 fps = 150ms ping 15-30 fps = 300ms ping 5-15 fps = 1000ms ping 0-5 fps = 15000ms ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 senko haklı siz haksızsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 oyun ne kadar hareketliyse o kadar hissediliyor, shooterlarda 40 altında sıkıntı yaşıyorum. 25 filan bayağı zor hareketli hedefler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 https://dl.dropboxusercontent.com/u/829607/ANOTHERDAY/010/01.jpg https://dl.dropboxusercontent.com/u/829607/ANOTHERDAY/010/02.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 burada kızla erkek aslında romantik bir an yaşıyor ve erkek seni seviyorum diyor burası çok güzel bir sahne yedirmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 bi dur 3-5 kişi gelip güleydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Hayır, burada erkek ve arcanum arasında romantik bir sahne yaşanıyor. Arcanum is life Arcanum is love http://www.mobygames.com/images/covers/l/107957-arcanum-of-steamworks-magick-obscura-windows-other.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 öf be. 3 ay önce ilk kez sonunu getirdim arcanumun. hala etkisindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Şu an gaza geldim, açıp oynayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Ben de geldim gaza. İki kere oynamış, ikisinde de yarıda bırakmıştım. Bi ara bitirmek üzere yükleyeyim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 ben de yukleyecegim ne varsa eski oyunlarda var rpgleri bile konsol uyumlu yapiyorlar at cope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Shean said: burada kızla erkek aslında romantik bir an yaşıyor ve erkek seni seviyorum diyor burası çok güzel bir sahne yedirmem MUH HEAD-CANON. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 ya sen kim head-canon diyorsun ya ben doğuştan horimiya fanıyım alo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=dzFy5_wUFp8&feature=youtu.be&app=desktop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 birileri CD projekt redi satin almaya calisiyormus hisseler ile, hostile takeover, acil toplanti yapacaklarmis, CD Projekt Red has called for the extraordinary general meeting of shareholders to be held on November 29th. According to the schedule, there are 3 points that will be covered: -Vote on whether or not to allow the company to buy back part of its own shares for 250 million PLN ($64 million) -Vote on whether to merge CD Projekt Brands (fully owned subsidiary that holds trademarks to the Witcher and Cyberpunk games) into the holding company -Vote on the change of the company's statute. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 haydaa, tam cyberpunk öncesi kötü oldu. umarım başarısız olur ele geçirme harekatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2016 usa'in myanmar'a yıllar önce koyduğu ambargo yüzünden origin patlamış tüm ülkede. https://www.youtube.com/watch?v=gwpXvbR7MFQ gaben gelsin vergi versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 One Night Stand After a night of fun, passion, and one too many drinks, you awake to discover a complete stranger lying naked beside you in bed. With only hazy memories of what happened last night, explore a stranger's bedroom in search of clues and try and piece together the truth. http://store.steampowered.com/app/549860/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2016 steam store sayfasi sonunda update olmus: http://store.steampowered.com/about/newstore2016/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 new releases bence biraz fazla aşağıda kalmış, soldan basınca da ayrı sayfaya gidiyor. onmun dışında kompleksliğini başarılı buluyorum aslında normalde adı sanı duyulamayacak oyunları bulabilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2016 PROCESSOR Intel Core-i7 6950X •10 cores overclocked to 4.0 GHz •25 MB cache •Intel Turbo Boost Max Technology 3.0 •Socket LGA 2011‑3 GPU Nvidia Titan X (2) •12GB GDDR5X per GPU •1531 MHz boost clock DISPLAY Acer XB321HK 32-inch 4K G-SYNC •32 inches •2160p •Nvidia G-SYNC MOTHERBOARD ASUS ROG Rampage V Edition 10 •Metal-reinforced PCIe slots •SupremeFX Hi-Fi USB DAC + SupremeFX Audio •5-zone RGB onboard lighting RAM 128GB Corsair Dominator Platinum Special Edition DDR4 •It is actually impossible to install more RAM SSD Intel 750 Series PCIe NVMe 1.2TB (2) •Read/write speeds of up to 2200/1200MB/s •4K random IO 440K/290K IOPS HDD Seagate Barracuda Pro 10TB Helium (4) •The world's largest consumer hard drive PSU EVGA SuperNova T2 1600W •Titanium efficiency rating COOLING EKWB water cooling, custom-built •Custom-created "PC Gamer red" dye CASE Modified CaseLabs Mercury S8 http://www.pcgamer.com/lpc-video/ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar