Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hayır bide en başa konsol UI'ine en ufak bi değişiklik yapmadan mouse hareketini bile düşünmeden fallout4ü yazmaları falan

10 reasons this year diyince VRdı şuydu buydu yenilikleri sayacak diye düşündüm.
Mesaj tarihi:
dragon quest heroes pc'ye geliyormus
http://gematsu.com/wp-content/uploads/2015/11/DQH-Steam-Ad-Leaked.jpg

vay anasini arkadas bilseydim almazdim ps4e. neyse umarim bastan sagma bir port olmaz.
Mesaj tarihi:
knox said:

vay anasini arkadas bilseydim almazdim ps4e. neyse umarim bastan sagma bir port olmaz.[/quote

muhtemelen fazla ugrasmadan ayni oyunu port etmislerdir..pc de sorunlu olabilir o yuzden uzulme..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu arada yeni amd crimson sürücüsüyle fps düşüşü olan yerler biraz daha rahatladı gibi bende. bazı amd kullanıcıları pusula bozuluyor demiş ama 380'i olanlarda sorun olmamış gibi, bende de olmadı. denemek isteyen varsa bilgisine.

hp cap var mı acaba? Var diyen bilgi bulamadım ama yok diyen de.
Mesaj tarihi:
knox said:

http://gematsu.com/wp-content/uploads/2015/11/DQH-Steam-Ad-Leaked.jpg

vay anasini arkadas bilseydim almazdim ps4e. neyse umarim bastan sagma bir port olmaz.

cikti bu.
Mesaj tarihi:
dandik bi oyun tarzı ya. dq ismini kullanıp neydi o çin oyunları işte bilimum anime oyunu, gelen geçene dalıyosun onun gibi yapmışlar. video bile izlemedim.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

http://i.imgur.com/d8I0yvR.jpg

context: said:

390x = more vram than needed = car has more tires than needed.
970 = known for advertising having 4gb of ram, only has 3.5gb with the other .5gb being slow = car is missing a tire
950 = pretty much a the higher end replacement for the 750ti with a 900 series badge = car pretending to be a better car
Titan x = very expensive gpu that has very minuscule heat issues with it's VRAM = very expensive car on fire
R9 Nano = A GPU designed ground up to be in a tiny form function = A tiny car
Air cooled Fury = long as shit
390x2 (Jesus, 4 8-pin power connectors) = crossfired 390's cased into one GPU = two cars stacked on top of each other
Fury X = Fury X has the water cooling tubes coming out the back end
Mesaj tarihi:
donanim'a acmak istemiyorum tek soru icin ama sizce upgrade icin en dogru zaman hangisi?

dx 12 yayginlastiktan sonra diye dusunuyorum am bilemedim

en son 2011'de op makina toplamistim dx 11 icin
Mesaj tarihi:
dx12 yaygınlaşması daha yıllar alır win10'a bağlıyken. ne zaman eskimişse, istediğin yeni oyunlar low settings'e gelmişse o zaman upgrade en doğrusu.

önümüzdeki yıl çıkan yeni hbm memory'li kartlarla upgrade uygun bir zaman olacak tahminimce.
Mesaj tarihi:
isin tezati aslinda console api lerinin daha low level olmasi dx12 den.

sorun da orda zaten. dx12 icin yapilacak bir gelistirme ps4 ya da xbox ta hic bir sey kazandirmayacak su asamada. o yuzden ne gerek var diyerek pc icin efor sarfetmeyecekler uzun sure.
  • Yeni Oluştur...