Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ben de yılbaşından beri oynuyorum, guide falan bakmadan 34. round gördüm gururluyum o yüzden 🙂 Magic Deck'te.

Sırayla her deck'te endless açmaya çalışıyorum, oyalıyor. Ama arada atmalık kısmına çok katılamadım çünkü 20-30 round sürdü mü epey zaman yiyor fark ettirmeden.

eldar tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
eldar, 12.01.2025 04:52 tarihinde dedi ki:

Ben de yılbaşından beri oynuyorum, guide falan bakmadan 34. round gördüm gururluyum o yüzden 🙂 Magic Deck'te.

Sırayla her deck'te endless açmaya çalışıyorum, oyalıyor. Ama arada atmalık kısmına çok katılamadım çünkü 20-30 round sürdü mü epey zaman yiyor fark ettirmeden.

Arada atmalik derken tüm roundlari tamamlamak zor olur, ama telefonda mesela her round sonunda save ediyor, çat diye cikip girince devam edebiliyorsun. Hatta bazen round ortasinda cikip girince de devam ettigi oldu. Uygulamayi kapatmayinca sorun olmuyor sanirim. 

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

bayağı yararlı olmuş, EA normalde almamaya çalışıyorum. Çünkü aldığımda bile tamam önce oyun çıksın sonra bakarım diyerek yine kenarda tutuyorum. Malum $ a da geçtik çok acelesi yok artık adamlar bir anda release de fiyatı arttırmayacaksa tabi.

Mesaj tarihi:

Sports Interactive regret to inform that, following extensive internal discussion and careful consideration with SEGA, we have made the difficult decision to cancel Football Manager 25 and shift our focus to the next release.

For the large numbers of you who pre-ordered FM25, we thank you enormously for your trust and support – we’re very sorry to have let you down. Please see the FAQs below on obtaining your refund.

https://www.footballmanager.com/news/development-update-football-manager-25-1

• Kustum 1
  • Yeni Oluştur...