Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Ben kapadım 2 hesabıda. Çok ekstrem birşey olursa da açmam. Zaten çok zaman bulamıyorum yeni iş yüzünden, bu üstüne tuz biber oldu. Yoksa arada yine casual takılırdım. Şu koşullarda zırnık vermem bu gerizekalı, penis kafalı firmaya. gg blizz. Tek beklediğim D4, o da release den 3 sene sonra en ucuza bulursam falan oynarım. Duyarlı RP si yapmıyorum, batsın p..venkler.

Mesaj tarihi:
2 saat önce, Ovacikpirinci dedi ki:

warcraft 3'e tecavüz ettikleri için yargılanmalılar. onlarca kişinin çocukluk anılarını kirlettikleri için yaptıkları bir nevi çocuk istismarı da sayılabilir. 

https://www.wowhead.com/news/bloomberg-report-unveils-warcraft-iii-reforged-development-issues-323518

Alıntı

But the project was never a priority for the company, in part because a remaster of an old strategy game had little chance of becoming the type of billion-dollar product that Activision wanted, according to the people, who asked not to be named because they weren’t authorized to speak on company matters. With Blizzard pressured to focus on its biggest franchises, Warcraft III: Reforged couldn’t get the ambitious budget that its leaders wanted.

adamlara yeterli para vermeden hadi yapın demişler, üstüne bakmışlar baya preorder var hadi hadi hemen açın oyunu demişler bide....

artık blizzard diye bir şirket yok. sadece activision var.

Mesaj tarihi:

Seneler oncesi blizzard calisanlari sirket otoparkinda arabada yatiyor, maaslar cok dusuk, ozluk haklari berbat falan diye bayagi bir haber vardi. Patlamalarinin bu kadar uzun surmesi sasirtici.

Mesaj tarihi:
On 25.07.2021 at 21:39, Oce4n dedi ki:

artık blizzard diye bir şirket yok. sadece activision var.

2010-2012'den beri öyle. uzatmaları oynuyor Blizzard.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Wish I could get those 12 years of my life back uaheuhaeuhaehu

dayı 12 yıl kimbilir kaçbin yüz dolares kaldırdın blizzorttan, artislik yapma böyle

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

15 yıl bilizzortu itibarsızlaştırma kürsüsü başkanlığı yapmış biri olarak bugünleri göreceğimi biliyordum, nihayet isimleri beş para etmez bir hale geldi. hakediyorlar da, hakikaten iğrenç adamlar çalıştırmışlar.

01e.png

033

6e5.png

Sam tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
10 saat önce, Cokomantis dedi ki:

yok milletin tech alpha'yı didiklemesini bekleyip us store link'inden 40 dolara aldım, dolar 8 lira filandı o ara.

(her sene kolofdatiye 500+ lira vermediğim icin vicdianım rahat ?)

haha aptal 500 lira vermiş.
senin anana bacına cube crawl yapsalar hoşuna gider mi

• Yeni Oluştur...