Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 ..çtığımın EA'sı... https://store.steampowered.com/app/1328670/Mass_Effect_Legendary_Edition/ 420TL çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Almayı planlıyordum, vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 remastered gibi gözükmüyor. çıksın bi bakarız malum sitelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 hiç oynamayan birisi için mantıklı olabilir de. hani çok da eski grafikleri yoktu sanki birinci oyunun bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Lannnn.. Five years later, Warner Bros gets its Middle-Earth: Shadow of Mordor Nemesis system patent https://www.eurogamer.net/articles/2021-02-06-five-years-later-warner-bros-gets-its-middle-earth-shadow-of-mordor-nemesis-system-patent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 AC'den çaktıkları mekaniklerin parasını da versinler, bu ne saçmalık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 bunun patentini alalı baya olmuştu diye biliyordum. belki başvurduklarında ya da bilmemne aşamasını geçtiklerinde filan görmüşümdür, bilemedim. wb kadar aşağılık publisher az, ea'le aktibizon'la yarışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Temmuz'da aldığım bilgisayarın ekran kartı şu anda Temmuz'da aldığım bilgisayardan daha pahalı neredeyse. Oha yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 evet ben de bayağı saçmasapan rakamlar görüyorum, iyi ki değiştirmişim ekran kartını. mantıken 3xxx serisini beklemek lazımmış gibi görünüyor ama fiyatı da 3 katı olunca uygulamada öyle değil fiyat/performansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 valla ben daha 2 ay önce aldığım 3080 için bile iyiki almışım diyebiliyorum. şimdi almaya kalksam 2 3k daha fazla verirdim tabi stok bulabilirsen şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 2 saat önce, Sam dedi ki: evet ben de bayağı saçmasapan rakamlar görüyorum, iyi ki değiştirmişim ekran kartını. mantıken 3xxx serisini beklemek lazımmış gibi görünüyor ama fiyatı da 3 katı olunca uygulamada öyle değil fiyat/performansı. Yeni serileri bekle diyordun bana da Gerçi ben konsoldan vazgeçtikten sonra Dolar uçar diye acele ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2021 valla işte normal sektörü amerika’daymışız gibi analiz ediyoruz mecburen ama burası bambaşka bir durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2021 meanwhile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 ordan diablo harici başka bir oyunlarının çıkma ihtimali var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 twitter da youtube gibi anketli şeyleri öne çıkarıyordur filan vardır bir olayı, algoritma farm'lamak için koymuşlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2021 diablo immortal tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 telefonunuz yok mu ben eşşeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2021 https://www.epicgames.com/store/en-US/p/kena-bridge-of-spirits 69TL ye açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Beginning today players in Turkey will see prices in their local currencies Origin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 (düzenlendi) iyi güzel de euro fiyatı direkt tlye kurdan çevirip girmiş herifler ne iş yaradı asd neyse hem steam hem de xbox gamepass de EA play varken originden oyun almam zaten ömür boyu Şubat 27, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2021 (düzenlendi) steam fiyatları ile aynı olmuş , EA genelde kazık olduğundan yüksek görünüyor tabi ama bu işimize gelir her türlü normal euro kurundan daha ucuza geliyor. Ha steam varken gidip origin den almam gerçi . EA play i originden almak daha mantıklı oluyor bu durumda sanırım. EA play pro da TL te dönmüş ama 119,00 TL/month or 899,00 TL/year :D. Şubat 27, 2021 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Discord teroru ve fasizmi ne zaman bitecek acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 (düzenlendi) diskordun ne terörü ne faşizmi var yahu? edit: forumu öldürmesini mi diyosun? Mart 8, 2021 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 quixefi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar