Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bunun patentini alalı baya olmuştu diye biliyordum. belki başvurduklarında ya da bilmemne aşamasını geçtiklerinde filan görmüşümdür, bilemedim. wb kadar aşağılık publisher az, ea'le aktibizon'la yarışır.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:

Temmuz'da aldığım bilgisayarın ekran kartı şu anda Temmuz'da aldığım bilgisayardan daha pahalı neredeyse. Oha yani.

Mesaj tarihi:

evet ben de bayağı saçmasapan rakamlar görüyorum, iyi ki değiştirmişim ekran kartını. mantıken 3xxx serisini beklemek lazımmış gibi görünüyor ama fiyatı da 3 katı olunca uygulamada öyle değil fiyat/performansı. ?

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
2 saat önce, Sam dedi ki:

evet ben de bayağı saçmasapan rakamlar görüyorum, iyi ki değiştirmişim ekran kartını. mantıken 3xxx serisini beklemek lazımmış gibi görünüyor ama fiyatı da 3 katı olunca uygulamada öyle değil fiyat/performansı. ?

Yeni serileri bekle diyordun bana da ?

Gerçi ben konsoldan vazgeçtikten sonra Dolar uçar diye acele ettim.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

iyi güzel de euro fiyatı direkt tlye kurdan çevirip girmiş herifler ne iş yaradı asd

neyse hem steam hem de xbox gamepass de EA play varken originden oyun almam zaten ömür boyu

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

steam fiyatları ile aynı olmuş , EA genelde kazık olduğundan yüksek görünüyor tabi ama bu işimize gelir her türlü normal euro kurundan daha ucuza geliyor. Ha steam varken gidip origin den almam gerçi ? . 

EA play i originden almak daha mantıklı oluyor bu durumda sanırım. EA play pro da TL te dönmüş ama 119,00 TL/month or 899,00 TL/year :D.

Darksun tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...