Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 ilk açıklama geldi ama açıklama daha da kafa karıştırıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Böyle bir yer çıkmış, her şekilde toplamadan daha ucuz ama güvenilşr mi bilmem: https://www.gamegaraj.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Bugün debe'ye girmiş ekside. O bahsettiği avukat kim acaba. https://eksisozluk.com/entry/109420967 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Şöyle bir iddia var: Ya da Twitter linkini doğru düzgün göstermiyor, şöyle koyayım: Yani DrDisrespect sebebi biliyor ama NDA yüzünden bilmemezliğe yatıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 çok saçma bir spekülasyon bu ya. kendi stream servisini kurmak öyle kolay bir şey değil. koca microsoft'un arkasında olduğu mixer kapatılıyor beceremediler diye. koca teknoloji devi facebook dersin ama REZALET ötesi bir streaming servisleri var. youtube gaming vardı bir ara, komple kapattı youtube bunu. beceremediler hiçbiri. 3 yayıncı kafa kafaya verdi diye platform kurulmaz. he kuranlar bunlar değildir de google/spotify dır. o zaman da doc gidip diğer yayıncılarla konuşmaz bi kere. kendi alacağı parasına bakar geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Doc'un bu tip bir oluşuma sıcak baktığını düşünmüyorum. Shroud ve Ninja'nın Mixer'a geçtikten sonra izlenme oranlarının düşüşünü görmüş; bunun üstüne Twitch ile multi-year deal yapmış, kendini sağlama almış. Muhtemelen 5-10 milyon dolardan fazla Twitch'ten alıyor, üstüne sub'lar, sponsorlar ve tip'ler... "Twitch'in yüzü" sıfatına sahip. Bunlar olmuşken başka platforma geçeyim mi acaba demez. Fakat şu Brime denen yeni oluşumu Ninja, Shroud ve Dr takip ediyor: Hani, mantıklı olabilecek teorilerden biri şu: Deniyor ki, bu yeni streaming servis ve Dr bu oluşumun kurucularından. İlk başta Stream yapmayacak ama Twitch sonrası oraya transfer olabilir. Fakat Twitch'in bundan haberi yok ve breach of contract olarak gördü falan. Öte yandan Razer'ın Doc sponsorluk sayfası bir gidiyor bir geliyor. Roccat ile anlaşmalı şuan ama sayfaların gidip gelmesi bir garip. Oyuncağı var doc'un, onlar bile oyuncağı siteden silmiş. Bu kadar çabuk nasıl organize yayılıyor, ne oluyor anlayamıyorum. Bu gece birşeyler çıkar ortaya, pazartesi olduğundan herhangi bir dava açılırsa ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 https://www.forbes.com/sites/paultassi/2020/06/28/what-is-brime-the-latest-streaming-conspiracy-involving-ninja-shroud-and-doc/#19b13dac2028 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 yayıncı muhabbetleri burada geçti diye buraya koyayım madem. belki bilenler vardır twitch'in ilk büyük streamerlarından biri olan reckful intihar etmiş diyorlar... yayıncılar için çok ilginç bir sene. hatta her türlü açıdan çok ilginç bir sene oldu 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 RIP. yalnız bu adamın senelerdir ciddi problemleri vardı. neyse üzüldüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 baya üzüldüm ya, hani böyle takip eden herkesin istisnasız sevdiği, herkesin iyi olarak bildiği insanlar var ya öyleydi adam üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 aynen bende üzüldüm bayadir izlemiyorum. Ne gibi bi problemi oldugunu bilen var mi. Ben izlediğim zamanlar keyifli yayınlar yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 daha yeni olduğundan çok net bilgiler yok. ama son twitleri baya ilginç evlilik teklifi ettiği beccayla geçen sene ayrılmışlar, manitusu filan var hani.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 çok üzüldüm ya, japonya ırl streamleri özellikle sabahlara kadar izlediydim depresif olduğum zamanlar baya eğleniyodum hayatı unutuyodum oyalanıyodum. Az çok yaşadıklarını biliyorum. keşke yanında birileri olsaydı şu adamı toparlayacak. Şu yapmacık amerikalılar ve bireysellik kültürü yüzünden hayattan soğuyor bu insanlar halihazırda mental sorunları varsa, üzücü. RIP brother. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Adamın her twiti bir yardım çığlığı aslında. Çok üzüldüm okuyunca. Bu Amerikalılar intiharın nasıl gerçekleştiğini de hiç konuşmuyorlar merak etmiyorlar falan. Bizde olsa 40 tane ceset fotoğrafı akardı timeline’da. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 yıkıldım. yaktın bizi reckful. huzur içinde yat "Suicide is the second leading cause of death for people 10 to 34 years of age" btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 .. the alleged incident was at a 2014 party celebrating the launch of Far Cry 4, which Ubisoft Toronto helped on. According to the former employee, while she was talking with Béland at the party, he said “Do you know what she likes?” then put his hands around her neck and squeezed, which she likened to a “creepy demonstration.” .. Maxime Béland, Vice President Editorial, has resigned from his role at Ubisoft, effective immediately,” Ubisoft confirmed in a statement Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Three more Ubisoft executives step down due to toxic culture Chief Creative Officer Serge Hascoët and Ubisoft Canadian studios head Yannis Mallat leave the company as global head of HR Cécile Cornet leaves her role https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-07-12-three-more-ubisoft-executives-step-down-over-toxic-culture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 daha 5 aaat var gerci ama burda dursun: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Gods & Monsters şu anda tek merak ettiğim Ubisoft oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Microsoft Flight Simulator comes on 10 discs .. Including 10 (!) double-layer DVDs and a printed manual in a spectacular box, it is an ideal way of entering the new age of flight simulation. .. https://www.eurogamer.net/articles/2020-07-15-microsoft-flight-simulator-comes-on-10-discs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 blu-ray'e koysalarmış bari artık 2020'de optik sürücü kullananlar hedefleniyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Watch Henry Cavill build a PC very seductively https://www.pcgamer.com/watch-henry-cavill-build-a-pc-very-seductively/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 (düzenlendi) ahah çok iyi, geralt of nvidia. o röportajda demişti zaten "vaktim ve cesaretim olunca yapacağım" diye, helal olsun yaptı valla. Temmuz 17, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 şöyle bir witcher falan oynayıp streamlese efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 ulan amma büyüttünüz, adam parçaları yaksa aynı gün gidip 5. kasayı sipariş edecek varlığı var. bir nerd için olması gereken minimum sağlanınca bu kadar ayakta alkış tutmayın... (fakat bir şişko olarak kaslı adamları kıskanmak?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar