Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 neden lan neden var bu. önce oyun güzelmi diye fakir versiona bakıorm, mesela crusader kings 2 oynuorm baya bi sonra indirime falan girdimi kapıyorum ee açmıorm ama sonra bidaha fallout3 öle oldu misal var böle örnekler benzer duyguları paylaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ben de oyun güzel mi diye fakir edition indirip oynamaya başlıyorum sonra bitirip siliyorum stressiz bi hayatım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 saeros +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ben direk satın alıp oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Saeros said: ben de oyun güzel mi diye fakir edition indirip oynamaya başlıyorum sonra bitirip siliyorum stressiz bi hayatım var ez life ◥▶◀◤ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 tf2 free olunca olduydu sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ben bu laptop'ı aldığımdan beri hl2.exe üzerinden çalışan ne varsa oynayamıyorum. bu da yaklaşık 2 sene ediyor işte. support ile artık kanka olmuştuk bir ara mailleşmekten, suçu tamamen nvidia'ya attılar, onlar da 'optimus böyle, yapacak bir şey yok' diyip sıyrıldı. bir ara bi ara sürüm driver ile tf2 açmayı başardım. onun dışında hl complete pack (hatta bi de doyumsuzca orange box) olmasına rağmen tüm hl oyunları ve tf2'yi açamıyorum. hayat her zaman adil değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ben de fm 2013 aldım bi kere yeni oyun açtım maç yapmadan 2 transfer teklifi yapıp kapadım daha da elimi sürmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 oyunu hemen aldığımda oynamasam da illa daha sonra bir gün oynuyorum, hiç oynamadığım oyun az. onlara da helali hoş olsun, daha önce oynamış olduğum için gönül borcu diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 bende illa oynuorum az olsada bitmesede biraz gidio, ama aldıklarımın hepsi bitio mu hayır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 walla benim steamdeki mkasrafın yarısı cocukken yaptıgım gençlik hatalarının borcunu odemem daha dogrusu o donem yoktu aga bole kutulu oyun felan kadıkoyde ne satıyolarsa alıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 niye indirime girince oyundan soğunur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 [list] [*]Games owned: 805 [*]Games not played: 475 [*]Percentage: 59% [/list] 475 oyun ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Korsan indirip oynuyorsun hevesini almış oluyorsun. Direk parayla alcaksın oynamak istediğin oyunlarını, hevesin gitmeden oynarsın o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 artık parayla satın almadıgım oyunu oynayamıyorum oyle bi derdim var. of bug fixi yapılmamıs patchinin cracki gelmemis dertleriyle ugrasamıycagım icin oynuycagım oyunu indirimde yakaladıgımda alıyorum indirime girene kadar da mal mal konusuyorum. Ha cok istiyosam da cok pahalıysa degisik ırklardan alıyorum ama skyrim i almadım. 2 senelik oyun hala max 40 dolar olursa almam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 new vegas var benim. oyunun modlamasıyla ugraşmak o kadar yorucu ki illallah edip siliverdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Dworgian said: niye indirime girince oyundan soğunur ki? indirim deil ya para ödenince. ya beleş oynuoken sanki kacak bısı yapıomusum havası var bı elden kaybetme olayı ama para verınce nassoosa benım dıorm herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 hamsilipilav said: yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 single aaa oyunları almıyorum indirime girecek 10 doların altına düşecek öyle. onun haricinde uzun oynanış süresi olan indie'ler varsa onları alıyorum. genelde 10 dolar aşağısı oyun alıyorum diyelim daha mantıklı olur. bir iki oyun haricinde 10 dolar üstü para vermedim. he daha önce yaptığım açlıklar var tabii ki 47 oyun oynanmamış gözüküyor onlara bi ara el atıcaz artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 BonePART said: walla benim steamdeki mkasrafın yarısı cocukken yaptıgım gençlik hatalarının borcunu odemem daha dogrusu o donem yoktu aga bole kutulu oyun felan kadıkoyde ne satıyolarsa alıyoduk ahahah kitapçıklı, cdsi baskılı bulgar kopyaları sahip olduğumuz orcinale en yakın şeylerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 bende de bu şımarıklık başladı son zamanlarda. eskiden fakir edition ve sevdiğim serilerin retail versiyonlarını alarak oyun oynardım (play station oyunları hariç, onlar hep retail) 2 senedir çalışmanın da verdiği gaz ile steam'den çatur çutur oyun alır oldum. işin kötüsü alıyorum, daha aldığım oyunları oynamadan yenilerini alıyorum. alıyorum da alıyorum. niye böyle oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 para var vakit yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Şu Steam sayesinde (yüzünden) ben de baya baya oyuna para gömüyorum son yıllarda. Ama 3-4 yıldır oturup bitirdiğim oyunların alayı korsandı. Onlarda 50 dolara satılıp kolay kolay indirime girmeyen, en fazla 2-3 oturuşta biten aaa olanlar zaten. Ha bi de son 2 yıldır rusçudan fifa alıyorum çıktığı gün. 12 ay taksit. Yeni oyun çıkınca ötekinin borcu bitmiş oluyor. Steamde harcadığım toplam saat 140 falan, fifa 13'ü 300+ saat oynamışım. Oyunlar çok basitleşiyor, casual oyuncular için dandikleşiyor diye ağlıyorduk. Şimdi casual olmayan bi şeyi oynayacak ne zamanım var ne de kafam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2013 Kaede said: BonePART said: walla benim steamdeki mkasrafın yarısı cocukken yaptıgım gençlik hatalarının borcunu odemem daha dogrusu o donem yoktu aga bole kutulu oyun felan kadıkoyde ne satıyolarsa alıyoduk ahahah kitapçıklı, cdsi baskılı bulgar kopyaları sahip olduğumuz orcinale en yakın şeylerdi aynen aga bildiğin bütün kitapçığı renkli fotokopi çekilmiş oyun alıyoduk felan sonra kalitesizleşti piyasa cdsi üstünde renkli baskılı yağıştırma da değil bildiğin baskı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar