Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parayla aldığım oyunu oynamıyorum

Suark

Öne çıkan mesajlar

ben bu laptop'ı aldığımdan beri hl2.exe üzerinden çalışan ne varsa oynayamıyorum. bu da yaklaşık 2 sene ediyor işte. support ile artık kanka olmuştuk bir ara mailleşmekten, suçu tamamen nvidia'ya attılar, onlar da 'optimus böyle, yapacak bir şey yok' diyip sıyrıldı. bir ara bi ara sürüm driver ile tf2 açmayı başardım. onun dışında hl complete pack (hatta bi de doyumsuzca orange box) olmasına rağmen tüm hl oyunları ve tf2'yi açamıyorum. hayat her zaman adil değil işte.
Sosyal ağlarda paylaş

artık parayla satın almadıgım oyunu oynayamıyorum oyle bi derdim var. of bug fixi yapılmamıs patchinin cracki gelmemis dertleriyle ugrasamıycagım icin oynuycagım oyunu indirimde yakaladıgımda alıyorum indirime girene kadar da mal mal konusuyorum. Ha cok istiyosam da cok pahalıysa degisik ırklardan alıyorum

ama skyrim i almadım. 2 senelik oyun hala max 40 dolar olursa almam tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

single aaa oyunları almıyorum indirime girecek 10 doların altına düşecek öyle. onun haricinde uzun oynanış süresi olan indie'ler varsa onları alıyorum. genelde 10 dolar aşağısı oyun alıyorum diyelim daha mantıklı olur.

bir iki oyun haricinde 10 dolar üstü para vermedim. he daha önce yaptığım açlıklar var tabii ki 47 oyun oynanmamış gözüküyor onlara bi ara el atıcaz artık :D
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

walla benim steamdeki mkasrafın yarısı
cocukken yaptıgım gençlik hatalarının borcunu odemem
daha dogrusu o donem yoktu aga bole kutulu oyun felan
kadıkoyde ne satıyolarsa alıyoduk

ahahah
kitapçıklı, cdsi baskılı bulgar kopyaları sahip olduğumuz orcinale en yakın şeylerdi
Sosyal ağlarda paylaş

bende de bu şımarıklık başladı son zamanlarda.

eskiden fakir edition ve sevdiğim serilerin retail versiyonlarını alarak oyun oynardım (play station oyunları hariç, onlar hep retail) 2 senedir çalışmanın da verdiği gaz ile steam'den çatur çutur oyun alır oldum. işin kötüsü alıyorum, daha aldığım oyunları oynamadan yenilerini alıyorum. alıyorum da alıyorum. niye böyle oldu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Şu Steam sayesinde (yüzünden) ben de baya baya oyuna para gömüyorum son yıllarda. Ama 3-4 yıldır oturup bitirdiğim oyunların alayı korsandı. Onlarda 50 dolara satılıp kolay kolay indirime girmeyen, en fazla 2-3 oturuşta biten aaa olanlar zaten.

Ha bi de son 2 yıldır rusçudan fifa alıyorum çıktığı gün. 12 ay taksit. Yeni oyun çıkınca ötekinin borcu bitmiş oluyor. Steamde harcadığım toplam saat 140 falan, fifa 13'ü 300+ saat oynamışım.

Oyunlar çok basitleşiyor, casual oyuncular için dandikleşiyor diye ağlıyorduk. Şimdi casual olmayan bi şeyi oynayacak ne zamanım var ne de kafam.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

BonePART said:

walla benim steamdeki mkasrafın yarısı
cocukken yaptıgım gençlik hatalarının borcunu odemem
daha dogrusu o donem yoktu aga bole kutulu oyun felan
kadıkoyde ne satıyolarsa alıyoduk

ahahah
kitapçıklı, cdsi baskılı bulgar kopyaları sahip olduğumuz orcinale en yakın şeylerdi

aynen aga
bildiğin bütün kitapçığı renkli fotokopi çekilmiş oyun alıyoduk felan
sonra kalitesizleşti piyasa
cdsi üstünde renkli baskılı
yağıştırma da değil bildiğin baskı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...