Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 "Diablo's core game play: kill monsters to get cool loot" Şunu demeleri bile doğru yolda olduklarını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 diablo 3 için farketmez zaten artık exp için farkedecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 yeni loot sisteminde neler değişiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 http://www.diablowiki.net/Loot_2.0 şurada yazıyor bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 diablo için küçük ama insanlık için hassiktir lan dedirticek bir adım blizzardan, bende hayret ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Bi de şu wow başarılı oldu ama wowun başarılı olduğu konuları diabloya uygulayınca olmuyormuş deseler tam olmuş diyecem. (Tek tip bis itemler, loot table'ın zorluğa göre dizilmesi aka item lvl.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Oyun adına şahane olmuş ama kendi adıma bişiler düşer de satarım rmahta umuduyla oynuyordum ,oyun çok umrumda değildi ,exp yine alınır bakılır da AH'ı kaldırıp yerini çok sağlam doldurmaları lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ah kalkınca bi boşluk oluşmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 ohaaa ah'yi hepten kaldırmalarını da beklemiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 gold ahe kalaydı mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2013 aynen abi o goldları napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2013 Trade zor olacak gene mk çinlilerine muhtaç etmesinlerde en azından trade materyalleri/gemler vs satılsaydı ahden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 gold ları parogana cevirsinler ufakdan kimse laga luga etmez o zman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 adam paragon level 1000 kasmış lel, https://us.battle.net/d3/en/blog/10942109 Q. What made you decide to go for Paragon 1000? Personal interest and the enjoyment of reaching max levels on everything available. I did the same thing in Diablo II with eight 99s, completely legit. Only a few screenshots remain from that however. Also, I was in a race with another player, but it was a hidden race. ppfffft, no lifer'ım demiyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Reddit adam ağır attention whore rıza baba diyor, d2jspde millete kendisini carrylemeleri için para vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 2gb peç yapıp girdim 15-20 dk hiç özlememişim abi üzüldüm kendi kendime, ah kalkınca sevinmiştim, expden sonra bakarım artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Poe'a baktım da adamlar deli gibi unique eklemişler çok sağlam özellikleri olan. Umarım blizz de sık sık ekler bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Ya keske su oyuna basladigimiz alanlar baya buyuk olsa da oyunda ki herkes orada olsa, RP yapilir, ticaret yapilir, parti kurulur falan. Sonra oyuna dalacaksan tekrar single player takilirsin. Hatta hardcore ve normal oyuncular orada bir arada olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Evet, bi sosyalleşme imkanı tanınması lazım, yoksa bana sıkıcı geliyor... Zaten pvp de yok, niye oynmaka istediğimi bilmiyorum o yüzden uzun zamandır oynamıyordum, bir iki gündür biraz heveslendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Kaliko said: Ya keske su oyuna basladigimiz alanlar baya buyuk olsa da oyunda ki herkes orada olsa, RP yapilir, ticaret yapilir, parti kurulur falan. Sonra oyuna dalacaksan tekrar single player takilirsin. Hatta hardcore ve normal oyuncular orada bir arada olsa. AHlerin ikisinin birden kaldırılmasından sonra ben cidden blizzconda şöyle birşey açıklamalarını bekliyorum ya. Çünkü bildiğin altın yumurtlayan tavuğu kestiler kendileri için, ahleri kaldırarak. İlla ki bir tricki bir something-up-in-their-sleeveleri vardır özellikle de blizzard sözkonusuyken. Oyunu "daha da online" hissettirmek için planlarımız var diye açıklamaları falan da var. Act2 Caldeum'da Bazaar diye lobby/marketplace açarlar, tema da uygun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Dünden beri giremiyorum gene :S Girebilen varmı arkadaşlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 blacksmith set/legendary plani dusuren var mi? 600 saati gecti gameplay, bir tane bile dusmedi henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 50 küsür level bi pant recipesi düşmüştü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 2 m npc kestim 1600+ toplam saat sıfır set kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Arkadaslar eror 3 veriyor ne yapmam gerek :S Yardımcı olurmusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar