sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bu ne la? Belki bileniniz vardır. İlçe emniyet müdürlüğü, X polis merkezi amirliği Sayın X, Bir evrakınızın gereği için çok acil olarak X Karakolu Adli Büro'ya X günü saat 09.00-15.00 saatleri arasında gelmeniz gerektiği ve çok önemli olduğu hususu tebliğ oolunur. Polis Memuru X (sadece adı yazıyor soyadı bile yazmıyor, imza falan da yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 muhtemelen sen evden ciktiginda evini soyucaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ara sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 aldığına dair bir yere imza atmadıysan gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Trap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 cambazct said: muhtemelen sen evden ciktiginda evini soyucaklar. ahahaa aynen. güzel taktik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 cambazct said: muhtemelen sen evden ciktiginda evini soyucaklar. GERGE said: Ara sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 merdiven altı meth laboratuvarın açığa çıkmış dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 sabonis said: Bu ne la? Belki bileniniz vardır. İlçe emniyet müdürlüğü, X polis merkezi amirliği Sayın X, Bir evrakınızın gereği için çok acil olarak X Karakolu Adli Büro'ya X günü saat 09.00-15.00 saatleri arasında gelmeniz gerektiği ve çok önemli olduğu hususu tebliğ oolunur. Polis Memuru X (sadece adı yazıyor soyadı bile yazmıyor, imza falan da yok) x polis merkezi amirliğini ara muhtemelen hakkında açılmış bir dava soruşturma var ya da bir soruşturmada tanık olman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 gitme lan şahit yazarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 askerlikle alakalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 evrağı nasıl aldın ki, posta ile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 arama ve gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 imzasız, mühürsüz, kaşesiz resmi evrak, tebliğ lol sallama. ama hırsız ihtimaline karşı ayık ol. hatta karakolu sırf bunun için ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 polis gelmiş işte bugun kapına bulamamış seni bi uğra diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 postacı bile kapıya gelip bulamayınca daha resmi bi kağıt bırakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 tenhada çökecekler dikkatli ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 İkametgahla alakalıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 eyvallah gencolar. arkadaşa gelmiş bu arada bana değil ahmedinejad said: askerlikle alakalı olabilir. kavurma said: x polis merkezi amirliğini ara muhtemelen hakkında açılmış bir dava soruşturma var ya da bir soruşturmada tanık olman gerekiyor. BabacumMostors said: cambazct said: muhtemelen sen evden ciktiginda evini soyucaklar. GERGE said: Ara sor. bunların hepsini söyledik arkadaşa. ama şu olay kafa karıştırıcı xaty said: postacı bile kapıya gelip bulamayınca daha resmi bi kağıt bırakıyor polisin soyadı yok, imza yok, damga/kaşe yok. hani görseniz, paint'te yapılabilecek bir şey neredeyse. emniyet "çok acil" çağırır mı yani. "acil koş evrak lazım" diye. böyle bir resmi dil mi var? flaan filan. o yüzden yarın ara sabah, gerekirse de kardeşini falan gönderirsin dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben yeşil pasaport aldıktan sonra gelmişti benzer bir yazı gittim karakol'a annen baban kim hangisi sayesinde aldın falan sormuşlardı iyi bakalım güle güle demişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 benim de kapıya polis gelmişti ben evde yoktum annem varmış. evrağı varmış gelsin askerlikle alakalı demiş eleman. kaçak gözüküyormuşum. %90 öyle bir şeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Benim iki kere başıma geldi AYNİ şekilde. Biri rahmetli dedemin ruhsatlı tabancasının hesabını sormak içinmiş. Kimse de bilmiyor ne olduğunu o tabancaya. Bilmiyorum, görmedim yazdırdım tutanağa döndüm. Diğeri başka bi salak bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bu nası resmi mektup lan? Bi altına "Bu mesajı 10 kişiye daha göndermezsen annen ölür!!" yazmadığı kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Polis gelip direk çağırıyo karakola eğer yoksa öle bi kağıt bırakıyo böle süper resmi gibi durmasada genelde resmi. ;Gidicen sorucan neymiş diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 2 sene önce gittigidiyordan vitamin aldım kaçakmış. aradılar gel dediler ifade alcaz. fas'a kaçtım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar