sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bu ne la? Belki bileniniz vardır. İlçe emniyet müdürlüğü, X polis merkezi amirliği Sayın X, Bir evrakınızın gereği için çok acil olarak X Karakolu Adli Büro'ya X günü saat 09.00-15.00 saatleri arasında gelmeniz gerektiği ve çok önemli olduğu hususu tebliğ oolunur. Polis Memuru X (sadece adı yazıyor soyadı bile yazmıyor, imza falan da yok)
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 muhtemelen sen evden ciktiginda evini soyucaklar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ara sor.
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 aldığına dair bir yere imza atmadıysan gitme.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 cambazct said: muhtemelen sen evden ciktiginda evini soyucaklar. ahahaa aynen. güzel taktik :)
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 cambazct said: muhtemelen sen evden ciktiginda evini soyucaklar. GERGE said: Ara sor.
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 merdiven altı meth laboratuvarın açığa çıkmış dostum.
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 sabonis said: Bu ne la? Belki bileniniz vardır. İlçe emniyet müdürlüğü, X polis merkezi amirliği Sayın X, Bir evrakınızın gereği için çok acil olarak X Karakolu Adli Büro'ya X günü saat 09.00-15.00 saatleri arasında gelmeniz gerektiği ve çok önemli olduğu hususu tebliğ oolunur. Polis Memuru X (sadece adı yazıyor soyadı bile yazmıyor, imza falan da yok) x polis merkezi amirliğini ara muhtemelen hakkında açılmış bir dava soruşturma var ya da bir soruşturmada tanık olman gerekiyor.
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 imzasız, mühürsüz, kaşesiz resmi evrak, tebliğ lol sallama. ama hırsız ihtimaline karşı ayık ol. hatta karakolu sırf bunun için ara.
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 polis gelmiş işte bugun kapına bulamamış seni bi uğra diyor.
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 postacı bile kapıya gelip bulamayınca daha resmi bi kağıt bırakıyor
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 tenhada çökecekler dikkatli ol...
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 eyvallah gencolar. arkadaşa gelmiş bu arada bana değil ahmedinejad said: askerlikle alakalı olabilir. kavurma said: x polis merkezi amirliğini ara muhtemelen hakkında açılmış bir dava soruşturma var ya da bir soruşturmada tanık olman gerekiyor. BabacumMostors said: cambazct said: muhtemelen sen evden ciktiginda evini soyucaklar. GERGE said: Ara sor. bunların hepsini söyledik arkadaşa. ama şu olay kafa karıştırıcı xaty said: postacı bile kapıya gelip bulamayınca daha resmi bi kağıt bırakıyor polisin soyadı yok, imza yok, damga/kaşe yok. hani görseniz, paint'te yapılabilecek bir şey neredeyse. emniyet "çok acil" çağırır mı yani. "acil koş evrak lazım" diye. böyle bir resmi dil mi var? flaan filan. o yüzden yarın ara sabah, gerekirse de kardeşini falan gönderirsin dedik.
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 ben yeşil pasaport aldıktan sonra gelmişti benzer bir yazı gittim karakol'a annen baban kim hangisi sayesinde aldın falan sormuşlardı iyi bakalım güle güle demişlerdi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 benim de kapıya polis gelmişti ben evde yoktum annem varmış. evrağı varmış gelsin askerlikle alakalı demiş eleman. kaçak gözüküyormuşum. %90 öyle bir şeydir.
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Benim iki kere başıma geldi AYNİ şekilde. Biri rahmetli dedemin ruhsatlı tabancasının hesabını sormak içinmiş. Kimse de bilmiyor ne olduğunu o tabancaya. Bilmiyorum, görmedim yazdırdım tutanağa döndüm. Diğeri başka bi salak bişeydi.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bu nası resmi mektup lan? Bi altına "Bu mesajı 10 kişiye daha göndermezsen annen ölür!!" yazmadığı kalmış.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Polis gelip direk çağırıyo karakola eğer yoksa öle bi kağıt bırakıyo böle süper resmi gibi durmasada genelde resmi. ;Gidicen sorucan neymiş diye
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 2 sene önce gittigidiyordan vitamin aldım kaçakmış. aradılar gel dediler ifade alcaz. fas'a kaçtım hemen.
Öne çıkan mesajlar