Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Sparkcaster said: yoksa kitabını bile ingilizce okuyan ben karı kız peşine bile dublajlı filme gitmem Karı kız seni napsın zaten peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 tdk gibi adamım, bunca zamandır kareografi diye biliyodum sdf. teşekkür ederim kaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 üçgenografi zaten kılavuzu tdk olanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 -Deno- said: tdk gibi adamım, bunca zamandır kareografi diye biliyodum sdf. teşekkür ederim kaan. kaan a neden teşekkür ediyosun edepsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Cuce said: abi filmde ultron ironman'den dayak yedi.. bence daha cok tartısmıyalım zaten. joss'da kötü bi yönetmen. firefly dısındaki işleri vasat, fireflyda vasatın biraz üstü işte. film güzeldi ama eldeki malzemeyle zaten istesende kötü yapamazsın. becerememiş işte epic bir durum yaratmayı, o kadar muzik o kadar karaktere rağmen bir YURUYUN LAN ASLANLARIM BENIM dedirtememiş bize. buda adamın tırtlığıdır. Bu. said: joss'da kötü bi yönetmen. firefly dısındaki işleri vasat, fireflyda vasatın biraz üstü işte. Sakalı agzını yedigim, sçs. Winter Soldier nerede bu nerede, onun final hype'u bunun bi 10 katı falandı sanırım, elindeki kadroyu kullanamamış. Hala on filmdir kullandıgı one-liner spam. Çerez film olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 get a room ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Reklamlar bitti fragmanlar veriliyor dedim hükümet buraya reklam vermemiş tam filmden hemen bir önceki son final reklam baktım bir açıklama işte bu reklam filminin politik bir amacı olmayıp tamamen ticaridir vs dedi ve AKP reklamı geldi. Hay dedim şom ağzıma... Yok lan film güzeldi çizgi romanını falan okumadım olaylar nasıl dönüyor falan ama espriler falan olsun hoşuma gitti izlenir. ILM gene konuşturmuş kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Cuce said: becerememiş işte epic bir durum yaratmayı, o kadar muzik o kadar karaktere rağmen bir YURUYUN LAN ASLANLARIM BENIM dedirtememiş bize. buda adamın tırtlığıdır. Adamın değil konseptin tırtlığı. Ya da tırtlık demeyelim de bu tarz bir filmden çok fazla bir şey beklememeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Aluriel said: get a room ffs "Get a roof" fena değildi ama :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 şöle bi adam varken epic quote , epic olay , duruş , dövüş bulamamak yazamamak yönetememek yetoluktur http://ldssmile.com/wp-content/uploads/2014/09/3779149-no+you+move+cap+says.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 film tam bir meh bikaç güzel espri hatrına 6.5 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Ultron mark 1 icin duzgun olmus ama Pepper'in pesinden gitmesini de bekledim ben filmin basinda. Thanos meh cikarsa olay cikar ama. Bir de Vision'a mind gem vermek ne is? Sirf Thor Asgard'a goturmesin de Thanos gelsin diye yaptilar onu. Joss Whedon'un yaptigi en iyi sey suydu bence: http://en.wikipedia.org/wiki/Astonishing_X-Men#Joss_Whedon_run X-Men'in en iyi seylerin biri kendisi. Cizgiroman yazarligina geri donsun bence artik. Firefly kalitesine cikamadi bir daha tv ve sinemada. Ama fiml genel olarak cizgiroman oykulerine epey yakin olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 "kalbinin ekmeğini ye" tarzı bir açıklama olmuş bu KenshinHimura said: http://ldssmile.com/wp-content/uploads/2014/09/3779149-no+you+move+cap+says.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 film Film iyi hoştu da zirvesini ortadaki kapışmada yaptı, finalde ciddi bir mücadele olmadı yani, naruto klonlarının dayak yemesi gibiydi. Bir de kötü adam namına iyi bir rakip yoktu. Ama eğlendim özellikle hulkbuster kapışmasında hayli. Esas infinity gauntlet tamamlanınca büyük aksiyon olacak tabii, final sahnesi en iyi filandı. Kuzene tam infinity stones, gaunlet filan diye anlatırken çıktı o anda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2015 Esh said: "kalbinin ekmeğini ye" tarzı bir açıklama olmuş bu KenshinHimura said: http://ldssmile.com/wp-content/uploads/2014/09/3779149-no+you+move+cap+says.jpg dunyanin en aptal ve bayik superkahramani kaptan 'murrica dan ne beklemistinki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 vay köylü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Sam said: film Film iyi hoştu da zirvesini ortadaki kapışmada yaptı, finalde ciddi bir mücadele olmadı yani, naruto klonlarının dayak yemesi gibiydi. Bir de kötü adam namına iyi bir rakip yoktu. Ama eğlendim özellikle hulkbuster kapışmasında hayli. Esas infinity gauntlet tamamlanınca büyük aksiyon olacak tabii, final sahnesi en iyi filandı. Kuzene tam infinity stones, gaunlet filan diye anlatırken çıktı o anda ahah Infinity Gauntlet tamamlanirsa aksiyon olmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Çizgi dizide Thanos un egosunu kullanarak tam Infinity Gauntlet e rağmen yenebiliyorlar. "Zaa tek taşla yenemessin ki bizi" falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Avengers yenmiyor Thanos'u, kendi kizi elinden cikartiyor eldiveni: Desperate to win the affections of Death, Thanos decides to offer the entity a gift of love by completing a task she had given him, erasing half the sentient life in the universe (including most of the X-Men, Daredevil, and the Fantastic Four), quite literally with a snap of his fingers. Marvel'in en guclu karakterlerini de ezip geciyor, Eternity filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Yahu ben ne diyorum sen ne diyorsun, çizgi dizisinden bahsediyorum. Avengers Assemble S02E13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Sacma o dizi biraz, referans alinmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 earth mightest heroes referans olur ama, kirbian dı o tam. off tekrarmı izlesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 GERGE said: Infinity Gauntlet tamamlanirsa aksiyon olmaz =) o da doğru gerçi, bir de zaten mind stone'un şu anki hali düşünülürse filmde onu yapmayabilirler. bir de ben gotg'u izlememiştim henüz ama filmin onunla bağlantısı yoktu galiba? kaptan amerika 2'nin sonuna bağlanıyor sadece film sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 GotG abi en iyi Marvel filmi bence, izlemelisin ilk firsatta. Dogrudan baglantisi yok ama o film tamamen taslar hakkinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2015 en iyi marvel filmi iron man veya winter soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar