Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avengers: Age of Ultron (2015)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

abi filmde ultron ironman'den dayak yedi.. bence daha cok tartısmıyalım zaten. joss'da kötü bi yönetmen. firefly dısındaki işleri vasat, fireflyda vasatın biraz üstü işte.

film güzeldi ama eldeki malzemeyle zaten istesende kötü yapamazsın.

becerememiş işte epic bir durum yaratmayı, o kadar muzik o kadar karaktere rağmen bir YURUYUN LAN ASLANLARIM BENIM dedirtememiş bize. buda adamın tırtlığıdır.

Bu.

said:
joss'da kötü bi yönetmen. firefly dısındaki işleri vasat, fireflyda vasatın biraz üstü işte.

Sakalı agzını yedigim, sçs.

Winter Soldier nerede bu nerede, onun final hype'u bunun bi 10 katı falandı sanırım, elindeki kadroyu kullanamamış.

Hala on filmdir kullandıgı one-liner spam. Çerez film olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Reklamlar bitti fragmanlar veriliyor dedim hükümet buraya reklam vermemiş tam filmden hemen bir önceki son final reklam baktım bir açıklama işte bu reklam filminin politik bir amacı olmayıp tamamen ticaridir vs dedi ve AKP reklamı geldi. Hay dedim şom ağzıma...

Yok lan film güzeldi çizgi romanını falan okumadım olaylar nasıl dönüyor falan ama espriler falan olsun hoşuma gitti izlenir. ILM gene konuşturmuş kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

becerememiş işte epic bir durum yaratmayı, o kadar muzik o kadar karaktere rağmen bir YURUYUN LAN ASLANLARIM BENIM dedirtememiş bize. buda adamın tırtlığıdır.

Adamın değil konseptin tırtlığı. Ya da tırtlık demeyelim de bu tarz bir filmden çok fazla bir şey beklememeli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Ultron mark 1 icin duzgun olmus ama Pepper'in pesinden gitmesini de bekledim ben filmin basinda. Thanos meh cikarsa olay cikar ama.

Bir de Vision'a mind gem vermek ne is? Sirf Thor Asgard'a goturmesin de Thanos gelsin diye yaptilar onu.

Joss Whedon'un yaptigi en iyi sey suydu bence: http://en.wikipedia.org/wiki/Astonishing_X-Men#Joss_Whedon_run

X-Men'in en iyi seylerin biri kendisi. Cizgiroman yazarligina geri donsun bence artik.

Firefly kalitesine cikamadi bir daha tv ve sinemada.

Ama fiml genel olarak cizgiroman oykulerine epey yakin olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

film

Film iyi hoştu da zirvesini ortadaki kapışmada yaptı, finalde ciddi bir mücadele olmadı yani, naruto klonlarının dayak yemesi gibiydi. Bir de kötü adam namına iyi bir rakip yoktu. Ama eğlendim özellikle hulkbuster kapışmasında hayli. Esas infinity gauntlet tamamlanınca büyük aksiyon olacak tabii, final sahnesi en iyi filandı. Kuzene tam infinity stones, gaunlet filan diye anlatırken çıktı o anda ahah

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sam said:

film

Film iyi hoştu da zirvesini ortadaki kapışmada yaptı, finalde ciddi bir mücadele olmadı yani, naruto klonlarının dayak yemesi gibiydi. Bir de kötü adam namına iyi bir rakip yoktu. Ama eğlendim özellikle hulkbuster kapışmasında hayli. Esas infinity gauntlet tamamlanınca büyük aksiyon olacak tabii, final sahnesi en iyi filandı. Kuzene tam infinity stones, gaunlet filan diye anlatırken çıktı o anda ahah

Infinity Gauntlet tamamlanirsa aksiyon olmaz =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Avengers yenmiyor Thanos'u, kendi kizi elinden cikartiyor eldiveni:

Desperate to win the affections of Death, Thanos decides to offer the entity a gift of love by completing a task she had given him, erasing half the sentient life in the universe (including most of the X-Men, Daredevil, and the Fantastic Four), quite literally with a snap of his fingers.

Marvel'in en guclu karakterlerini de ezip geciyor, Eternity filan.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Infinity Gauntlet tamamlanirsa aksiyon olmaz =)

o da doğru gerçi, bir de zaten mind stone'un şu anki hali düşünülürse filmde onu yapmayabilirler.

bir de ben gotg'u izlememiştim henüz ama filmin onunla bağlantısı yoktu galiba? kaptan amerika 2'nin sonuna bağlanıyor sadece film sanırım?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...