Seele Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Norak said: otobusun onunden o kocaman çelik kopru parcasını kim çekti lan, fsdfs do you blieve meçik film götüm gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 abi şu filme bok gibi diyipte cloverfield'ı övenler harbiden elektrik kablolarına dilini deydirsin ya. bi kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 sabonis said: haydaaaaaaaaaaaaa cranston yarım saat içinde öldü, kickass'teki mal zibidinin filmi bu yani cranston yerine, ulan... çok yanlış gelmişim ben ya.. kılım zaten şu herife. nası izlicem filmin gerisini hasdufhaudshf of hiper leş film. biraz alakasız ama cloverfield net tercih ederim. ayrıca godzilla filmi falan değil bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 bir sey izledim ama... 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 sinema kaydından izlemiştim ben bunu yaratıkları birbirinden ayıramadım çoğu zaman sdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Elle tutulur birşeyler arıyorum bulamıyorum. Film bildiğin kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 hani filmi beğenmezsiniz tamam da cloverfield'a şu filmden iyi demeyin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 cloverfield bu filmden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 98 yapımı Godzilla bile bundan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 2018de devamı da geliyor, godzilla vs Mothra, Rodan & Ghidorah olcakmış.çç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 3/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Fransuxa said: abi şu filme bok gibi diyipte cloverfield'ı övenler harbiden elektrik kablolarına dilini deydirsin ya. bi kendinize gelin ikisi de bok gibi desek olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 hadi olsun seni mi kırcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 tamam abi ikiside bok gibi derseniz eyvallahta şu filme bakıp görselinden bokuna kadar falanına filanına inceleyip abi kapayıp cloverfield açasım geldi diyosanız eğer yuh derim. herifler el kamerası ile film çekip çakmışlar sizde kek gibi yemişsiniz adlfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 cloverfield el kamerasıyla çekilmedi fact bilmeden çamur atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 cep telefonuyla mı çekildi nedir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 gopro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 yahu el kamerası veya cep telefonu ile çekilse nolacak zaten. kalite yerinde mi? yerinde. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 ha senin yakalamak istediğin kalite duygusu cloverfielddekiyse eğer asmalı konak falan izle moruk. aksiyon-aşk ikilisi orda daha etkili. en azından özcan deniz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 cloverfield bazı kısımları iyi de o "İKİ ELİME İHTİYACIM VAR HAYATTA KALMAK İÇİN AMA GENE KAMERAYI BIRAKMAM" geyiği suspension of disbelief'i iki paralık etti. çeksinler doğru düzgün öyle abukluklar yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Norak said: otobusun onunden o kocaman çelik kopru parcasını kim çekti lan, fsdfs geri geri yaparken tank çekiyor onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Sam said: cloverfield bazı kısımları iyi de o "İKİ ELİME İHTİYACIM VAR HAYATTA KALMAK İÇİN AMA GENE KAMERAYI BIRAKMAM" geyiği suspension of disbelief'i iki paralık etti. çeksinler doğru düzgün öyle abukluklar yapmadan. şu doğru ama film overall iyiydi godzilla baya patatesti cloverfield yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 az önce kapadım filmi de, neden o kadar beğenmediniz ya :( cok da kötü değildi. Yönetmenin yakaladığı bazı açılar cok güzeldi bence. Hikaye kısmı az zayıf duruyor gibi ama görsel olarak hoştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Gayet hoşuma gitti film benim. Saddece Muro canlıdan çok robot gibi bir his verdi onu daha canlıya benzer yapabilirdi belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Muro senin Murat arkadaşın, Abso. MUTO, yani Massive Unidentified Terrestrial Organism. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar